PlaStiK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω ένα σύστημα με WinXP Pro SP2. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό όταν πάω να δω κάποιο shared folder απο άλλο μηχάνημα (τις δοκιμές μου τις κάνω απο ένα σύστημα Win2000). Ως τώρα ισχύουν οι εξής 2 περιπτώσεις. Οταν κάνω share permission Everyone, τοτε μπαίνω στα ΧΡ απο τα 2000 χωρίς να μου ζητάει τίποτα. Οταν σβήσω το Everyone μου βγάζει access denied και δε μου ζητάει να κάνω login ως κάποιος χρήστης. Όταν κάνω κατι shared στα 2000 με permission Everyone, και πάω να μπω απο τα ΧΡ, τοτε τα 2000 μου ζητάνε username και password, και αν δώσω κάποιο local user τότε συνδέομαι μια χαρά. Αυτό είναι που θέλω να γίνεται και στα ΧΡ, αλλά προς το παρόν τζίφος. To Simple File Sharing είναι disabled. Να επαναλάβω για σαφήνεια πως δεν θέλω να μπαίνω στα shared folders χωρίς να μου ζητάει password. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Exiled2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 βάλε κωδικό στον χρήστη που έχεις στα xp και μετά στα permissions βγάλε το everyone και βάλε τον δικό σου χρήστη. Αν δεν θες να βάλεις κωδικό στον χρήστη σου φτιάξε έναν άλλον χρήστη με κωδικό και βάλε αυτόν στα permissions.
PlaStiK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για το χρόνο σου Exiled2. Το δοκίμασα και αυτό, αλλά τοτε απλά μου βγάζει Access Denied αν πάω να μπω απο το άλλο PC. Δεν ζητάει να δώσω username και password. Μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.