poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 sigoura ta 64 exoun ta hash pou deineis? ta katebasa 2h fora alla kai pali diaforetika mou bgainoun :/ MD5: B6FE140227AB0571D89F970A95510711 SHA1: 2E80A2D0BFFB939EBDA73F826EBEF30A14B13288 CRC32: 01643ECC perase to kai tha deis tin praxi ti ginetai.an fas kapou error tha xereis.
antreaslam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Οπως λεω κ στον τιτλο, σκεφτομαι να βαλω τα παραπανω windows. εχω περασμενα αυτη τη στιγμη τα ΧΡ+service pack2,αλλα επειδη εχω καποια προβληματακια (μου κολλανε ψιλοσυχνα,το dvd-rw μου κανει κατι νουμερακια κλπ),ελεγα να δοκιμασω τα βιστα.. οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: (επεξεργαστης Ε6300,μνημες ddr2 2Χ1γιγα/533, καρτα γραφικων 1600gt 256mb,μητρικη gigabyte s3), ο υπολογιστης,ειναι "θεωρητικα" πιο γρηγορος ή πιο αργός με τα βιστα επανω? εχουν σημαντικες διαφορες,κ αν ναι,σε ποια πραγματα? τι μου συστηνετε εσεις? κ αν μου συστηνετε να τα βαλω,ποια ακριβως εκδοση? ευχαριστω πολυ οποιον ασχοληθει!
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 To μηχανημα σου φιλε antreaslam μια χαρα θα σηκωσει τα Vista σαν τα ΧΡ θα ειναι η εμπειρια σου. Οι διαφορες των Vista απο τα ΧΡ αφορουν ασφαλεια, σταθεροτητα συστηματος, οπτικες βελτιωσεις και διαφορες αλλες τεχνολογιες, οπως το DirectX 10 που θα ειναι μονο για Vista. Αυτη την στιγμη οι εκδοσεις beta και RC που βγαινουν ειναι για την Ultimate εκδοση του λειτουργικο, την πιο πληρη δηλαδη, η οποια επισημα οταν βγει θα τιμολογειται γυρω στα 400€...
21century Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Νομιζω οτι το νεο λειτουργικο θα μπορει να τρεχει ανετα στα μηχανηματα των τελυταιων 2 ετων..
bill_2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Παιδια γεια σας ,ποια εκδοση να κατεβασω την 32 η την 64 ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1037&product=817740 αυτον τον επεξεργαστη εχω τον ειχα παρει 9-3-2006 700 ευρω !! πως πεφτουνε ετσι η τιμες !!!! πω πω
bill_2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=817740 αυτον τον επεξεργαστη εχω τον ειχα παρει 9-3-2006 700 ευρω !! πως πεφτουνε ετσι η τιμες !!!! πω πω
caveneo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 64bit πρέπει να είναι φίλε, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Κάτσε να σου πει άλλος που ξέρει καλύτερα. Δεν έχω ασχοληθεί με τους νέους επεξεργαστές, έχω κολλήσει ακόμη στους Pentium 4 )
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ο επεξεργαστης σου bill_2 υποστηριζει και 32 και 64 Bit Windows. Το θεμα ειναι τι θα επιλεξεις εσυ. Με τα 32 bit παντως θα εχεις μεγαλυτερη συμβατοτητα και πολυ πιθανο να βρεις για ολες σου τις συσκευες καποιον οδηγο. Τα 64 υποσχονται πιο πολυ ταχυτητα, αλλα ακομα δε υπαρχουν παρα ελαχιστες εφαρμογες που τα εκμεταλλευονται και αποδιδουν πιο καλα απο οτι στην 32bit εκδοση. Και εφοσον ειναι ακομα δοκιμαστικη εκδοση, θα σου προτεινα να βαλεις τα 32bit να παιξεις με αυτα και να δεις το νεο περιβαλλον χωρις να παιδευτεις πολυ...
