Prof_Chaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά αν το επιθυμούσε η MS θα έδινε dl links. Νομικά θεωρείτε προϊόν που της ανήκει' date=' οπότε ας μη δίνουμε δημοσίως links εκτός του επίσημου site. p.s. Βρε Prof ισχύουν αυτά που λες αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι τραγικός. Ένα report θα βοηθούσε περισσότερο. /sc[/quote'] εχεις απόλυτο δίκιο απλά οταν βλέπεις τα ιδια και τα ιδια απο μερικούς ξεσπάς καμια φορά.. Ας ποστάρουν εντυπώσεις οσοι εχουν δοκιμάσει την RC1.εγώ θέλω λίγο τον χρόνο μου αν και οι πρώτες μου εντυπώσεις λένε οτι το φρουτάκι ειναι ακόμη ανώριμο.. Κάποιες ασυμβατότητες προβλήματα στον ήχο αργά φορτώματα σε φακέλους με πολλά multimedia ηταν τα πρώτα μειον που είδα στην RC1 εκδοση..(για το τελευταίο επιφυλάσομαι) Βέβαια πρέπει να τονίσουμε οτι οι drivers βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Πιστευω πάντος οτι δεν πρόκειτε για την μεγάλη μετάβαση που είχαμε απο τα 98 στα 2000 αλλά για κάτι που πολύ φοβάμαι οτι θα μας εκβιάσει σε αχρείαστες αναβαθμίσεις..
comfuzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Euxaristo Madsc. Sorry gia to link. Ego pantos eimai beta tester ths m$ kai eixa to official link alla logo megalou fortou downloads to afina gia pio meta kai pio meta kai emeina ektos oriou downloads To epomeno official link pou tha exo tha to kano post. An kai na toniso oti h m$ mou dinei to dikaioma na to kano redistribute opos kai opou thelo egw. Kai to deutero pou prepei na po einai oti o folder autos tou rapidshare den einai dikos mou. Auta kalhmera apo mena
djapal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Κάποιες ασυμβατότητες προβλήματα στον ήχο αργά φορτώματα σε φακέλους με πολλά multimedia ηταν τα πρώτα μειον που είδα στην RC1 εκδοση..(για το τελευταίο επιφυλάσομαι) Ένα από τα μειονεκτήματα πο είδα είναι η αργή φόρτωση του windows explorer. Θέλω να έχω τον παλιό, απλό , ελαφρύ explorer. Ο νέος δε μου αρέσει και δε με βολεύει καθόλου. Επίσης ένα άλλο μείον είναι ότι δε μπορώ να βάλω μερικά εικονίδια αμέσως στο quick launch. πρέπει πρώτα να μπουν ως συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας και μετά στη γρήγορη εκκίνηση. Πιστεύω ότι έστω το 2ο θα διορθωθεί.
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Nα κάνω μια ερώτηση.Κατεβάζω αυτή τη στιγμή τα vista 5600 rc1 από κάτι http links. Eίχα ένα key από τη Microsoft από τη beta 2 που δεν είχα χρησιμοποιήσει γιατί τελικά δε κατάβηκαν όλα τα vista... Aν βάλω αυτό το κλειδί θα δουλέψει για λίγες μέρες μόνο? Με ποιο τρόπο θα δουλέψει πλήρως?
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Οι drivers θα παίζουν στα vista και τα προγράματα που έπαιζαν στα xp? Έχω μια παλια soundblaster live 5.1 και το σημαντικότερο.το f200 modem θα παίζουν οι drivers για να μπαίνω ίντερνετ? Please όποιος γνωρίζει ας μου πει γιατί θέλω να τα δοκιμάσω..
djapal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Το κλειδί θα δολεύει. Activation δεν ξέρω αν θα μπορείς να κάνεις όμως. Εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Στο λάπτοπ μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με drivers. ίσα ίσα που το media center είναι καλύτερο και από το πρόγραμμα της τηλεόρασης που έδινε η εταιρεία! Τώρα γενικότερα για drivers δεν το έχω ψάξει και πολύ ( δε χρειάστηκε εξάλλου!)
