gio@ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αυτές οι εκδόσεις που κυκλοφορούν σε ms website - torrents κτλ κτλ είναι Trial και ζητούν Activation φαντάζομαι ε? Oles oi ekdoseis zhtoun activation Αν ξερει καποιος ας μου πει ποια εκδοση ειναι καλυτερα να κατεβασω?32bit ή 64bit?Θελω να κανω εγκατασταση σε εναν φορητο sony fe21m(T2300 2*1.66 2gb ram 160 hd).Σηκωνουν την 64bit ετσι δεν ειναι? Nai shkwnei to sys sou thn 64bit alla kalytera thn 32bit giati 8a exeis megalyterh symbatothta kai polla programs,drivers den exoun bgei gia thn 64bit akoma Exw balei thn RC1 alla den th xreishmopoihsa poly,twra katebazw th RC2 ..
papabiris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 εγω πηρα cd key απο την microsoft για τα rc1.τωρα κατεβαζω και γω τα rc2. θα χρειαστω και σαυτα key? η θα τακτοποιηθουν ολα με την ενεργοποιηση στην εγκατασταση?στο site δεν βρισκω τιποτα αλλο σχετικα με rc2 περαν του download οι drivers rc1 θα κανουν και για rc2 η θα πρεπει να περιμενω creative kai ati να βγαλουν drivers που να γραφουν συγκεκριμενα οτι ειναι rc2? σορυ για τις πολλες ερωτησεις
DIMERR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδη αν εχουμε key ποσες μερες μπορουμε να κρατησουμε το λειτουργικο στο πισι μας?
Nik0s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 P4 1,8 GHz me 256 MB ram exw paides. Na kane prospatheia na katevase Vista RC2 kai n ata egatastisw i dwron adwron?
Angeldust Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αν ξερει καποιος ας μου πει ποια εκδοση ειναι καλυτερα να κατεβασω?32bit ή 64bit?Θελω να κανω εγκατασταση σε εναν φορητο sony fe21m(T2300 2*1.66 2gb ram 160 hd).Σηκωνουν την 64bit ετσι δεν ειναι? Την έκδοση 32bit θα κατεβάσεις μιας και ο επεξεργαστής σου είναι 32bit. Εχω την εντύπωση οτι η έκδοση 64bit δεν θα γίνεται καν install αφου δεν έχεις τον απαιτούμενο επεξεργαστή. Οι νέοι Core2 Duo για φορητά είναι 64bit.
Nik0s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ennoeite pws th akatevase tin ekdosi 32bit. Emena ta 256 mb ram me apasxoloun....tha mporesei na xenikisei to leitourgiko?
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ennoeite pws th akatevase tin ekdosi 32bit. Emena ta 256 mb ram me apasxoloun....tha mporesei na xenikisei to leitourgiko? Απτη στιγμη που ζητάει πολύ περισσότερη μνημη γιατί να μπεις στον κόπο και καθόλου? Το σίγουρο ειναι οτι δεν θα ειναι ενεργοποιημένο το ΑΕRO..
overclocker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 ennoeite pws th akatevase tin ekdosi 32bit. Emena ta 256 mb ram me apasxoloun....tha mporesei na xenikisei to leitourgiko? Να ξεκινάνε μπορεί...να είναι "λειτουργικά" σίγουρα όχι...! Είναι σαν να τρέχεις WinXP με 64ΜΒ RAM, σκέτη ταλαιπωρία δηλαδή!
johnc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν έχω το σύστημα της υπογραφής μου..και έχω να πω οτι έχω δοκιμάσει την RC1 η οποία είναι και άψογη απο πλευράς ταχύτητας και όχι μόνο...αλλά σε περίπτωση που δύο με τρία προγράμματα όχι απαιτητικά θα έλεγα τρέξουν μαζί...τα 1024MB μνήμης εξαντλούνται κυριολεκτικά...ενώ ο cpu μένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα λειτουργίας...η γνώμη μου?? μην επιχειρήσετε να τα βάλετε με κάτω από 512MB μνήμης..δεν θα απολαύσετε τα χαρακτηριστικά τους π.χ. aero style αυτά για τώρα κατεβάζω RC2 και θα σας πω εντυπώσεις...
iceman79 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Emena h RC 1 mou 8ymizei to winamp 3 pantos. 8ymaste, htan toso argo pou eprepe na vgaloun ekdosh 5. Exoune men wraio look alla einai arga (athlon64 3000+ 1GB RAM). As elpizoume oti to teliko proion 8a einai san thn ekdosh 5 tou winamp 8-). Pantos 8a dw kai thn RC2!
x_vagos_x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Thank god δεν την δοκίμασα με Sempron 64bit 3200 και 1GB Dual Layer... [ Και το ξαναλέω, για testing καλές είναι οι beta... μην ξεχνάμε ότι είναι beta όμως... ]
21century Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Tελικα δεν απαντηθηκε αν εμεις που εχουμε την PR1 θα κανει το κλειδι ενεργοποιησης και για την 2. Μεχρι στιγμης δεν εχω εγκαταστησει τιποτα ακομα και περιμενω. Να κατεβασω την 2 η οχι?
x_vagos_x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ε, δεν θα το έκανα στην θέση σου... Καλύτερα να την κατεβάσεις μόνο και μόνο για να testάρεις ή να αρχίζεις να συνηθίζεις το περιβάλλον... Προσωπικά αρχίζω να αποχαιρετώ τα XP φορτώόνωντάς τα [ όχι απελπιστικά... ] με τα προγράμματα της Stardock [ πασίβαρα... ] Έτσι έχω κάνει ένα μικρό Transformation και έχω κάνει την taskbar κάτι σαν τα vista [ βλ. από κάτω στην υπογραφή... ]
dimokritos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 mporei kapoios na pei poia sovara firewall kai antivirus douleuoun sta vista? dokimasa kaspersky kai zone alarm kai den mporousan na mpoun. kai kati akoma. gia autous pou to dokimasan, katevasa tin rc2, an tin kano update stin rc1 tha doulepsei kanonika?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.