x_vagos_x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 pedia kati ginete me to thread.... den mporo na diavaso to minima...
x_vagos_x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 eeeeeeeeee? pedes to #1 minima ine to diko mou... giati? mono sto diko mou browser ginete afto?
tempnipoly Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ξέρεις κανείς αν κάνω disconnect μετά από πόση ώρα πρέπει να κάνω connect ωστέ να έχω νέα ip και να μη μου δώσει την ίδια? σε ondsl kit πχ με usb μοντεμ.
x_vagos_x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 lol, kapios na to kleidosi... i na postari...
x_vagos_x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 a, ok ekane neo thread me to kanoniko post LOCK THIS !
agoraki_23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Eμένα ρε γαμώτο όσες φορές και να συνδεθώ μου βγάζει την ίδια ip πάντα που την έχω μάθει απ έξω και ανακατωτά. Έτσι σπάνια μπορώ να κατεβάσψ από rapidshare μόνο με θαύμα. Και δεν έχω στατική έτσι ,δυναμική έχω κανονικά. Γιατί πάντα το δίκτυο μου δίνει την ίδια ip ομως?
blueviper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ο κάθε provider ακολουθεί τη δική του τακτική. Από όσα μπορώ να συμπεράνω από σχόλια διαφόρων κατά καιρούς, η OTENET αλλάζει συχνότατα ip στο χρήστη σε αντιδιαστολή φερ' ειπείν με την HOL που ξεχνάει τι θα πει δυναμική.
tempnipoly Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 εγω οτενετ εχω και κανω reconnect στα 30 sec αλλα 1 στις 3 μου δίνει την ιδια. δεν εχω παραπονο, απλα αναρρωτιομουν.
blueviper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Χεχε...αν είχες κι εσύ παράπονο, φαντάσου τι έπρεπε να κάνει ο έρημος κάτοχος HOL που έχει να αλλάξει μερικούς μήνες τώρα.
greeneye Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 paidia me ti FORTHNET kleino to router,to anigo meta 3 sec kai pairno PANTA DIAFORETIKH IP. dokimasmeno kai se rapidshare me TELEIA APOTELESMATA!!!! VIVA FORTHNET! einai POLY DYNAMIKH TELIKA !!!
x_vagos_x Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ego exo forthnet alla crypto f200 ti kano?
iccon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 dokimase na bgaleis kai to modem/router apo tin tilefoniki grammi gia na kanei apo tin arxi sinxronismo! logika etsi sigoura tha pareis nea
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.