Προς το περιεχόμενο

Ποιός έγινε τελευταίος MOD

alexb_10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε την εντύπωση ότι σε ένα φόρουμ σαν το ινσόμνια μπορεί κανείς να σταθεί σαν 'συντονιστής' αν δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο στον υπολογιστή μπροστά και κολλημένος στο ινσόμνια; Εδώ είναι σαν να προσπαθείς να συντονίσεις τον Κακαουνάκη, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Τράγκα και τον Κουρή! Γιατί δεν ρωτάτε τον paredwse να σας πει τι τραβάει; :lol:

Και επειδή το 'μεγάλο αφεντικό' είναι ο Hal, αυτός έχει ανοιχτά τα μάτια του συνεχώς και βλέπει τι τρέχει στο φόρουμ! Οπότε κι αυτός είναι που λαβαίνει τις αποφάσεις, άντε και καμιά φορά ρωτώντας την υπόλοιπη ομάδα! Που σημαίνει αυτός είναι ο άνθρωπος που αποφασίζει ποιον θέλει για συντονιστή!

Κι όπως γράφει κι ο Badito στην υπογραφή του: με κλανιές δεν βάφεις αυγά! :mrgreen:

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για να θέλει κάποιος να γίνει mod είναι ή από ψώνιο ή από μαζοχισμό...

και δε ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το χειρότερο απτα δύο...

ας μου ξεδιαλύνει την απορία ένας έμπειρος και mod ων παρακαλώ :P

Χε χε' date='

κ εδώ είναι η ουσία της ερώτησης κυρίες κ κύριοι.

Αρκετά έμπειρος mod [b']δεν[/b] υπάρχει, και θα εξηγήσω γιατί.

Όσοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της θέσης του (s)moderator για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να αποκτήσουν εμπειρία, κατέληξαν με 3ις συνεδριάσεις ψυχιάτρου την εβδομάδα κ καθημερινή παρακολούθηση σε άσυλο, με κύριο γεύμα 8 μπουκάλια χάπια.

Τη στιγμή που μιλάμε προσπαθούν να τους πείσουν ότι οι άνθρωποι δεν πετάνε κ καλό θα ήταν να κατέβουν από τη στέγη του ασύλου.

Όταν δεν βρίσκονται στις στέγες φτιάχνουν χειροτεχνήματα, όπως κύκνους από χαρτί, ξύλινα μπωλ για τη λαϊκή και υπολογιστές από πηλό, σαν μια μακρινή ανάμνηση της προηγούμενης ζωής τους, χωρίς να μπορούν όμως να εξηγήσουν το γιατί.

Τον ελέθυερο χρόνο τους παίζουν με τα κουβαδάκια τους στην αυλή του ασύλου.

Αυτοί που είχαν αρκετά γερά νεύρα (ή έλλειψη αυτών) κ άντεξαν παραπάνω, δεν κατάφεραν να μυριστούν τις συνωμοσίες των νεότερων, οπότε κ εξοντώθηκαν πα-ρα-δει-γμα-τι-κά.

Μετά από την αλλαγή ταυτότητας στα ηλεκτρονικά αρχεία που τους συνέβει [ποιοί να το κάναν;!;!] εντοπίστηκαν ως μούτσοι σε υπεραντλατικά γκαζάδικα, σκαπανείς αποστολής στην Αλάσκα, καλλιεργητές τσουκνίδας στο Περού, στόχοι MG3 στη Λεγεώνα των Ξένων, και προσφορά υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας καθαρίζοντας τα έλη από κουνούπια.

Παρουσίασαν κρίση ταυτότητας κ αντικοινωνική συμπεριφορά, μη θέλοντας να πλησιάσουν υπολογιστή στα 22klm.

Και αυτό κυρίες κ κύριοι είναι η ωμή πραγματικότητα!

Το επάγγελμα του (s)mod αποδίδει οικονομικά απείρως λιγότερα απ' όσο κοστίζει, κερδίζεις με βεβαιότητα δόξα (την αγανάκτηση, τις χριστο****γιες των μελών κ όλα τα ευγενικά εκείνα επίθετα), είναι εφήμερο αλλά πάνω απ' όλα άκρως επικίνδυνο (θέμα χρόνου μέχρι να σε εξοντώσει ο επόμενος).

