gio@ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 sta games moy deixnei th mish othonh mayrh...giati???? polla bugs parra polla.. k ena sto dvd maker....
Hal9000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Βγήκαν και επίσημα πλέον δημόσια για κατέβασμα http://download.windowsvista.com/preview/rc1/en/download.htm 32bit έκδοση 2.6gb 64bit έκδοση 3.7gb Και οι δύο εκδόσεις λήγουν τον Ιούνιο του 2007 ενώ για κλειδί διαβάστε αυτό http://www.microsoft.com/windowsvista/el-gr/preview.mspx
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 to rating ine sta 5 i sta 10?thanxs gia to link hal9000
agoraki_23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 πώς μπορώ να πάρω ένα κλειδί? Πήγα στη σελίδα του hal9000 αλλά δε βρήκα κάτι. Γνωρίζει κανείς?
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 πώς μπορώ να πάρω ένα κλειδί?Πήγα στη σελίδα του hal9000 αλλά δε βρήκα κάτι. Γνωρίζει κανείς? se ena klidara tis perioxis .na poume kai kana asteio.
geovard Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Στο site της ATI γιά drivers λέει γιά τρείς εκδόσεις. Γιά vrista 32 bit,64 bit,32 & 64 bit Γιά ξεκαθαρίστε ρε παιδιά γιατί με vista δεν έχω ακόμη ασχοληθεί.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 to proto einai gia ta vista ta 32 bit to deutero gia ta vista 64 bit kai to trito kai gia ta 2 kai logika tha einai megalitero se megethos.
agoraki_23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 se ena klidara tis perioxis .na poume kai kana asteio. Η ειρωνία δε μου άρεσε ποτέ... οπότε αποτυχημένο αστείο.. Ρωτάω γιατί λέει ότι μπορείς να πάρεις ένα κλειδί μέχρι τον ιούνιο 2007 όπου λήγει αυτή η έκδοση.
Hal9000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 πώς μπορώ να πάρω ένα κλειδί?Πήγα στη σελίδα του hal9000 αλλά δε βρήκα κάτι. Γνωρίζει κανείς? Αν έχω καταλάβει καλά, δουλεύει αυτό που έχουμε πάρει για τη beta 2 η θα στείλουν καινούριο σε όσους έχουν κατεβάσει τη beta 2. Eγώ πάντως δεν έχω λάβει τίποτα. Για νέο κλειδί θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξαναδώσουν (πολύ σύντομα όπως γράφουν).
agoraki_23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Thanks Hal9000 Άκου γκαντεμιά τώρα είχα κατεβάσει τα vista και είχα επίσημο κωδικό από τη beta 2 την οποία δεν είχα χρησιμοποιήσει γιατί δεν τα εγκατέστησα ποτέ. Το έβαλα λοιπόν σε ένα σημειωματάριο μαζί με το iso,το γραψα σε dvd και έσβησα το φάκελο απ το σκληρό χωρίς να το σημειώσω.το ξέχασα πάνω στην αγωνία μου να τα δοκιμάσω! Γκαντεμιά? Ελπίζω να μου έρθει mail πάντως...
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 an den exeis grapsei tipota dokimase me to file scavenger na epanafereis ta dedomena.
agoraki_23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 an den exeis grapsei tipota dokimase me to file scavenger na epanafereis ta dedomena. poulinos me eswses!meta apo anazhthsh to vrika!eytyxws thimame pws to eixa apothikeusei.thanks k sorry gias auto pou eipa gia thn eirwnia...sygxwremenos!
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 vre agoraki giati to les ironia.ena astio einai.alo asteio allo ironia.apla to ipa etsi na allaxei ligo to sovaro thema tou topic.anyway afou to brikes tote ola mia xara.
mourlos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 sygnwmi alla diavaza gia ta requirements pou zitane ta vista kai leei gia ena "Windows AERO" ti einai auto?
asmilon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 To Αero ειναι το καινουριο interface των Vista με εφε, διαφανειες και ομορφες κινησεις. Αν καποιος δε πληρει τις απαιτησεις για το Aero απενεργοποιειται αυτοματα και μπαινει κατι αναλογο του luna που εχουν τα ΧΡ. Αν δε σου παει το aero ή σου φαινεται βαρυ, θα μπορεις πολυ ανετα να το απενεργοποιησεις... Παντως αρκετα στοιχεια του Αero ειναι copy/paste απο το Mac OS X (και ισως και να μην φτανουν την ποιοτητα του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.