comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 agoraki an pas sto site tou kathe kateskavasti/programer kai pas ekei pou leei beta h downloads genika panta oloi exoun mia ekdosi gia vista! Elpizo na ta breis allios kata ths 5 to meshmerh pou tha eimai spiti steile mou pm na sou dwsw ta official links gia arketa apo ta programata pou uparxoun sta s-vista
jimaniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 comfuzio μπορείς να στείλεις ένα pm? Θα με βγάλεις απο πολύ κόπο.... Πάντως πανέμορφα τα Vista αν και στην αρχή χάνεσαι τελείως...δεν ξέρεις που είναι τι.....το Start Menu μου την σπάει λίγο αλλά θα φάει αλλαγή για να βολέψει καλύτερα....
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Mhn nomizete oti uparxoun ola ta progs...px apo a/v to trend micro cillin exei. Oti bro apo original sites panta tha ta kratiso se pm kai an bro kana topic pou na exei software gia vista tha dwsw ekei public
djapal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί μόνο εγώ δεν είχα προβλήματα ρε παιδιά;; Λέτε να ήμουν τόσο τυχερός;
virtus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή... 1. Πρέπει να εχουμε 1gb ram? 2. Απο windows update θα κάνει? ή θα αναγκαστουμε να ξανακάνουμε format?
djapal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή...1. Πρέπει να εχουμε 1gb ram? 2. Απο windows update θα κάνει? ή θα αναγκαστουμε να ξανακάνουμε format? Καλύτερα σε ξεχωριστό partition. Μνήμη αναγκαστικά 1GB. Έχουν βάλει πολύ πράμα μέσα πο τρώει μπόλικη μνήμη. Δλδ αν βγάλουν και ένα Vista reverse transformation pack θα είναι οι πρώτοι! Να φύγει τελείως το aero γιατί ένα απλό μηχάνημα θα σέρνεται.
djapal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά οι τιμές πάντως είναι λίγο τσιμπημένες http://www.betanews.com/article/Microsoft_Details_Vista_RC1_Pricing/1157479147 Ειδικά η Ultimate έκδοση, που είναι και η πλήρης, ξεφεύγει αρκετά!
agoraki_23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 agoraki an pas sto site tou kathe kateskavasti/programer kai pas ekei pou leei beta h downloads genika panta oloi exoun mia ekdosi gia vista! Elpizo na ta breis allios kata ths 5 to meshmerh pou tha eimai spiti steile mou pm na sou dwsw ta official links gia arketa apo ta programata pou uparxoun sta s-vista Koίταξε δε με ενδιαφέρει απλά να βρω κάποια προγράματα για τα vista δηλαδή κάποιο antivirus... Me ενδιαφέρει να βάλω kaspersky,nero,powerdvd,diskeeper,winzip,winrar γενικά με ενδιαφέρει να βάλω τα προγράματα που χρησιμοποιώ και στα xp. Επομένως θα αργήσω να τα ξαναβάλω...Μέχρι να βγουν εκδόσεις για vista... A, εγώ έχω 512 μνήμη ελάχιστη απαίτηση των vista επομένως δεν κολούσαν υπερβολικά με τη 512 δούλευε μια χαρά,απλά με τα xp δουλεύει γραγορότερα στάνταρ.
gio@ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 polla provlhmata pantws me drivers... moy petage blue screen!!!! file comfuzio vale edw ti progs yparxoyn gia vista den peirazei......
predalien Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Για όσους τα δοκίμασαν..... με 1 Giga RAM δουλεύεις άνετα ή θέλει παραπάνω?
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Koίταξε δε με ενδιαφέρει απλά να βρω κάποια προγράματα για τα vista δηλαδή κάποιο antivirus...Me ενδιαφέρει να βάλω kaspersky' date='nero,powerdvd,diskeeper,winzip,winrar γενικά με ενδιαφέρει να βάλω τα προγράματα που χρησιμοποιώ και στα xp. Επομένως θα αργήσω να τα ξαναβάλω...Μέχρι να βγουν εκδόσεις για vista... A, εγώ έχω 512 μνήμη ελάχιστη απαίτηση των vista επομένως δεν κολούσαν υπερβολικά με τη 512 δούλευε μια χαρά,απλά με τα xp δουλεύει γραγορότερα στάνταρ.[/quote'] Koita ola ta progs ama ta kaneis emulate se 2000/xp trexoun ola ma ola akomi kai sthn beta II. Ego to exo balei se ena pc me win 2003 server se vmware kai tou exo dwsei 384mb ram kai paei sfentona! Bebaia den exei to aero mias pou olo to hardware einai emulated:(
agoraki_23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δε γνωρίζω αν είναι δοκιμασμένο αυτό αλλά θα περιμένω να τα ξαναβάλω μέχρι τον ιανουάριο που θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση και λογικά θα βγαίνουν όλα τα προγράμματα και για vista!
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 otan kikloforisoun official tote pisteuo oti ligo pio prin tha exoun bgei ola gia vista.kai gia ta 64 bit to nero epeze
gio@ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 paei aneta me 1024 mnhmh...... egw exw rating 4.5 overall eseis???
LEFteriz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 εγώ 4 με το σύστημα της υπογραφής ( με την RC1 build 5600)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.