gio@ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Kalws sas vrhkame olous!!!!! Nero eixa valei egw to 7 aplo full k epaize mia xara k prerc1 k rc1.....
ppetr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Πήρα κλειδάκι χάρις τον Hal9000. Το ISO είναι καθ' οδόν... XP & Vista μπορούν να συγκατοικήσουν στο ίδιο partition? GHOST με σκέτα XP θα κρατήσω πριν.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Πήρα κλειδάκι χάρις τον Hal9000. Το ISO είναι καθ' οδόν...XP & Vista μπορούν να συγκατοικήσουν στο ίδιο partition? GHOST με σκέτα XP θα κρατήσω πριν. oxi sto idio partition.diladi ta program files pos tha einai koina?se allo parition.
c_mos1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ παίδες. Θα δοκιμάσω τα Vista και το Nero και όταν έχω προσωπική άποψη θα σας την πω και εγω. Thanks again.
-NetHawk- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μαγκες καλησπερα...Εβαλα τα Rc1 ολα ψιλοενταξει απο πλευρας συμβατοτητας με συσκευες κτλπ..Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω προγραμμα για να βλεπω δορυφορικα καναλια μεσω της dvb καρτας μου(skystar2).Την αναγνωριζει κανονικοτατα αλλα κανενα απο τα προγραμματα δεν τρεχει ομαλα..Ξερει κανεις καποια λυση?
nigal9981 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι???? εεε ας ρωτήσω!! Όλα καλά με την εγκατάσταση των vista RC1 αλλά να που τώρα ήρθε η ώρα να κάνω (προσπαθήσω θα έλεγα καλύτερα!!!) να κάνω synchronize τα vista με το κινητό μου - motorola MPx220 - αλλά πάπαλα!!! ενω μου δείχνει στο κινητό ότι ειναι συνδεδεμένο..... στο active sync ενω όταν το συνδεσα για πρώτη φορά βρήκε απαυθείας το κινητάκι μου!!!! όταν προσπαθώ να στήσω new partnership..... δεν μου το βγάζει σαν επιλογή!!!! τι να κάνω????
gio@ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 μαλλον δεν θα ειναι τοσο ολοκληρωμενα σε αυτο το τομεα......
comfuzio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Σε μενα ολα οκ με το activesync με το Mio A 701 Windows Mobile 2005
nigal9981 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 telika mporei na fteei oti to motorola mpx220 einai windows mobile 2003???? gia peste kai kanenas allos kamia gnomi....
c_mos1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 ΜΠΟΥΟΥ ΧΟΥΟΥ. ΚΛΑΨ -ΛΥΓΜ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα η εγκατάσταση δεν γίνεται με τίποτα! Ξεκινάει -loading files- και μετα μπαίνει σε ένα όμορφο τοπίο με κάτι μπλέ-γαλάζια γραφικά και έναν mouse pointer και δεν κάνει τίποτα άλλο! Μάλλον έχω πρόβλημα συμβατότητας. Προσπαθώ να βάλω vista 64 beta 2 σε ένα PC με Mobo asus p5rd1-vm επεξεργαστη P-4 στα 3.0 και μνήμη 768mb. Έχει ακούσει κανείς για ασυμβατότητα στο συγκεκριμενο συνδιασμό; Κάθε πρόταση είναι ευπροσδεκτη.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγκατεστησα τα vista χ64 σε ενα δευτερο παρτισιον αλλα οταν μπουταρει ο υπολογιστης και μου βγαζει το dual boot αν διαλεξω τα xp μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα λογο αλλαγης του hardware h καποιο σοβαρο προβλημα στο softoware.Στα vista μπαινει κανονικα.Εχετε καμια ιδεα; Exw ki egw to idio problima . . . Ean kapoios gnwrizei kapoia lysh as post-arei .... Xalasthka asxhma apo x8es !!! De lew kala ta Vista alla mexri na moy strwsoyn ekanan kammia 40-50 restart kai diplasies anafores problhmatwn eis thn Microsoft ! ! !
