STEVEtheGREEK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 safe mode tipota kai system restore? τι να πω δεν ξερω.... το παλευω .... λεει οτι \windows\system32\winload.exe δεν υπαρχει και μενουμε μονο με τα Vista μεχρι νεοτέρας!~! Θα παιξω λιγο με το cd των ΧΠ και βλεπουμε
dimitris74 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 σε asus p5ld2-deluxe χτυπησε η καρτα ηχου και χρειαστηκε ο driver απο realtek να δουλεψει σωστα, εβγαλε και μυνημα οτι στην RTC θα εχει διορθωθει το πρόβλημα
geovard Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Να πω κι εγώ τη μλκ σόρυ την αποψή μου θέλω να πω.Βλέπω πολλούς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με drivers καί γενικά ασυμβατότητες.Ε δεν είναι φυσικό γιά ένα νέο λειτουργικό καί μάλιστα σε beta?Υποθέτω ότι η αγωνία οφείλεται στο εάν μπορούν τα προγράμματα πού έχουμε να δουλέψουν στο περιβάλλον τού νέου λειτουργικού, τη στιγμή μάλιστα πού μπορεί να τα έχουμε αγοράσει κιόλας.Το ερώτημα είναι δηλαδή τι μπορεί να σώσει ο καθένας από το πακέτο προγραμμάτων πού διαθέτει.Εγώ θεωρώ πως πολύ λίγο από το υπάρχον software μας θα συνεχίσει να μας προσφέρει τις υπηρεσίες του.Είναι αυτονόητο το γιατί.Σκέφτομαι αν έκανα καλά πού σπατάλησα κάποιο χρόνο γιά να βάλω αυτή τη beta έκδοση.Τα vista φαίνονται σίγουρα πιό γρήγορα καί πιό όμορφα αλλά πέραν τούτου ουδέν μπορούν να προσφέρουν ελλέιψει συμβατού λογισμικού.Λογικά θα πρέπει κανείς να τα περάσει στον υπολογιστή του κανένα χρόνο μετά από την επίσημη κυκλοφορία τους ώστε να εκμεταλευτεί κανείς όλες τις δυνατότητες τούς καί εν όψει συμβατών εφαρμογών. Παρατηρώ με λύπη επίσης ότι με τα vista περιορίζεται ακόμη περισσότερο η παρέμβαση τού χρήστη σε μερικά σημεία,λόγω των περισσότερων αυτοματισμών τού νέου λειτουργικού.Γιά παράδειγμα κλείνοντας τον router καί προσπαθώντας μετά να συνδεθώ στο Ίντερνετ μού βγάζει μήνυμα ότι έχει την δυνατότητα να αλλάξει τις παραμέτρους τού δικτύου καί να προσπαθήσει να συνδεθεί.Δεν μού είπε ότι δεν υπάρχει σύνδεση αυτή τη στιγμή.
ppetr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Το ξέρουμε ότι είναι beta έκδοση. Αυτό θέλουμε να εξακριβώσουμε, πόσο beta είναι. Γι' αυτό το δίνει η M$ και δίνει και κλειδιά. BTW ο downloader τους ... γέρνει, οπότε προτίμησα το rapidshare. Αυτά τα 25 αρχεία rar με το "5600" στο filename περιέχουν το ISO της M$ έτσι?
geovard Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Το ξέρουμε ότι είναι beta έκδοση. Αυτό θέλουμε να εξακριβώσουμε, πόσο beta είναι. Γι' αυτό το δίνει η M$ και δίνει και κλειδιά. BTW ο downloader τους ... γέρνει, οπότε προτίμησα το rapidshare. Αυτά τα 25 αρχεία rar με το "5600" στο filename περιέχουν το ISO της M$ έτσι? Δεν ήξερα ότι υπάρχει πολύ beta καί λίγο beta!
asmilon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εννοει ποσο ετοιμη ειναι η εκδοση αυτη των Vista απο θεμα λειτουργικοτητας και απο θεμα bugs... Η τελευταια δεν χαρακτηριζεται ως beta αλλα ως RC1, δηλαδη μια εκδοση πολυ κοντα στην τελικη των Vista που θα κυκλοφορησει επισημα...
geovard Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εννοει ποσο ετοιμη ειναι η εκδοση αυτη των Vista απο θεμα λειτουργικοτητας και απο θεμα bugs... Η τελευταια δεν χαρακτηριζεται ως beta αλλα ως RC1, δηλαδη μια εκδοση πολυ κοντα στην τελικη των Vista που θα κυκλοφορησει επισημα... Κατάλαβα τι εννοεί.Αλλά δεν νομίζω εμείς να μπορούμε να πούμε πόσο έτοιμη είναι η έκδοση αυτή, από τη στιγμή πού δεν ξέρουμε το τελικό προιόν πως θα είναι μετά από ένα καί δύο καί τρία κ.λ.π service packs ε?
asmilon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Κοιτα, κανενα λειτουργικο δεν ειναι αψεγαδιαστο, ειδικα οταν ακομα ειναι σε φαση δοκιμαστικη... Αυτη την στιγμη με αυτη τη διαδικασια η MS εξασφαλιζει πως τα Vista θα δοκιμαστουν σε διαφορες συνθεσεις υπολογιστων και τα χοντρα προβληματα θα αναφερθουν και θα διορθωθουν πριν την RTM.