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 το κλειδί οντως δουλεύει..το activation ειναι σε 3 μέρες απο την στιγμή που κάνεις την εγκατάσταση..τώρα πώς κάνεις activate αυτό δεν το ξέρω ακόμη.Παντως τα υπάρχοντα κλειδιά δεν τα δέχεται μιας και ειναι χρησιμοποιημένα..
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Σε 3 μέρες??? Γιατί τόσο λίγο ρε παιδιά? Αφού δε τα αγοράζει κάποιος αυτά τα vista με ποια λογική ισχύει το activation? Αν είναι να έχω ασυμβατότητες με drivers δε τα περνάω.Για κάρτα γραφικών μόνο βρήκα και κάρτα ήχου δεν υπάρχουν για vista λόγω παλαιότητας κάρτας. Υποθέτω πως θα βγει και κάποιο crack για activation τις επόμενες ημέρες!
comfuzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 To activation to exoun sthn beta gia na kanoun test kai se auto pos tha einai sthn official version
djapal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Σε 3 μέρες??? Γιατί τόσο λίγο ρε παιδιά?Αφού δε τα αγοράζει κάποιος αυτά τα vista με ποια λογική ισχύει το activation? Αν είναι να έχω ασυμβατότητες με drivers δε τα περνάω.Για κάρτα γραφικών μόνο βρήκα και κάρτα ήχου δεν υπάρχουν για vista λόγω παλαιότητας κάρτας. Υποθέτω πως θα βγει και κάποιο crack για activation τις επόμενες ημέρες! Μπορείς να το έχεις μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο αυτό το λειτουργικό, άρα μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν κανονικό. άρα λογικό να ισχύει η ενεργοποίηση. ΜΕτά κλειδώνει, αφού υποτίθεται ότι θα βγει η τελική έκδοση
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο θα έχει βγει και η τελική... Αλλά το θέμα είναι πόσο συμβατό είναι με hardware και software και drivers. Επίσης ποιος ο νόμιμος τρόπος να κάνεις activation?
andr3as Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είναι απόλυτο ότι κλειδώνει... Στα 2003 Server μας τα έκαναν δώρο κανονικά στο τέλος (όπως μας το ανέφερ ε η Microsoft) και ούτε κλειδώματα ούτε τίποτα... Τώρα για τα Vista δεν είμαι σίγουρος να σας πω την αλήθεια γιατί απευθύνεται στην μεγαλύτερη μάζα...
agoraki_23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αν περάσεις τους drivers και προγράματα που δούλευαν στα xp τα βάλεις και στα vista πόσο τοις εκατό προβλήματα θα έχεις στο σύστημα αυτό είναι που με καίει για να τα περάσω?
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο θα έχει βγει και η τελική...Αλλά το θέμα είναι πόσο συμβατό είναι με hardware και software και drivers. Επίσης ποιος ο νόμιμος τρόπος να κάνεις activation? μήπως αγοράζοντας το κλειδί απο την microsoft;
agoraki_23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Εγκατέστησα τα vista rc 5600 ρε παιδιά και περίμενα ότι θα έχω πρόβλημα με drivers... Που λέτε μπαίνει μέσα ωραίο περιβάλλον( αν και μπερδευόμουν λόγω συνήθειας xp) και τους drivers τους αναγνώρισε σωστά όλους από μόνο του και ακόμα και του usb modem μου που ήταν για χp τους εξκατέστησε χωρίς προβλήματα. Α ωραία λέω! Πάω ο κακόμοιρος να εγκατεστήσω το kaspersky ασυμβατότητα.Άντε λεώ έτυχε... Πάω για το norton 2006 πάλι ασυμβατότητα,τα ίδια με nero κτλ... Που σημαίνει ρε παιδιά ότι πρέπει οι εταιρείες να βγάλουν άλλα προγράματα για vista γιατί είναι τελείωα ασύμβατα το 90% των προγραμμάτων... Δε λέω ωραία τα vista αλλά όχι να τα βλέπω μόνο αυτά και το office. Xρειάζονται και τα προγράματα... Άρα αναμονή μέχρι να βγουν προγράματα για vista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.