Προς το περιεχόμενο

Ποιός έγινε τελευταίος MOD

alexb_10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Εννοώ τη μέθοδο με δημοκρατικές διαδικασίες' date=' μέσω ψηφοφορίας. :-D

Εκτός κι αν την καταργήσατε. :mrgreen:[/quote']

Ναι' date=' πές την επιτέλους.

Μην τους κρατάς σε αγωνία.[/quote']

Α, αυτήν τη μέθοδο εννοείτε; ΟΚ, να την πω κι αυτήν. :)

Μαζευόμαστε σε ένα σπίτι (συνήθως στο δικό μου, στο γκαζόν δίπλα από την πισίνα) και πίνουμε κάτι μπύρες, κάτι ούζα, τσιμπάμε κάτιτις και μόλις έρθουμε στο τσακίρ κέφι, ρωτάει ο Hal9000: ποιόν να κάνουμε moderator στο Μπλα-Μπλα; (για παράδειγμα αναφέρω τη συγκεκριμένη ενότητα).

Πετάγεται ο ένας "εεε, τον Χ". Πετάγεται ο άλλος "εεε, τον Ψ". Αφού πουν όσοι θέλουν να πουν, ο Hal9000 χασκογελάει κάτω από τα μουστάκια του (κυριολεκτικά το λέω, τα τελευταία 5 χρόνια έχει αφήσει παχύ μουστάκι) και αποφασίζει δημοκρατικά να κάνει όποιον γουστάρει αυτός. Εννοείται ότι δεν διαλέγει κανένα μέλος από αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί από εμάς, βάζει κάποιον δικό του.

Αυτό φυσικά έχει γίνει κανά δυό φορές μόνο, μετά το μάθαμε το κόλπο, δεν του απαντάμε όταν ρωτάει. Αφού ούτως ή άλλως η ερώτηση είναι ρητορική, τι να παιδευόμαστε; Μόνο για να χασκογελάει;

Αυτή είναι η δημοκρατική μέθοδος δια ψηφοφορίας: ψηφίζει ο Hal9000, αποφασίζει ο Hal9000. Οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται ψήφου. :)

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά κύριε σπίλμπεργκ,δώστε μου και μένα ένα op mod vip και ας είναι και ψεύτικο δεν πειράζει.

Θέλω κύρος το καταλαβαίνετε,τι να κάνω να αγοράσω μπε με βε κάμπριο και να την παρκάρω στην πλατεία για να τραβάω τα βλέματα?

Δημοσ.

Εχετε λυσαξει ολοι μιλαμε να γινεται Moderators...!

Δεν γινεστε τοσο ευκολα, κατλαβετε το, οσο και να παρκαλατε εδω...

δεν θα γινει... τουλαχιστον ακομα και οχι για ολους μας / σας.

Οσο τους πριζετε (moderators, Super moderators...) τοσο εκεινοι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχετε λυσαξει ολοι μιλαμε να γινεται Moderators...!

Δεν γινεστε τοσο ευκολα' date=' κατλαβετε το, οσο και να παρκαλατε εδω...

δεν θα γινει... τουλαχιστον ακομα και οχι για ολους μας / σας.

Οσο τους πριζετε (moderators, Super moderators...) τοσο εκεινοι δεν υπαρχει περιπτωση να το κανουν.[/quote']

Δεν βλέπω κανέναν να ζητά (στα σοβαρά) να γίνει moderator.

Όποιος έχει τέτοιες φιλοδοξίες πάντως καλό είναι να μελετήσει προσεκτικά τους δύο παραπάνω τρόπους που περιέγραψα (εις εκ των δύο είναι πολύ κοντά στην αλήθεια - δεν σας λέω ποιός) και να θυμάται τον χρυσό κανόνα του forum: όποιος έχει τον χρυσό, φτιάχνει τον κανόνα. *

Και τον ασημένιο κανόνα του forum: η πιθανότητα να γίνει ένα μέλος moderator εκμηδενίζεται όταν το μέλος ζητήσει κάτι τέτοιο. ;)

* ανόητη μετάφραση του αγγλικού The Golden Rule: He who has the gold, makes the rule.

