Προς το περιεχόμενο

Windows SP1 i SP2 ???

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως "περασες" δηλαδη το SP1? Με επανεγκατασταση εννοεις? Ειναι φυσικο να πηγαινει πιο γρηγορα ενα συστημα αν ειναι καθαρο και δε εχει φορτωθει με προγραμματα. Και με SP2 παρομοια αποδοση θα εχεις, δεν περιεχει κωδικα που επιβαρυνει το συστημα...

Δημοσ.

το sp2 ομως εχει το firewall και το alert center (ποως διαολο το εχουν ονομασει...) το οποιο καπως ζοριζει το συστημα, εμεν πολυ καλυτερ δουλευει με sp1 παρα με sp2, το sp2 εκανε το συστημα μου να χωλαινει....

δικιμασμενο 2 φορες στο δικο μου (2,60Ghz, 1GB RAM) και 1 φορα σε ενα αλλο (3.6Ghz, 1GB RAM, αλλα σε πολλα μητρικες κτλ πολυ ανωτερο και ακλυτερο απο το δικο μου).

Γνωμη μου να παραμεινεις με το sp1, διοτι το sp2 σου τρωει πολλους πορους αδικα και χωρις λογο. Δεν κερδιζεις κατι...

Δημοσ.

Αν δε χρειαζεσαι τις υπηρεσιες αυτες τις απενεργοποιεις ειναι πολυ απλο να το κανει καποιος, ειδικα αν ψαχνεται τοσο που θελει να κερδισει 0,5% απο την αποδοση του. Δε χανει πιο πολυ ο υπολογιστης απο αυτα ειδικα αν εχει 1 GB Ram.

Δηλαδη kattistt αφηνεις τα μηχανηματα σου χωρις updates? Γιατι να βαλεις καν το SP1 (αφου κυριως security updates ειχε), αστο στην εκδοση 2002 ακομα καλυτερα :-?.

Προσωπικα εχω δουλεψει τοσα πολλα και ασχετα μεταξυ τους configuration υπολογιστων και ποτε δε αντιμετωπισα προβλημα ή καθυστερηση απο το SP2 και τα updates μετα απο αυτο. Απο την στιγμη που αποφασιζεις να δουλεψεις σε περιβαλλον Windows ειναι κατι απαραιτητο.

Εδω σε Linux και στο Μac OS X ειναι απαραιτητα ολα τα updates στα Windows δεν θα ειναι??

• Moderators
Δημοσ.

To firewall και το security center μπορεις απλα να τα απενεργοποιησεις και να μην σου σπανε τα νευρα καθε λιγο:wink:

sp2 και απο μενα.

Δημοσ.

δεν λεω οτι δεν ειναι απαραιτητα.

απλα το sp2 ακομα και οταν απενεργοποιεις τρωει πορους που δεν ειναι απαραιτητο.

Τελος παντων, γνωμη μου ηταν, και απο την εμπειρια μου, και τι μου εχουν πει και αλλοι που ειναι ειτε υποστηριξη ειτε υπευθυνοι μηχανογραφησης.

Δημοσ.

Αν σου εχουν πει απο υποστηριξη ή υπευθυνους μηχανογραφησης να αφηνουν τα συστηματα τους χωρις Updates να τους χαιρεται η εταιρια που τους εχει !!! Ειδικα για δουλειες γραφειου δε χρειαζεσαι την μεγιστη αποδοση αλλα την μεγιστη αξιοπιστια και θα επρεπε να το ξερουν.

Αλλα και απο θεμα αποδοσης, εχω δει πολλα benchmarks την εποχη που ειχε ερθει το SP2 και ειτε εβγαιναν το ιδιο γρηγορα με το SP1 ειτε καλυτερα, επειδη εχουν γινει optimised ο κωδικας για να μην επιβαρυνθει το συστημα...

Δημοσ.

δεν καταλαβες τι εννοω ή μαλλον εγω δεν το εξηγω...

1. το να βαλεις sp2 σε ενα μηχανημα που δεν βγαινει internet, ή βγαινει μεσω 2 friewalls & proxy... δεν χρεαιζεται ειδικα οταν οι υπλογιστες αυτοι πρεπει να σηκωσουν προγραμματα οπως, citrix metaframe server & terminal service, πιστεψε δεν το αντεχουν, και εκει δουλευεις η με xp sp1 ή καλυτερα με 2000 sp4.

2. Αν βγαινει απευθειας Internet καλο ειναι να εχει το sp2.

δεν ειπα οτι ειναι κακο, και οι αλλοι στις μηχανογραφησεις ξερουν πολυ καλα τι λενε, συμφωνα με τα προγραμματα που σηκωνουν οι υπολογιστες...

αλλα αν θες ασφαλεια και να εισαι updated ναι βαλε sp2, απλα να εισαι προετιμασμενος οτι θα σου τρωει πορους παραπανω απο το sp1.

Δημοσ.

Κανένα firewall δε σε σώζει από εγγενείς τρύπες του συστήματος. Από τη στιγμή που ο IE ή και τα Windows τα ίδια είναι σαν ελβετικό τυρί, εκτός κι αν βρισκόμαστε στο 2056 και τα firewalls έχουν αναπτύξει τεχνητή νοημοσύνη, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Sp2 kai apo mena...Anwterh asfaleia + diorthwseis + symvatothta me programmata pou den paizoun an den exeis sp2.Oson afora thn taxythta ontws to susthma varainei kapws...Disable merika axreiasta services kai kapoies tropopoieiseis kai ena diskeeper kai ola roloi meta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...