ODT Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Όσοι δεν έχετε κωδικό για τα vista, δεν τον χρειάζεστε (άμεσα) η εγκατάσταση γίνεται και χωρίς κωδικό...μόνο που μετά από 15 μέρες από την ημέρα της εγκατάστασης θα τον χρειαστείτε για την ενεργοποίηση (activation) 15 μέρες είναι αρκετές για να τα τεστάρετε, να τα συνηθίσετε, να τα μισήσετε, να τα ξηλώσετε και μετά από μια-δυο μέρες να τα ξαναεγκαταστήσετε...
gio@ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 de 3erw an einai sta 10 h 5 alla mallon 10 giati merika moy ta leei 5.9 kkk
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 diladi gia na bgaleis 10 poios xerei ti mixanima thes .....
Snolly Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είναι βαθμολογία είναι σαν benchmark. Όσο πιο δυνατό το μηχάνημα τόσο ανεβάινει. Θεωρητικά μπορεί να φτάσει όσο να 'ναι. Τα κλειδιά από την beta2 δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και για την εγκατάσταση και για την ενεργοποίηση.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είναι βαθμολογία είναι σαν benchmark. Όσο πιο δυνατό το μηχάνημα τόσο ανεβάινει. Θεωρητικά μπορεί να φτάσει όσο να 'ναι. Τα κλειδιά από την beta2 δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και για την εγκατάσταση και για την ενεργοποίηση. Δεν δουλεύουν για την ενεργοποίηση.....εκτός κι αν εχουμε διαφορέτικά κλειδιά και εκτός αν κάτι μου διαφεύγει
dr_psiloulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 re pedia pos kanoume egatastasi tous Nforce 4?
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 re pedia pos kanoume egatastasi tous Nforce 4? setup den exei i mou diafeugei kati?
comfuzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 an oi nforce sou einai gia vista rc1 tote apla trexeis to .exe h .msi kai sou ta kanei ola mono tou. An einai diaforetika kai breis akri kane post edw na mathoume kai emeis
dr_psiloulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 den exei setup...exei mono fakelous IDE-AUDIO kai kati alla
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 den exei setup...exei mono fakelous IDE-AUDIO kai kati alla kana msi arxeio????mesa sta audio ide den exei kana setup?
dr_psiloulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 oxi tipota.....mono diafora arxeia.....
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 mporeis na kaneis apo dos ena dir /s > alex1.txt ston katalogo auto oste na sou ftiaxei ena txt me ola ta arxeia mesa na doume ti ginetai.
kirimis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 diladi gia na bgaleis 10 poios xerei ti mixanima thes ..... To προβλημα ειναι πως για να σου δωσουν καλη βαθμολογια χρειαζεσε hardware το οποιο δεν υπαρχει, η μολις τωρα βγαινει. Δηλαδη, θελει 1) καρτα ηχου να υποστηριζει HD audio 2) Sata 2,5 3) Σκληρο δισκο με flash memory 4) HDCP 5) καρτα γραφικων με DX10 κλπ κλπ... Παντως, σημερα δοκιμασα την RC1 και εμεινα καταενθουσιασμενος. Καμια σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις. Αυτη την φορα απλα ξεκινησα το PC και ολα δουλευν με το που μπηκα στα Windows. Πολυ ευχρηστα και πολυ εξυπνα.... ειδικα στο wireless ουτε πηρε πρεφα για το ποτε στηθηκε το δικτυο ενω με τα XP ωρες ωρες σε παιδευε λιγακι.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 gelao.to sata ena einai 150 mbyte/second kai emeis akoma den exoume disko parapano apo 50-60.tespa.asta na pane.
agoraki_23 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω να βάλω τα vista αλλά να έχω και τα xp gia αρχή για καμιά στραβή... Δηλαδή να έχω σε ένα partition που ήδη έχω σε ένα των 10 gb τα xp και σε άλλο partition που έχω μεν άλλα αρχεία αλλά έχω και τα 15 gb ελέυθερα που απαιτούνte...να βάλω τα vista. Πώς θα το καταφερω αυτό ώστε να έχω στο boot των windows επιλογή για το ποιο από τα 2 λειτουργικά να ξεκινήσω? Please όποιος γνωρίζει help me αναλυτικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.