sotos65 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 @c_mos1 Αντί να παιδεύεσαι με την 64bit η οποία έχει πολλές ελλείψεις σε drivers ακόμα, και πολύ περισσότερες ασυμβατότητες με τα προγράμματα, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις καλύτερα την 32bit και φυσικά την RC1 αντί της beta2.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Re pedes ti einai h eksosi RC1 ? RC: Release Candidate http://en.wikipedia.org/wiki/Release_candidate
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 @c_mos1Αντί να παιδεύεσαι με την 64bit η οποία έχει πολλές ελλείψεις σε drivers ακόμα, και πολύ περισσότερες ασυμβατότητες με τα προγράμματα, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις καλύτερα την 32bit και φυσικά την RC1 αντί της beta2. apla oloi exoume pleon 64 bit kai auti mas niazei na pexei.an kai apo tin alli kai ta xp ta 64 bit aporo an ta exei kanenas kai an pezoun kanonika.
theye Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω προσπαθώ να εγκαταστήσω την RC1 64 αλλά με το που τελειώνει η εγκατάσταση και κάνει restart τίποτα !! Μια μαύρη οθόνη και ένας κέρσορας αναβοσβήνει !! Τι μπορεί να πάει στραβά? Μηχάνημα Ε6400, Αsus p5v-vm dh 1024 ram
sotos65 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 apla oloi exoume pleon 64 bit kai auti mas niazei na pexei.an kai apo tin alli kai ta xp ta 64 bit aporo an ta exei kanenas kai an pezoun kanonika. Αν και προσωπικά δεν έχω ακόμα 64bit pc, μιας και δεν έχω βρει για την ώρα ιδιαίτερο λόγο να αναβαθμίσω από τον Athlon XP 2800+ που έχω (ίσως του χρόνου τέτοια εποχή), το καταλαβαίνω αυτό που λες. Από την άλλη με την έλλειψη υποστήριξης σε drivers, προγράμματα που δεν δουλεύουν, αλλά και την πολύ μικρή στο γενικό σύνολο διαφορά στην απόδοση για την ώρα μεταξύ των δύο εκδόσεων, δεν βλέπω το λόγο να παιδεύεται κάποιος με την 64bit. Ένα πρόσφατο review για τις διαφορές στην απόδοση μεταξύ 32bit/64bit εδώ, http://www.flexbeta.net/main/printarticle.php?id=122 Btw, στο παρακάτω υπάρχει ένα συγκριτικό για την απόδοση σε παιχνίδια ανάμεσα στα Vista (αλλά στην έκδοση beta 2, δεν ξέρω γιατί επιλέχθηκε μιας και το άρθρο είναι πρόσφατο και νομίζω ότι η RC1 είναι αρκετά βελτιωμένη ) και στα XP, όπου τα XP υπερέχουν σημαντικά, http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/vista-performance-preview.html
geovard Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Το memtest μού βγάζει δύο errors. To διαγνωστικό εργαλείο πού έχουν τα vista μού βγάζει καθαρές τις μνήμες.Τι να υποθέσω.
StavrosD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχώς στον έλεγχο μνήμης ισχύει το δυσμενέστερο αποτέλεσμα.
caveneo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Τα πέρασα μόλις τώρα και κοντεύω να πάρω την οθόνη και να αρχίσω να την φιλάω. Πολύ εφέ (άπαιχτο), με fade-in, fade-out τα παράθυρα. Άπαιχτα. Τώρα από ασφάλεια δεν ξέρω να σας πω. Μέχρι τώρα πέρασα τον XviD Codec και το Vodsub223 για να βλέπω ταινίες με εξωτερικούς ύπότιτλους και δεν εμφανίστηκε πρόβλημα στην εγκατάσταση. Επίσης πέρασα και το Borgchat, ένα πρόγραμμα για chat μεταξύ LAN υπολογιστών. Και αυτό δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανείς ποιό είναι το εικονίδιο για να βλέπεις τους άλλους υπολογιστές του LAN; Όσο για τη μνήμη που πιάνει όντως είναι αρκετή. Χωρίς να έχω κάτι περιττό φορτωμένο μου έχει κατειλλημένα γύρω στα 460ΜΒ. Αλλά πάει πολύ σφαίρα το μηχάνημα και δεν έχω κάτι σπουδαίο (Pentium 4 2,8Ghz, 1GB RAM PC-3200 Dual Channel, Audigy2, 6800LE). Με την Audigy2 είχε πρόβλημα και δεν την αναγνώριζε αλλά μπήκα στο site της Creative και κατέβασα τους οδηγούς που είχε και όλα είναι ΟΚ. Σημείωση: Τα ΧΡ μου δεσμεύουν γύρω στα 250ΜΒ μνήμης.
