agoraki_23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι ρε παιδιά κλειδί βρίσκω, το δέχεται κατά την εγκατάσταση αλλά κατά το activation μου λέει ότι χρησιμοποιείται. Πήγα και εδώ:http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx να πάρω κλειδί αλλά δεν δίνουν πλέον. (Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς, μη διστάσετε, pm me ). Δε στο κάνει activate επειδή δεν είχες κλειδί της beta 2. Σε λίγες βδομάδες-το λέει στη σελίδα αυτή που πήγες) θα ξαναδώσουν free κλειδιά οπότε αναμένετε.
x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 @ Typhoon Όπως θα λέει και η υπογραφή μου σε λίγο καιρό... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ FREE ps. Είσαι γραφίστας, θέλεις το Adobe Photoshop CS 9.0... :? Θα σκάσεις 1000 € ; Εγώ όχι... Και οι λύσεις, τρεις : 1) Το βρίσκεις στο νετ με μηδενική χρέωση ( η μόνη χρέωση θα είναι στον χρόνο σου και στην σύνδεσή σου για ίντερνετ ) :twisted: 2) Παίρνεις κάποιο ''υποκατάστατο'' ( δηλ. βρίσκεις κάτι σε freeware που να είναι αξιόλογο για την δουλειά που το θέλεις... ) 3) Δεν το αγοράζεις :oops:
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 x_vagos_x αλλο freeware αλλο πειρατικο λογισμικο... Σαφως και αν εισαι γραφιστας και θες το Photoshop θα τα σκασεις επειδη θα κανεις την δουλεια σου και θα βγαλεις χρηματα απο αυτο... Αν εισαι χομπιστας ή θες να δεις τι παιζει με το Photoshop ψαξε το στο google και θα το βρεις φανταζομαι ευκολα. Το ιδιο ισχυει και για ολα τα αλλα προγραμματα. Πισω απο καθε προγραμμα υπαρχουν ανθρωποι και προσπαθεια και χρονος και σιγουρα αν ζητανε χρηματα για κατι που εσυ κρινεις ως χρησιμο, αξιζει να τα δωσεις...
agoraki_23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι αλλά τα έχουν πολύ ακριβά ρε asmilon όχι και 1000 ευρώ για ένα σκατοπρόγραμμα h/y. Kai γενικά όλοι καταφεύγουν στη πειρατεία επειδή είναι πανάκριβα τα προγράματα και δεν αξίζει... το ίδιο ισχύει και για τη μουσική...πολλά λεφτά τα σιντις και έτσι τα κατεβάζουμε από ίντερνετ. Απορώ πως δε το κοιτάνε αυτό...αυτός είναι και ο λόγος της π[ειρατείας... πολύ ακριβά όλα...
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε agoraki_23 αν ειναι να βγαλεις 30000€ απο ενα προγραμμα 1000€ τα αξιζει και με το παραπανω να τα δωσεις. Ασε που αν εισαι σοβαρος επαγγελματιας καποια στιγμη θα σε ελεγξει καποιος τι θα πεις? Ηταν πολυ ακριβο και δε εδωσα 1000€? Πιο πολλα θα σκασεις σε προστιμα :-?
agoraki_23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 όχι εγώ διαφωνώ και δε μιλάμε για το photoshop τώρα μιλάμε για τα ακριβά χωρίς λόγο σιντις,μιλάμε για προγράματα που απλά κάνεις ένα search και βρίσκεις το crack του. Αν τα είχαν φτηνότερα θα τα αγόραζαν περισσότεροι ,αυτό είναι δεδομένο... όταν δεν υπήρχαν οι h/y (για μένα)πριν το 2000 είχα αγοράσει πολλά σιντις μια περιουσία είχα ξοδέψει από το 2000 και μετά με το pc θες δε θες θα μπεις στο πειρασμό να τα κατεβάσεις... Και όσο εγωιστικό κι αν ακούγετε επειδή με νοιάζει η ...τσέπη μου,θεωρώ ότι η πειρατεία έχει ΄σωσει περισσότερο κόσμο απ ότι έχει κάψει. Άλλωστε αυτούς που έχει κάψει τα έχουν ..χοντρά όπως και να χει... Άρα no problem...