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Exw ki egw to idio problima . . . Ean kapoios gnwrizei kapoia lysh as post-arei .... Xalasthka asxhma apo x8es !!! De lew kala ta Vista alla mexri na moy strwsoyn ekanan kammia 40-50 restart kai diplasies anafores problhmatwn eis thn Microsoft ! ! ! safe mode tipota kai system restore?
ZauZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρααα... Σήμερα τα εγκατέστησα (σήμερα τα κατέβασα από τη Microsoft) στο laptop μου σε δέυτερο partision και λειτουργούν τα πάντα ΧΩΡΙΣ να εγκαταστήσω κανένα driver. Μάλιστα το Aero πετάει. Όλα λειτούργησαν άψογα από τη κάρτα ήχου , το wireless μέχρι και τη κάρτα γραφικών. (άν και δεν έπεξα ακόμα κανένα παιχνίδι). Το σύστημα μου είναι το LG S1 Express Dual με : Επεξεργαστή 2.0 Ghz Dual Core 1.5 GB RAM (το λειτουργικό ξεκινάει και τρώει περίπου 600 ΜΒ) Mobility Radeon X1600 256 MB Dedicated + 256 Shared SATA δίσκος 100 GB Η Βαθμολογία που μου δίνει είναι : Processor : 4.7 Memory : 4.5 Graphics (Desktop) : 4.9 Gaming Graphics : 4.7 Hard Disk : 2.8 !!!!!! Μα 2.8 ??? Είναι SATA δίσκος , στις 5400 στροφές... δηλαδή τι θέλει ; 7200 στροφές που τρώει όλη τη μπαταρία σε δεπτερόλεπτα ; Κατα τα άλλα έχω μίνει εντυπωσιασμένος , από το περιβάλλον εργασίας (άν και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να το μάθεις από την αρχή... σχεδόν καμία σχέση με τα XP). Γενικά δείνουν την αίσθηση MacOS αλλά με χιλιάδες επιπλέον επιλογές παντού που μάλλον είναι λίγο κουραστικές.... Πραγματικά ενδιαφέρον λειτουργικό σύστημα -> Και ένα σχόλιο για το άν αξίζει να αγοράζει κάποιος αυθεντικά ή όχι... Πιστεύω ότι ΠΡΕΠΕΙ να αγοράζουμε αυθεντικά τα προγράμματα που χρεισιμοποιούμε όσοι τα χρειαζόμαστε στη δουλεία μας. Για παράδειγμα έχω αυθεντικά τα XP Home στο ένα laptop και XP Professional (επίσης αυθεντικά) στο δεύτερο laptop. Ε λοιπόν , τα XP Home τα αυθεντικά ΜΕ όλες τις αυτόματες αναβαθμίσεις της Microsoft σε 2 χρόνια κόλυσαν ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ! ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε αντίθεση με το desktop στο οποίο τα είχα σπασμένα που ήταν όλο προβλήματα. Και φυσικά το laptop όχι απλά το πείραζα αλλά το ξέσκιζα στη κυριολεξία... Το είχα κάνει το σούπερ πειραματόζωο και αυτό τίποτα... αστέρι μια ζωή !!!!
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 pote mou den pistepsa auto pou lene oti i kopia kanei provlimata.b.otan iparxoun scsi diskoi otan iparxoun raptor stis 10.000 strofes otan iparxoun raid tote o dikos sou stis 5400 apla ine karvouno.ego exo ta xp piratika kai pote den ixa provlima edo kai para polous mines.provlima exo mono tis teleutees meres pou ekana test.kata ta alla den exoun kolisei pote.
ZauZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 pote mou den pistepsa auto pou lene oti i kopia kanei provlimata. Ούτε και εγώ απλά αναφέρω την εμπειρία μου. Αλλά δεν είναι ένα μεγάλο πλίν το να μή μπορείς να κάνεις όλα τα σημαντικά update παρα μόνο όσο σου επιτρέπει η μαμά εταιρία ; o dikos sou stis 5400 apla ine karvouno Πρόσεχε πώς μιλάς για το δίσκο μου 2.5 in παλικάρι είναι ! :0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.