alexb_10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 επειδή είμαι σχετικά καινούργιος εδω, σε σχέση με κατι άλλους (αν και κοντεύω να κλείσω χρόνο) θα ήθελα να μάθω πως ήταν η σειρά των mod, smod adm klp klp. καθαρή περιέργεια ευχαριστώ
greekboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 dn katalava ti ennois...ennois px.prota o A egine smod meta o B egine mod ktl??
alexb_10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 βασικά ναι κατι τέτοιο. πχ πρώτα ο Α, μετα αυτός σύστησε τον Β και μετα κλπ κλπ κλπ. για να μαθαίνουμε και εμείς οι καινούργιοι
greekboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 dn ksero pantos teleuteos egine o Lucifer sto Mpla-Mpla
Members gsarig Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Κατά το "Αβραάμ γέννησε Ισαάκ..." ένα πράμα... Με ανησυχεί όμως που όλα αυτά καταλήγουν στον Εωσφόρο (βλ. Lucifer)
marios1957 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Θα εννοεί ότι "για να γίνεις ηγούμενος πρέπει να σε απαυτώσει ο προηγούμενος"
wert Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Θα εννοεί ότι [i']"για να γίνεις ηγούμενος πρέπει να σε απαυτώσει ο προηγούμενος"[/i] Δηλαδή ο hall έχει απαυτώσει όλους τους υπόλοιπους ; Πάει να πει ότι έχει απαυτώσει και τον εωσφώρο; Oh my god !!!!!!!!!!:oops: Θεϊκές καταστάσεις δηλαδή..... Γιαυτό μην ζητάτε μεγαλεία. Είδατε τι πάθανε οι άλλοι ; Μην πάθετε και εσείς τα ίδια. Άντε τώρα να δοξάσεις τον θεό που είμαι απλό μέλος. Κίνδυνος απαυτώματος !!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπας και έχω ξεφύγει του θέματος; :-?
alexb_10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 βασικά το απαύτωσες το θέμα... Αλλος?
Luxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγω ποτε θα γινω Super Moderator ή εστω ενας απλος Moderator; Καθε μερα στελνω στον Hal pm, αλλα δε μου απανταει!!
paparoupas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Απο αλλα προσοντα πως πας? Μηπως ειναι εκει το προβλημα...
geoastrix Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 ρε παιδιά σε λίγο θα σπανίζουν τα members και θα γεμίσουμε mods smods vga mods svgamods κλπ κλπ κλπ κλπ...και εγώ ας πούμε θελω να γίνω admin αλλα είμαι πολύ συγκρατημένος και δε το εκφράζω....ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ADMINNNNNNNNNNNN....AMHN!!!!
Bomber-21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγω ποτε θα γινω Super Moderator ή εστω ενας απλος Moderator; Καθε μερα στελνω στον Hal pm, αλλα δε μου απανταει!! Eλπίζω να κάνεις πλάκα... Αν όχι,πρόκειται για το πιο αστείο ποστ που έχω διαβάσει ποτέ στο ίντερνετ.
kattistt Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 δεν γινεται τοσο ευκολα καποιος moderator, supermoderator, admin .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.