Προς το περιεχόμενο

Windows Vista 5700 RC1/5744 RC2 released

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
oti ise mesa sta vista den simenei oti den tha se afisei.tha se afisei kanonika apla otan xanakaneis restart den tha mporesei na xanabrei ta vista.

Thanks poulinos.Tha to dokimasw otan thelw na ta vgalw.Prow to paron douleuw ta xp kai perimenw na vgei na katevasw to technical refresh toy office 2007 giati alliws den egkathistate kai na ginoyn symbata programata poy xrhsimopoiw sta xp.

Mia lista symbatwn me ta vista programa tha vreite edw

http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσον αφορά το Office 2007 έγω είχα Vista Beta 2 με Office 2k7 Beta 2, έκανα update τα Vista σε RC 1 & το Office συνεχίζει να παίζει κανονικά (χωρίς technical refresh φυσικά). Μυστήρια πράγματα...

Δημοσ.
Ρε παιδια κλειδί για activation που θα βρώ?

Πρέπει να βάλεις το ίδιο που έβαλες στην Beta 2, δεν μοιράζει καινούργια η M$.

Δημοσ.

tin exo kanei egkatastasi tin ekdosi rc1 ,den mou anagnorise kapoious drivers alla perasa tous drivers ton windows xp kai doulepsane kanonika ,an kapoios exei original klidi apo tin ekdosi beta 2 mporei na to xrisimopoiisei ego ayto ebala kai egeine kanonika activation

ta programmata pou den mou doulepsan einai ta parakato

nero 6.6.0.14

limewire (java application ) not compatible with aero interface ,with areo basic worked just fine

daemon tools 4.0 (not compatible )

osoi ta xrisimopoioyn as ftiaxoun mia lista me ta programmata pou den tous douleuoun

einai leitourgika kai stathera san ta windows xp auto pou menei einai na beltistopoioisoun ton kodika na diorthosoun kapia bugs ,na perasoun perrisoterous drivers gia siskeues kai genikos na elexthoun me programmata gia incompatibilities klp

ante upomoni mexri tin windows vista RTM

Δημοσ.

Γενικά τα περισσότερα προγράματα είναι incompatible με τα vista άρα δε μπορείς να τα δουλέψεις...

Θέλει χρόνο μέχρι να βγουν προγράματα για vista.Με drivers και μένα των xp τους αναγνώρισε κανονικά όλους!

Για κλειδί με το key beta 2 γίνετε κανονικά activate full αλλά στη σελίδα των vista της microsoft λέει ότι τις επόμενες βδομάδες θα δώσει νέα κλειδιά...Υπομονή...

Δημοσ.

Να φανταστείτε τα μόνο compatible αntivirus είναι τα avg και αυτά σε μία έκδοση μόνο,avast και τώρα trend micro ειδικά για vista!

Ε όχι εγώ προσωπικά αρνούμαι να χρησιμοποιήσω αυτά τα αντιβιοτικά μόνο..Θα αρχίσω να μπαίνω ίντερνετ με τα vista μόνο όταν ένα αξιόλογο antivirus τύπου kaspersky θα γίνει compatible!

Δημοσ.

Λοιπόοοοοοοοοοοον... Τα Windows Vista δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να μπουν στο πολυαγαπημένο μου πισί, αν δεν φτάσουν σε σημείο να είναι σπασμένα και συμβατά με τα περισσότερα προγράμματα...

Τι σημαίνει αυτό ; Σημαίνει ότι ( ας πούμε ότι βγαίνουν τον Φλεβάρη '07 ) μόλις βγούν, σε ένα μήνα, όλες οι εκδόσεις θα είναι cr@ckαρισμένες... Σε άλλον ένα μήνα όλα τα XP-Compatible προγράμματα, θα έχουν ''επίσημους'' αντικαταστάτες για Vista... Έτσι με βλέπω την 25η Μαρτίου να δικομάζω τον εαυτό και τα νεύρα μου πάνω στα Vista...

Δημοσ.

Φιλε x_vagos_x εγω ειχα τα ΧΡ 1,5 μηνα πριν την επισημη κυκλοφορια τους σε corporate εκδοση που δε χρειαζοταν activation... Υπολογισε πως κατι αναλογο θα γινει και με τα Vista...

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο υπολόγιζα στην αρχή αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την συμβατότητα κτλ κτλ... ότι και να λένε οι anti-windowsήδες πάντως WINDOWS RULEZ...

ps. Παρεπιπτόντως, εγώ περιμένω την τελική τους έκδοση που θα είναι αρκετά δοκιμασμένη ως αυθεντική και πιο συγκεκριμένα την Ultimate Edition που από όσα διαβάζω είναι και αυτή που είναι πιο εξελογμένη...

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η ασυμβατότητα των περισσότερων προγραμμάτων και παιχνιδιών...

Με beta 2 κλειδί έχεις την έκδοση αυτή μέχρι την επίσημη κυκλοφορία νόμια και μετά όταν βγει κρακαρισμένη ultimate edition την βάζεις...

Η ασυμβατότητα είναι το big problem αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά κλειδί βρίσκω, το δέχεται κατά την εγκατάσταση αλλά κατά το activation μου λέει ότι χρησιμοποιείται. Πήγα και εδώ:http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx να πάρω κλειδί αλλά δεν δίνουν πλέον. (Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς, μη διστάσετε, pm me :) ).

Δημοσ.

ότι είναι πληρωμένο δεν αξίζει να το πάρετε τώρα αφού σε λίγο καιρό θα βγει και ''δωρεάν'' ( βασικά εμείς θα το κάνουμε δωρεάν... )...

Άρα σε έναν με δύο μήνες θα το έχουμε στα χέρια μας για λιώσιμο...

Αυτάααααααααααααααααααααααααααα................

Δημοσ.
ότι είναι πληρωμένο δεν αξίζει να το πάρετε τώρα αφού σε λίγο καιρό θα βγει και ''δωρεάν'' ( βασικά εμείς θα το κάνουμε δωρεάν... )...

Άρα σε έναν με δύο μήνες θα το έχουμε στα χέρια μας για λιώσιμο...

Αυτάααααααααααααααααααααααααααα................

Εντάξει φίλε μην τρελένεσαι, υπάρχει κόσμος που τρώει ψωμί από τον προγραμματισμό. Καλό το τσάμπα αλλά να μην το παρακάνουμε. Αν ένα πρόγραμμα είναι καλό και σε εξυπηρετεί/σου χρειάζεται δεν είναι κακό να το αγοράσεις.

Δεν αναφέρομαι ειδικά στην περίπτωση της M$ και των Windows (που φυσικά και αυτά κοστίζουν λεφτά και χρόνο για να βγουν).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...