ppetr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Bugs πάντα υπάρχουν. Απλά θα πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο πριν βγει στα ράφια. Ακόμη και η μη διαθεσιμότητα οδηγών πρέπει να λυθεί με την κάθε εταιρία από το support της. Ας απαντήσει κάποιος και για το rapidshare που ρώτησα (μη κατεβάζω τσάμπα)
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ούτε και εγώ απλά αναφέρω την εμπειρία μου. Αλλά δεν είναι ένα μεγάλο πλίν το να μή μπορείς να κάνεις όλα τα σημαντικά update παρα μόνο όσο σου επιτρέπει η μαμά εταιρία ; Πρόσεχε πώς μιλάς για το δίσκο μου 2.5 in παλικάρι είναι ! :0 ola mporeis na ta kaneis.sorry gia to karvouno apla exo sinithisei na douleuo se raid kai oti allo doulepso apla paei arga.exo laptop me 100 disko kai pali karvouno ton theoro.genikos ta laptop ipoferoun apo sklirous dioti den forane 7200 strofes sklirous.mono to toshiba pou ixe 2 x 80 ginotan raid.ante na doume kana raptor gia laptop:P Να πω κι εγώ τη μλκ σόρυ την αποψή μου θέλω να πω.Βλέπω πολλούς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με drivers καί γενικά ασυμβατότητες.Ε δεν είναι φυσικό γιά ένα νέο λειτουργικό καί μάλιστα σε beta?Υποθέτω ότι η αγωνία οφείλεται στο εάν μπορούν τα προγράμματα πού έχουμε να δουλέψουν στο περιβάλλον τού νέου λειτουργικού, τη στιγμή μάλιστα πού μπορεί να τα έχουμε αγοράσει κιόλας.Το ερώτημα είναι δηλαδή τι μπορεί να σώσει ο καθένας από το πακέτο προγραμμάτων πού διαθέτει.Εγώ θεωρώ πως πολύ λίγο από το υπάρχον software μας θα συνεχίσει να μας προσφέρει τις υπηρεσίες του.Είναι αυτονόητο το γιατί.Σκέφτομαι αν έκανα καλά πού σπατάλησα κάποιο χρόνο γιά να βάλω αυτή τη beta έκδοση.Τα vista φαίνονται σίγουρα πιό γρήγορα καί πιό όμορφα αλλά πέραν τούτου ουδέν μπορούν να προσφέρουν ελλέιψει συμβατού λογισμικού.Λογικά θα πρέπει κανείς να τα περάσει στον υπολογιστή του κανένα χρόνο μετά από την επίσημη κυκλοφορία τους ώστε να εκμεταλευτεί κανείς όλες τις δυνατότητες τούς καί εν όψει συμβατών εφαρμογών.Παρατηρώ με λύπη επίσης ότι με τα vista περιορίζεται ακόμη περισσότερο η παρέμβαση τού χρήστη σε μερικά σημεία,λόγω των περισσότερων αυτοματισμών τού νέου λειτουργικού.Γιά παράδειγμα κλείνοντας τον router καί προσπαθώντας μετά να συνδεθώ στο Ίντερνετ μού βγάζει μήνυμα ότι έχει την δυνατότητα να αλλάξει τις παραμέτρους τού δικτύου καί να προσπαθήσει να συνδεθεί.Δεν μού είπε ότι δεν υπάρχει σύνδεση αυτή τη στιγμή. pragmati oi automatismoi einai blakies kai tha arxisoun oi epembaseis registry.drivers tha bgoun grigora pisteuo gia tis gnostes eteries.oi pio asxetes kovo na argoun poli.me ta programmata na doume ti tha ginei.anyway kathe arxi kai diskoli meta apo kana xrono tha pezoun ola.thimithite ti egine otan bgike spk2 gia xp Το ξέρουμε ότι είναι beta έκδοση. Αυτό θέλουμε να εξακριβώσουμε, πόσο beta είναι. Γι' αυτό το δίνει η M$ και δίνει και κλειδιά. BTW ο downloader τους ... γέρνει, οπότε προτίμησα το rapidshare. Αυτά τα 25 αρχεία rar με το "5600" στο filename περιέχουν το ISO της M$ έτσι? katevase ta.o server tis microsoft ipoferei me tosa downloads.ama den itan kai to rapidshare na dinei kai apo ekei tote tha ixe pesei o server.ara euxaristo na lene. Κατάλαβα τι εννοεί.Αλλά δεν νομίζω εμείς να μπορούμε να πούμε πόσο έτοιμη είναι η έκδοση αυτή, από τη στιγμή πού δεν ξέρουμε το τελικό προιόν πως θα είναι μετά από ένα καί δύο καί τρία κ.λ.π service packs ε? e service pack tha bgoun standard. Bugs πάντα υπάρχουν. Απλά θα πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο πριν βγει στα ράφια. Ακόμη και η μη διαθεσιμότητα οδηγών πρέπει να λυθεί με την κάθε εταιρία από το support της.Ας απαντήσει κάποιος και για το rapidshare που ρώτησα (μη κατεβάζω τσάμπα) nai.
