snowman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Exw katevasei ta vista 5600 rc1 apo to site tis microsoft, xerei kaneis pou mporw na vrw key?????
agoraki_23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Exw katevasei ta vista 5600 rc1 apo to site tis microsoft, xerei kaneis pou mporw na vrw key????? http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx Επιλέγοντας download και βάζοντας το hotmail λογαριασμό σου θα σου βγάλει πριν τα κατεβάσεις το κλειδί σου..
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 to elpizo oxi meta na trexoume gia 10 servicew packs.
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 yparxei kapio sait me programata ego tha sou po mono kalos irthes sto forum;)
agoraki_23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 yparxei kapio sait me programata http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List
c-max Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγκατεστησα τα vista χ64 σε ενα δευτερο παρτισιον αλλα οταν μπουταρει ο υπολογιστης και μου βγαζει το dual boot αν διαλεξω τα xp μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα λογο αλλαγης του hardware h καποιο σοβαρο προβλημα στο softoware.Στα vista μπαινει κανονικα.Εχετε καμια ιδεα;
jobous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ έκανα την εγκατάσταση σε ένα sata driver Που λειτουργώ μαζί με έναν ata και διαλέγω αυτόν που θα μπουτάρει από bios. Διάλεξα τον sata για την εγκατάσταση, αλλά όταν διαλέγω τον άλλο μου βγάζει boot menu!!!! Νόμιζα ότι το menu θα το είχε στον sata σκληρό. Τι δουλειά έχει τώρα στον άλλο δεν ξέρω. Η εγκατάσταση έγινε στο 2ο partition του sata. Αντίθετα όταν μπουτάρει ο sata μπάινει κατευθείαν στα xp που έχει στο 1ο partition. Ούτε menu όυτε τίποτα. Τέλως πάντων αναγνώρισε μόνο του το Hp 6210 (πολυμηχάνημα) και τώρα πάνω έχει : winamp, office 2007 beta, quicktime, powerdvd7, firefox 2 beta, kai avast αντιϊκό. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο παρόλα τα beta που έχει πάνω !!!! Αααα δεν κάνει install το nero 7 παρότι λέει ότι το υποστηρίζει.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 katevase to teleuteo nero.episis exasa ligo tin mpala me to ti egine.apla malon brike ton allon disko san c kai to sata san allo gramma opote mono tou afou brike to boot menu ekei pige kai ebale ekei to boot menu gia ta vista.kai deka litourgika na peraseis to boot menu ftiaxnetai se enan.malon brike oti to boot menu itan ston ata kai apla ebale ekei kai ta vista.ama ton ebgazes apo pano tote tha isoun ok giati dne tha ebriske katholou ta xp.den pirazei omos etsi kai alios se ligo kairo tha ta bgaleis gia na baleis ta official.c-max esi an mpeis se safe mode isos deis kati apo ekei.
jobous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 ama ton ebgazes apo pano tote tha isoun ok giati dne tha ebriske katholou ta xp. Και εγώ αυτό πιστεύω. Το ξέχασα τελείως όταν έκανα εγκατάσταση. Στο site λέει ότι τρέχει άνετα το 7.0.0 (Νέρωνας) , για την τελευταία 7.2.7 (νομίζω) αναφέρει ότι έχει πρόβλημα. Εσύ έχεις την τελευταία?
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ αυτό πιστεύω. Το ξέχασα τελείως όταν έκανα εγκατάσταση. Στο site λέει ότι τρέχει άνετα το 7.0.0 (Νέρωνας) , για την τελευταία 7.2.7 (νομίζω) αναφέρει ότι έχει πρόβλημα. Εσύ έχεις την τελευταία? den ta exo dokimasei akoma ta vista ego.gia tin ora ime se katastasi anadiorganosis tou pc.
c_mos1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Υπάρχει κάποια έκδοση του Nero που να παίζει σίγουρα με Vista beta 2 ? Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.Υπάρχει κάποια έκδοση του Nero που να παίζει σίγουρα με Vista beta 2 ? Ευχαριστώ. katarxin kalos irthes sto forum.b.an ine na pezei kapoia logika tha pezei i teleutea ekdosi.
nigal9981 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα το βραδάκι θα δοκιμάσω κι εγώ να βάλω τον νέρωνα και θα ενημερώσω πάραυτα!!! ααααα... καλώς σας βρήκα παίδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.