geovard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχώς στον έλεγχο μνήμης ισχύει το δυσμενέστερο αποτέλεσμα. Ναί αλλά όταν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ε? Αν πας σε ένα γιατρό καί σού πεί ότι είσαι καλά (καί είσαι πράγματι καλά),μετά πας σε ένα κομπογιανίτη καί σού πεί ότι χρειάζεσαι εγχείρηση εσύ θα το κάνεις?
21century Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια εχω ενα φορητο athlon xp mobile 3000+ με 512 ram, που ειναι πολυ καλο και δυνατο μηχανημα. Εχω σε iso το δισκακι της PR1 και οταν το βαζω μπορει να επιλεξει εγκατασταση στο συστημα. Ομως δεν το επιλεγω γιατι μπορει μεν να δημιουργησει partition στο σκληρο αλλα οταν θα θελω να τα απεγκαταστησω θα κανει μπαχαλο τα xp. Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι να παρω ενα εξωτερικο δισκο να τα δοκιμασω. Ο installer θα μπορεσει να το εγκαταστησει στον 2ο δισκο και πως θα μπουταρω μετα το συστημα. Αν εχετε καποια βηματα να υποδειξετε ειναι ευπροσδεκτο.
asmilon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεις με καποιον Partition manager να κανεις το δισκο που εχεις ηδη 2 partitions και να ειναι σωριστα τα 2 λειτουργικα και μετα βγαζεις τα Vista με την μεθοδο που εχει αναγραφτει αρκετες φορες εδω, με μια αναζητηση θα την βρεις... Σε εξωτερικο δισκο δε θα σου παιξουν τα Vista επειδη αν τον εχεις σε USB 2.0, στις πιο πολλες μητρικες δε θα μπορεις να μπουταρεις καν απο εκει και αν πετυχεις καποια που να μπορει οι ταχυτητες μεταφορας δεδομενων ειναι απογοητευτικες και δε θα μπορεις να κανεις δουλεια... Αν θες μπορεις βεβαια να βαλεις εναν δευτερο εσωτερικο δισκο και να κανεις την δουλεια σου μια χαρα...
21century Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω φορητο υπολογιστη και πιθανον να μην το διευκρινισα και εξαλλου πεειδη εχω ετοιμο το dvd θελω γνωμες για το activation και αν θα μπορω να τα χρησιμοποιω ως τον Ιουλιο του 2007. Εξαλλου αν το εγκαταστησω δεν θα κανει μονο του το δισκακι partition στο σκληρο μου?
asmilon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Τα Windows δεν εχουν partition manager για σου κανουν την δουλεια να δημιουργησεις 2 partitions χωρις να χασεις τα δεδομενα σου... Οποτε αφου εχεις φορητο, χρησιμοποιησε πχ το Partition Magic και χωρισε τον δισκο σου σε 2 partitions ωστε να βαλεις στον δευτερο τα vista. Αν εχεις κωδικο απο την MS ενργοποιουνται κανονικα και νομιζω οτι θα ισχυουν μεχρι τοτε που ειπες...
21century Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Ο φορητος μου να προσθεσω οτι εχει 512 ram ,θα τρεχει την PR1 εστω και με καποιες υποχωρησεις και φυσικα να κανω partition με το partition magic αν δεν υπαρχει αλλος τροπος απο το dvd εγκαταστασης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.