geovard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 pragmati oi automatismoi einai blakies kai tha arxisoun oi epembaseis registry.drivers tha bgoun grigora pisteuo gia tis gnostes eteries.oi pio asxetes kovo na argoun poli.me ta programmata na doume ti tha ginei.anyway kathe arxi kai diskoli meta apo kana xrono tha pezoun ola.thimithite ti egine otan bgike spk2 gia xp Ξέρεις υπάρχουν πολλοί χρήστες πού βρίσκουν πολύ χρήσιμους τούς αυτοματισμούς καί είναι όσοι βαριούνται ή δεν επιθυμούν να ξοδέψουν λίγη φαιά ουσία.Σίγουρα θα φανούν χρήσιμοι στον αρχάριο χρήστη.
Flying_Dutchman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 ΜΠΟΥΟΥ ΧΟΥΟΥ. ΚΛΑΨ -ΛΥΓΜ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα η εγκατάσταση δεν γίνεται με τίποτα! Ξεκινάει -loading files- και μετα μπαίνει σε ένα όμορφο τοπίο με κάτι μπλέ-γαλάζια γραφικά και έναν mouse pointer και δεν κάνει τίποτα άλλο! Μάλλον έχω πρόβλημα συμβατότητας. Προσπαθώ να βάλω vista 64 beta 2 σε ένα PC με Mobo asus p5rd1-vm επεξεργαστη P-4 στα 3.0 και μνήμη 768mb. Έχει ακούσει κανείς για ασυμβατότητα στο συγκεκριμενο συνδιασμό; Κάθε πρόταση είναι ευπροσδεκτη. Αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα... η εγκατασταση σταματαγε στο σημειο αυτο και μετα τιποτα... η λυση που ακολουθησα ειναι η εξης: εκανα μια καινουργια εγκατασταση windows xp και μολις ολοκληρωθηκε (χωρις να κανω restart, με windows φορτωμενα) εβαλα το dvd των vista... αμεσως μετα, ανοιγει παραθυρο που ρωταει για την εγκατασταση -κατι σαν update- του καινουργιο λειτουργικου... απο κει και περα, η ολη διαδικασια ηταν θεμα χρονου.. τωρα αρχιζει το ψαξιμο... Το συστημα ηταν : Amd 3400 - 754, Dfi NF3 UT 250gb, Ide HD, X800XT
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέρεις υπάρχουν πολλοί χρήστες πού βρίσκουν πολύ χρήσιμους τούς αυτοματισμούς καί είναι όσοι βαριούνται ή δεν επιθυμούν να ξοδέψουν λίγη φαιά ουσία.Σίγουρα θα φανούν χρήσιμοι στον αρχάριο χρήστη. merikes fores omos niotho oti kapoia pragmata den einai gia ton arxario alla gia ton mlk.tha apenergopoiisete to firewall.isaste sigouroi.nai imaste.isaste apolita sigouroi.nai imaste.tha sas blapsei ama to klisete.100 tis 100 thelete na sinexisete.nai theloume.tha isaste xoris prostasia.sigoura exete allo firewall.ktl ktl
c_mos1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα... η εγκατασταση σταματαγε στο σημειο αυτο και μετα τιποτα... η λυση που ακολουθησα ειναι η εξης: εκανα μια καινουργια εγκατασταση windows xp και μολις ολοκληρωθηκε (χωρις να κανω restart, με windows φορτωμενα) εβαλα το dvd των vista... αμεσως μετα, ανοιγει παραθυρο που ρωταει για την εγκατασταση -κατι σαν update- του καινουργιο λειτουργικου... απο κει και περα, η ολη διαδικασια ηταν θεμα χρονου.. τωρα αρχιζει το ψαξιμο... Το συστημα ηταν : Amd 3400 - 754, Dfi NF3 UT 250gb, Ide HD, X800XT Φίλε Ιπτάμενε Ολλανδέ σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το δοκίμασα αυτό με boot απο XP αλλά δυστυχώς τα XP που έχω είναι 32-bit και όταν ¨κάθονται" τα VIsta που είναι 64-bit μου λέει οτι δεν γίνεται upgrade λόγω ασυμβατότητας λογισμικών. Τώρα λέω να δοκιμάσω με Rc1 αντι της BETA 2 μπας και καταφέρω κάτι... Όσο για εσένα τυχερέ... Καλο ψάξιμο!
-NetHawk- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 c_mos1 δοκιμασες το εξης?Να κανεις ρεσταρτ τη στιγμη που σταματει η εγκατασταση σε ενα σημειο(πχ 53%) και μετα να ξεκινησεις παλι το σετ απ επιλεγοντας παλι το ιδιο παρτισιον χωρις ομως να κανεις οτιδηποτε αλλο(δηλαδη διαφραφη και δημιουργια νεου παρτισιον,φορμαρισμα του κτλπ) [Αυτη η διαδικασια λειτουργησε σε εμενα..]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.