agoraki_23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε agoraki_23 αν ειναι να βγαλεις 30000? απο ενα προγραμμα 1000? τα αξιζει και με το παραπανω να τα δωσεις. Ασε που αν εισαι σοβαρος επαγγελματιας καποια στιγμη θα σε ελεγξει καποιος τι θα πεις? Ηταν πολυ ακριβο και δε εδωσα 1000?? Πιο πολλα θα σκασεις σε προστιμα :-? Θα σε ελέγξουν στην εταιρεία φίλε asmilon και εκεί το αγοράζει η...εταιρεία το προγραμματάκι. ΌΜως για πανε δες τους μηχανικούς,το autocad σπίτι τους το έχουν crackαρισμένο. όσο και να μη θέλεις να το παραδεχτείς είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο αυτό...
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 spiti sou kaneis oti thes.stin eteria mporoun na mpoun mesa kai na sou poun pou ine.kai idika gia programmata tipou photoshop ktl einai logiko na zitane 1000 euro otan elaxistoi to agorazoun kai otan milame gia korifea epagelmatika programmata pou einai kai poli kalitera apo ta windows.
agoraki_23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 spiti sou kaneis oti thes. Αυτό είναι το όλο πρόβλημα poulinos. ότι σπίτι σου κάνεις ότι θες...για αυτό και οι...επαγγελματίες τα παίρνουν πειρατικά σπίτι τους έτσι? Εδώ είναι όλο το ζουμί...Το γιατί το έχεις σκεφτεί? Αν το είχαν 100 ευρώ μήπως θα το σκεφτόντουσαν να το έπαιρναν original? Μήπως αν το σιντάκι έκανε 5 κ 10 ευρώ κ όχι 20 κ 25 θα το σκεφτόμασταν να το παίρναμε original? Ας σοβαρευτούμε κύριοι...Χίλιες φορές πειρατικό παρά γνήσιο και τόσο ακριβό... Και για αυτό φταίνε οι ίδιοι που βάζουν τέτοιες τιμές...κανένας άλλος...
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό είναι το όλο πρόβλημα poulinos.ότι σπίτι σου κάνεις ότι θες...για αυτό και οι...επαγγελματίες τα παίρνουν πειρατικά σπίτι τους έτσι? Εδώ είναι όλο το ζουμί...Το γιατί το έχεις σκεφτεί? Αν το είχαν 100 ευρώ μήπως θα το σκεφτόντουσαν να το έπαιρναν original? Μήπως αν το σιντάκι έκανε 5 κ 10 ευρώ κ όχι 20 κ 25 θα το σκεφτόμασταν να το παίρναμε original? Ας σοβαρευτούμε κύριοι...Χίλιες φορές πειρατικό παρά γνήσιο και τόσο ακριβό... Και για αυτό φταίνε οι ίδιοι που βάζουν τέτοιες τιμές...κανένας άλλος... simfono.an edinan to dvd 5 euro to authentiko kai oxi 30 kai ego tha ixa parei para pola opote tha ebgazan perisotera.
