Προς το περιεχόμενο

Windows Vista 5700 RC1/5744 RC2 released

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paidia exei brei kaneis kapoio programa adigrafhs pou na einai symbato me ta vista?thelw na adigrapsw kati iso pou katebasa

Google It NERO micro..... κανει δουλειά !!!

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κατι με τη σειρά μου;

Εχει κανείς βάλει από "πάνω" από RC1 ( 5728 ) την RC2 ( 5744 ) ;

Σαν update της ήδη υπάρχουσας δηλαδή,ΟΧΙ CLEAN INSTALL

Δημοσ.

Για το NERO micro μίλησε ο STEVEtheGREEK. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό αλλά η κανονική έκδοση του nero ΔΕΝ τρέχει στα vista. Αν κάνετε έναν έλεγχο συμβατότητας σε hardware και software από το εργαλείο της microsoft, θα δείτε ότι το nero δεν είναι συμβατό. Αυτό και πολλά άλλα βεβαίως-βεβαίως.

Δημοσ.
exoskeletor drivers gia vista δοκιμασα...

δεν πειραζει. αλλωστε δεν μου χρειαζονται ακομα ειναι νωρις.εμενα το bricopack λειτουργησε αψογα χωρις προβληματα την πλακα μου την κανω.

επισης τα xp πιανουν 200κατι mb ram μαζι με ολα τα φωρτομενα προγραμματα ενω τα vista 450mb χαλαρα χωρις κανενα προσθετο προγραμμα.οποτε λετ δεμ μπερν

File mou prosexe to uninstall ayton ton programaton. Sinithos ayto ta katastrefh ola

Guys, to Windows Meeting Space to exei dokiamsh kaneis? poios thelei na kanonisoume ena "meeting"? :)

Δημοσ.

ΚΑΠΟΙΟΙ drivers ειναι σιγουρο οτι δεν θα δουλευουν με την PR2 αφου δεν εχει τελειοποιηθει ακομα.,

Δημοσ.

Στην RC1 το nero δουλεψε αψογα...Εγραψα δυο σι ντι μεσα απο τα βιστα και το νερο...Τωρα για RC2 δεν ξερω αλλα πιστευω οτι λογικα θα λειτουργει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...