Προς το περιεχόμενο

OpenDNS - Καλύτερο internet

Lexx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To OpenDNS είναι μια δωρεάν υπηρεσία που κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Όπως γράφει και στο σάιτ τους κάνει το διαδίκτυο:

• Ασφαλέστερο: Εμποδίζει τα "ύπουλα" σάιτ να κλεψουν προσωπικές πληροφορίες.
  • Γρηγορότερο: Θεωρούν ότι ο σέρβερ τους είναι πολύ δυνατός
  • Εξυπνότερο: Διορθώνει αυτόματα λάθη όπως webz.gt (θα το κάνει webz.gr)

Δημοσ.

Χρηματα βγαζουν με ενα εξυπνο θα ελεγα τροπο, τωρα δε ξερω κατα ποσο ειναι αποδοτικο, αλλα φαινεται πολλα υποσχολμενη υπηρεσια...

How does OpenDNS make money?

OpenDNS makes money by offering clearly labeled advertisements alongside organic search results when the domain entered is not valid and not a typo we can fix. OpenDNS will provide additional services on top of its enhanced DNS service, and some of them may cost money. Speedy, reliable DNS will always be free.

Δημοσ.

Ακριβώς και έχουν κάθε λόγο να είναι αξιόπιστοι και αποδοτικοί. Το χρησιμοποιώ ήδη αρκετό καιρό και όλα πάνε ρολόι.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φαντάζομαι ο κυριότερος λόγος να δοκιμάσει κάποιος το OpenDNS αντί του κλασικού DNS που του δίνει ο provider του είναι να έχει σοβαρά προβλήματα ταχύτητας. Αλλιώς δεν νομίζω να έχει νόημα, ούτε πιστεύω ότι θα φανεί διαφορά κατά το browsing.

Δημοσ.

Το χρησιμοποιω και γω επειδη η συνδεση της τελλας δε μου ανοιγε μερικα sites τα οποια, απο τη στιγμη που εβαλα τους dns απο το opendns, ανοιγουν κανονικα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.

Eχεις παρατηρησει καποια καθυστεριση που μπορει να οφειλεται σε αυτο? Με ποιον σερβερ συνδεεσαι, στην Αγγλια?

Δημοσ.
Το χρησιμοποιω και γω επειδη η συνδεση της τελλας δε μου ανοιγε μερικα sites τα οποια, απο τη στιγμη που εβαλα τους dns απο το opendns, ανοιγουν κανονικα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Δεν σου ανοίγουν οι σελίδες χρησιμοποιώντας τον proxy τής Tellas εννοείς ;

Γιατί αλλιώς (με απευθείας σύνδεση δηλαδή) δεν μπορεί να έχεις τέτοιο πρόβλημα...;)

8-) 8-) 8-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...