madsc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο με τις απόψεις που πάτε να περάσετε μερικοί εδώ μέσα; Επειδή αυτά μόνο χωράνε στο δικό σας το μυαλό δεν σημαίνει ότι αυτά ισχύουν κιόλας, ή πόσο μάλλον ότι συμφωνούμε κ οι υπόλοιποι μαζί σας. Όταν με το καλό δουλέψει κάποιος από σας x χιλιάδες ώρες για να φτιάξει ένα πρόγραμμα τα 1000 E θα σας φανούν αστείο ποσό μετά από αρκετούς μήνες/χρόνια δουλειάς, ιδίως σε αυτό το επίπεδο. Παρακαλώ κάντε ένα sychronise τα posts σας με τον τίτλο του thread => Windows Vista 5600 RC1 released /sc
agoraki_23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο με τις απόψεις που πάτε να περάσετε μερικοί εδώ μέσα; /sc Δε με ενδιαφέρει να περάσω καμία άποψη κύριε moderator τη γνώμη μου λέω και πιστεύω ότι είμαι σωστός... Για πάντε δείτε πόσα έχουν χάσει οι κύριοι που τα δίνουν στην αγορά τόσο και μετά ξαναμιλάμε... Γιατί νομίζετε ότ γίνετε αυτός ο σάλος για τη πειρατεία?Επιδή ήρθαν στη ζωή μας οι Η/Υ και το ίντερνετ και χάνουν λεφτά...Ε,ας κάνουν κάτι για αυτό να τα αγοράζουμε... Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσα άτομα εκεί έξω πεινάνε,δεν έχουνε λεφτά και εμείς ασχολούμαστε με παπαριές... ps Sorry για τα offtopic σε αυτό έχει δίκιο ο moderator,δε ξανασχολούμαι με το θέμα αυτό εδώ...
geovard Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 @ Typhoon Όπως θα λέει και η υπογραφή μου σε λίγο καιρό... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ FREEWARE ps. Είσαι γραφίστας, θέλεις το Adobe Photoshop CS 9.0... :? Θα σκάσεις 1000 € ; Εγώ όχι... Και οι λύσεις, τρεις : 1) Το βρίσκεις στο νετ με μηδενική χρέωση ( η μόνη χρέωση θα είναι στον χρόνο σου και στην σύνδεσή σου για ίντερνετ ) :twisted: 2) Παίρνεις κάποιο ''υποκατάστατο'' ( δηλ. βρίσκεις κάτι σε freeware που να είναι αξιόλογο για την δουλειά που το θέλεις... ) 3) Δεν το αγοράζεις :oops: Εδώ ακριβώς είναι το μεγάλο λάθος.Αν πρόκειται να αγοράσεις ένα πρόγραμμα πού θα σού αποδώσει τα χρήματά σου γιατί είσαι επαγγελματίας τότε είναι φρόνιμο να το αγοράσεις(Υποστήριξη,updates, αίσθηση νομιμότητας).Αλλιώς δεν είσαι σοβαρός στη δουλειά σου.Είσαι αυτό πού λένε φτωχομπατίρης.Εδώ υπάρχουν άνθρωποι πες τους βλάκες άμα θέλεις, πού αγοράζουν προγράμματα πού δεν είναι δουλειά τους να τα δουλέψουν.Εγώ έχω μιά άλλη άποψη γιά την πειρατεία.Θεωρώ πειρατή αυτόν πού βγάζει χρήματα από τον ιδρώτα των προγραμματιστών, με μηδενικό κόστος.Δεν σε θεωρώ πειρατή επειδή κατέβασες να δείς απλώς πως είναι το interface των windows vista.Ή επειδή κατέβασες δέκα άλλα προγράμματα πού ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσεις.Φυσικά οί σχετικές εταιρίες λογισμικού το ξέρουν αυτό καί δεν απευθύνονται σε σένα.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 paidia kalo tha itan na anixtei se ena allo topic auto dioti tha xefigoume telios apo to thema ton vista dioti auto me ta peiratika ine ena terastio thema kai einai apiroi paragontes stin mesi.opote kanas moderator tha itan kalo na kanei kana transfer.
djapal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Αν από ένα πρόγραμμα βγάζεις λεφτά και μάλιστα η απόσβεση μπορεί να γίνει και από την πρώτη δουλειά κιόλας, γιατί να μην το πάρεις; Γεια σου ρε Έλληνα μάγκα... Γιατί σου λέει ο άλλος... ο διπλανός είναι πιο μάγκας από εμένα που το κατέβασε σπασμένο; Ε όχι εγώ είμαι πιο μάγκας από αυτόν! Έλεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.