Δημοσ.

Και τον ασημένιο κανόνα του forum: η πιθανότητα να γίνει ένα μέλος moderator εκμηδενίζεται όταν το μέλος ζητήσει κάτι τέτοιο. ;)

Αυτο εννοω, αν τυχον καποιος σοβαρολογει απο ολους αυτους εδω. :)

Δημοσ.

Nαι εντάξει το ξέρουμε ότι δεν γίνεται όποιος το ζητάει,αλλά να γίνει μια εξαίρεση για μένα!

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω,να φιλήσω κατουρημένες ποδιές?Στο κάτω κάτω δεν θέλω να έχω εξουσία στα μέλη,μόνο μούρη θέλω να πουλάω!!!

Και επειδή στην ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις,ναι δηλώνω mod του insomnia!

Δημοσ.

Και επειδή στην ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις' date='ναι δηλώνω mod του insomnia!

[/color']

Καλά όχι απαραίτητα...υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα!

Το οτι έχεις (ή δηλώνεις πως έχεις) μεγάλο πέος και τούμπανο αμάξι,δέν σε κάνουν αυτόματα ούτε Γκουζγκούνη ούτε και Σουμάχερ.

Στο κάτω κάτω ποιος θέλει να γίνει Mod;Θές ατελείωτο χρόνο και τιτάνια νεύρα για να κάνεις καλά 243876276939781 μέλη.

Δημοσ.
Καλά όχι απαραίτητα...υπάρχουν και οι εξαιρέσεις του κανόνα!

Το οτι έχεις (ή δηλώνεις πως έχεις) μεγάλο πέος και τούμπανο αμάξι' date='δέν σε κάνουν αυτόματα ούτε Γκουζγκούνη ούτε και Σουμάχερ.

Στο κάτω κάτω ποιος θέλει να γίνει Mod;Θές ατελείωτο χρόνο και τιτάνια νεύρα για να κάνεις καλά 243876276939781 μέλη.[/quote']

σωστος:mrgreen:

Δημοσ.

για να θέλει κάποιος να γίνει mod είναι ή από ψώνιο ή από μαζοχισμό...

και δε ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το χειρότερο απτα δύο...

ας μου ξεδιαλύνει την απορία ένας έμπειρος και mod ων παρακαλώ :P

Δημοσ.
για να θέλει κάποιος να γίνει mod είναι ή από ψώνιο ή από μαζοχισμό...

και δε ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το χειρότερο απτα δύο...

ας μου ξεδιαλύνει την απορία ένας έμπειρος και mod ων παρακαλώ :P

Πιστευω χειροτερο ειναι το ψωνιο! Τουλαχιστον ο μαζοχιστης το ευχαριστιεται :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Η εξουσία είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Τι κρατάει τον Χαλ τόσο απασχολημένο και δεν ποστάρει ποτέ νομίζετε?

Δημοσ.
Η εξουσία είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Τι κρατάει τον Χαλ τόσο απασχολημένο και δεν ποστάρει ποτέ νομίζετε?

Εγώ βλέπω ότι εσύ postάρεις συνέχεια εδώ τριγύρω... :mrgreen:

(Ban? Ban? Ban?!!)

Δημοσ.

Οσοι νομιζετε οτι το mod-ικι ειναι χαβαλες, σας αξιζει να γινετε mod για

καποια περιοδο....

Να κυνηγας τον καθε τελειωμενο με την μαλακια του να τον κανεις ανθρωπο...

Σκλαβια ειναι κι οχι προνομιο. Ειδικα σ' ενα forum με τον ογκο των μηνυματων

του insomnia.

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια, ο Γκουσκουνης δεν την ειχε μεγαλη!!

Επισης δε γινεται ειδικα για τον _BASSstarlet_ εκει που γραφει Senior Member να του το αλλαξετε και να γραφει Moderator? Μονο την επιγραφη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...