caveneo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά εγώ έχω περάσει τα Vista RC1 και όντως είναι χάρμα οφθαλμών. Το Sygate Firewall, το NOD32, το SpyBot S&D, δουλεύουν κανονικά; Θέλω να χρησιμοποιώ τα Vista μόνο. Γίνεται να περάσω το utorrent και να συνεχίσω το κατέβασμα από εκεί που έχει σταματήσει στα ΧΡ; Άλλο ερώτημα. Έχω περάσει σε ένα partition τα Vista και σε ένα άλλο τα XP. Συγκεκριμένα στο C:\ είναι τα ΧΡ και τα Vista είναι στο D:\ . Στην αρχή όταν αρχίζουν μου λέει να διαλέξω σε ποιο από τα δύο λειτουργικά θέλω να πάω. Αν αποφασίσω να σβήσω τα Vista τί γίνεται τότε; Θα μείνει εκείνο να μου ζητάει συνέχεια να διαλέξω λειτουργικό;
bill_2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω εκ το προτερων παιδια, θα ηθελα να μου πειτε τωρα πως θα τα βαλω τα vista επανω στο συστημα μου χωρις να πειραξω τα xp ? υπαρχει καποιος τροπος παιδια να μου τον εξηγησετε ? ευχαριστω
bill_2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 παιδια μολις το κατεβασα! ΘΑ μου δωσει καποιος λθση στο επανω ερωτημα μου ?
StavrosD Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εγκαθιστάς τα vista σε άλλο partition (αν έχεις μόνο ένα χρησιμοποίησε το partition magic 8.01 ή άλλο αντίστοιχο), εγκαθιστάς στα vista το vistabootpro (http://www.vistabootpro.org/) το οποίο θα χρησιμοποιήσεις για να προσθέσεις τα XP στο boot menu.
agoraki_23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά εγώ έχω περάσει τα Vista RC1 και όντως είναι χάρμα οφθαλμών. Το Sygate Firewall, το NOD32, το SpyBot S&D, δουλεύουν κανονικά; Θέλω να χρησιμοποιώ τα Vista μόνο. Γίνεται να περάσω το utorrent και να συνεχίσω το κατέβασμα από εκεί που έχει σταματήσει στα ΧΡ;Άλλο ερώτημα. Έχω περάσει σε ένα partition τα Vista και σε ένα άλλο τα XP. Συγκεκριμένα στο C:\ είναι τα ΧΡ και τα Vista είναι στο D:\ . Στην αρχή όταν αρχίζουν μου λέει να διαλέξω σε ποιο από τα δύο λειτουργικά θέλω να πάω. Αν αποφασίσω να σβήσω τα Vista τί γίνεται τότε; Θα μείνει εκείνο να μου ζητάει συνέχεια να διαλέξω λειτουργικό; Επειδή είμαι ανάλογη περίπτωση συμβίωσης xp ,vista σε c,d αντίστοιχα σου απαντώ τα εξής 1.μόνο το spybot,utorrent είναι συμβατά(δύσκολο να κρατήσει τα downloads, ,nod 32 kai sygate όχι,αν θες δες εδώ ποια προγράματα είναι συμβατά έως τώρα... http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List 2.Πως θα τα σβήσεις μετά υποθέτω απ τα xp αν σβήσεις το d-windows,program files δε θα υπάρχει πρόβλημα,απλά υποθέτω όμως...An ξέρει κανείς ας μας απαντήσει...
c_mos1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Να΄μαι και εγω... Δοκίμασα την 64bit εκδοση και έχω αρκετές ασυμβατότητες και δυσλειτουργίες. Νομίζω οτι για δοκιμή καλά είναι αλλά θα χρειαστούν πολλά service packs μέχρι την αναμενόμενη σταθερή έκδοση που υποσχάθηκε η microsoft. Θα ξαναγυρίσω στα XP μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.