Προς το περιεχόμενο

Windows Vista 5700 RC1/5744 RC2 released

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα, θα τακανω 25 γιατι απο οτι ξερω ταΒιστα καταλαμβανουν 8 γιγκα χωρο. Παντως θα κατσω με το φιλο μου προγραμαμτιστη να κανω την δουλεια και θα σας πω εντυπωσεις..

Δημοσ.
Επισης φιλος μου που ειναι προγραμματιστης μου ειπε οτι οταν μπεις στο PR1 πρεπει να αφαιρεσεις το drm με καποιο τροπο...

Me poion tropo? sxedon tpt den mporeis na kaneis kata tin diarkeia tou setup...

Ama breite pantos pes mas kai emas :D

Δημοσ.

Φόρτωσα ένα image των xp καί έχασα τα vista.Είναι γνωστό ότι γίνεται αλλαγή στον bootloader αλλά πού θα τα βρω τώρα τα γ@μemen@.Αν φορτώσω καί το image των vista πού έχω κρατήσει μήπως χαθούν τα xp?

Δημοσ.

To ίδιο πρόβλημα είχα κι'εγώ. Εγκατέστησα τα Vista και μου χάλασαν τον bootloader. Ετσι όταν τα έβγαλα, δεν έμπαινε στην παλιά εγκατάσταση των XP που είχα, μου έβγαζε συνεχώς error. Δοκίμασα με Recovery Console, τα ίδια. Τελικά σκέφτηκα κάτι, που έπιασε. Εβαλα ενα cd των WindowsXP για boot και ξεκίνησα καινούργια εγκατάσταση σε άλλο partition. Με το που έγινε το πρώτο reboot ξαναδοκίμασα να μπω στην παλιά μου εγκατάσταση των XP και δούλεψε μια χαρά. Μετά με το χέρι πείραξα το boot.ini, έσβησα τα λίγα αρχεία που είχαν δημιουργηθεί απο το setup που είχα ξεκινήσει πριν και όλα μέλι-γάλα. Λίγο μπακαλίστικος τρόπος βέβαια αλλά για κάποιον λόγο το recovery console δε μπορούσε να μου δώσει λύση και κατέφυγα σε αυτή την πατέντα :)

Δημοσ.
1 GB ειναι το ελάχιστο ..

To exw kanei install se tosiba p25 me 512 MB kai doyleyei 8aymasia

epishs exw empeiria kai me ta alla dyo versions of vista kai ta brhka ekeina oti eixan problhma me th mnhmh.

To ena to eixa se desktop me 1 GB kai douleye basika kalla enw to allo se ena alo me 512 kai htan poly argo.

Demis

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο fragment_

1gb ειναι πολυ λιγο γιατι αποτι ακουσα φορτωνει με 600mb την μνημη μονο το λειτουργικο

1 GB ειναι το ελάχιστο .. Etsi lei o prof Chaos

8a elega oti den symfonw mazi toy gia ton ejeis logo

Exw kanei Vista installation 3 fores.

Prwta me to prwto poy bghke ton Aprolh kai meta me to RC1

to Deytero to ekana prin 7 meres se ena toshiba P25 me 512MB kai sas plhroorw oti den yparxei kanena problhma kai einai kai sxetika glhgoro.

Tis alles 2 fores tis ekana se desktops me 1GB kai 512 MB antisthxa

Ekei brhka oti h prwth geysh sto 512 htan sxetika argh alla sto 1 GB htan entajei.

To RC1 nomizw oti den exei poly to problhma me th mnhmh toy 1GB an to doyleyeis panw apo 2GH chip.

Demis

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να τεσταρω αν το iso που κατεβαζω ειναι οκ και δεν εχει σφαλματα?

(Το κατεβαζω με getright και το εχω γ****** λιγο στα resume).

Τελικα ποσο ειναι ο ελαχιστος χωρος που θελουν για να εγκατασταθουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...