Κάτσε ... επικίνδυνο είπα ... ;

Άρα ... δικαιούμαστε κ επίδομα βαρέων κ ανθυγειϊνών!

HALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ...

/sc

Δημοσ.
Look Dave, I can see you're really upset about this. I honestly think you ought to sit down calmly, take a stress pill, and think things over.

Είμαι σίγουρος ότι αυτή θα είναι η απάντησή του... Απλά αντί για Dave θα λέει madsc :P

Δημοσ.

Όσοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της θέσης του (s)moderator...

Πληρώνουμε.

Νομίζω ήμουνα σαφής σε αυτό.

Το έχει αποκαλύψει ο Paredwse εδώ και καιρό. (βλ Νήσοι Cayman-Έλβετία)

/sc

Δημοσ.
Το επάγγελμα του (s)mod αποδίδει οικονομικά απείρως λιγότερα απ' όσο κοστίζει

εγώ από την παραπάνω ατάκα πιάστηκα. Δεν διάβασα όλο το μνμ (sorry, αλλά βαριόμουν). Μου φάνηκε πολύ σαφής η φράση αυτή και τη σχολίασα.

Μάλλον αφορούσε τα λαδώματα, ε;

Δημοσ.

Ανάλογα. Είναι κύκλος καθηκόντων, αυτή τη βδομάδα πχ εγώ κανονίζω τα ποτά και ο παρεδώσε τις γκόμενες, την άλλη βδομάδα είμαι επί του ταξιδιωτικού προγράμματος που έχει αναλάβει ο madsc ως την Κυριακή.

Ως ανταμοιβή από τον Χαλ, συνηθίζεται να μας κάνει την τιμή να φτύνει στα ποτήρια μας.

Δημοσ.

Γμτ,δυό φορές προσπάθησα να απαντήσω,λες και με εμποδίζει κάτι και δεν ολοκληρώνεται.

Λοιπόν,στο πέλαγος,άμα κάνουν καιρό να πιάσουνε λιμάνι,έχουν ένα βαρέλι στο οποίο ανοίγουν μιά τρύπα στο πλάϊ και πάνε και τη χώνουνε άμα έχουνε ορέξεις.Πολύ συχνά,στον κατάλογο με τις βάρδιες θα δεις και την τοποθεσία βαρέλι...

Φοριέται και σαν ανέκδοτο.

Δημοσ.
Ligo asxeto alla admin hall9000 poso eton eise???

Είναι όμορφη η αδερφή σου που ψάχνει για γαμπρό; :P

Αν ήσουνα αρκετά παρατηρητικός όμως, θα είχες παρατηρήσει τη φωτογραφία του HAL9000 εδώ και δεν θα τα ρώταγες αυτά. ;)

Το επάγγελμα του (s)mod αποδίδει οικονομικά απείρως λιγότερα απ' όσο κοστίζει
εγώ από την παραπάνω ατάκα πιάστηκα. Δεν διάβασα όλο το μνμ (sorry' date=' αλλά βαριόμουν). Μου φάνηκε πολύ σαφής η φράση αυτή και τη σχολίασα.Μάλλον αφορούσε τα λαδώματα, ε;[/quote']

Α, αυτό έλεγες. Και εγώ νόμιζα ότι θα περνούσε απαρατήρητο. :P

Δεν είναι κ πολλά πράγματα...

Κάτι ψιλομίζες από ομαδικές παραγγελίες μελών, τσάμπα hw από καταστήματα από δήθεν beta testing, κ παρουσιάσεις προϊόντων, ποσοστά από τις εταιρείες για διαμόρφωση απόψεων περί προϊόντων (βλ. ATI vs NVIDIA, INTEL vs AMD) και φυσικά κάτι ψιλορουσφετάκια από del/edits/bans από ιδιαίτερα άξια κ αγαπητά (λεφτάδες) μέλη.

Δύσκολη κ επιζήμια η ζωή του (s)moderator.

p.s. ρε συ Lucifer, βγήκαν οι βάρδιες; Έμαθες τί με βάλαν εμένα από Δευτέρα;

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...