Προς το περιεχόμενο

Windows Vista 5700 RC1/5744 RC2 released

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ta hasp exoun spasei edo kai kairo.hasp ixan ta autocad kapote ta arhicad ktl ktl.

Έφερα τα HASPs ως παράδειγμα χρήσης υλικού για προστασία λογισμικού. Εξάλλου όλα σπάνε!

Για μερικές ακόμη πληροφορίες πάνω στα HASP ρίξτε μια ματιά σ' αυτά τα link:

http://en.wikipedia.org/wiki/Aladdin_Knowledge_Systems

http://www.aladdin.com/HASP/

Δημοσ.

Ευτυχώς που όλα σπάνε.

Στο πανεπιστήμιο είχαν αγοράσει γνήσιο το autocad ή το mechanical desktop. Είχαν τις άδειες και προσπαθούσαν να το ρυθμίσουν να παίρνει από τον licence server το licence, αλλά μάταια.

Πήρε ο τεχνικός τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο στην Αθήνα (νομίζω στον Πουλιάδη τότε) και του είπαν το απίστευτο:

- Δεν έχετε καμιά "καλή" έκδοση να εγκαταστήσετε;

Τελικά το κατέβασμα "backup" επιβάλλεται.

Δημοσ.

an kai ligo off topic gelao me dio pragmata.oti merikes fores ta backup einai kalitera.px to software pou ixe balei i sony sta mousika cd pou dimiourgouse provlima eno to backup den exei provlima.kapoies fores i poioitita tou cd einai kaliteri apo ta authentika.

Δημοσ.
an kai ligo off topic gelao me dio pragmata.oti merikes fores ta backup einai kalitera.px to software pou ixe balei i sony sta mousika cd pou dimiourgouse provlima eno to backup den exei provlima.kapoies fores i poioitita tou cd einai kaliteri apo ta authentika.

Σωστά!!! Ενω μερικά μουσικά κομμάτια μου "κολλάνε" όταν παίζουν από το αυθεντικό CD (τα προβλήματα που έχουν εντοπίζονται με το Nero CD-DVD Speed) παίζουν μία χαρά αν τα περάσω στο PC ή τα αντιγράψω σε άλλο CD!

Δημοσ.

Επειδή λέω να δοκιμάσω το ίντερνετ με τα vista ποιο είωαι το καλύτερο antivirus για αυτά μέχρι στιγμής?

Δυστυχώς kaspersky δεν υποστηρίζει,πέρασα το avast! και σόρι δηλαδή αλλά δεν καταλάβαινα καν πως κάνει scan πολύ δυσνόητο δε μου άρεσε.

Τώρα είδα πως βγήκε το mcafee για vista λέω να περάσω αυτό.Καλό είναι?

Δημοσ.
Επειδή λέω να δοκιμάσω το ίντερνετ με τα vista ποιο είωαι το καλύτερο antivirus για αυτά μέχρι στιγμής?

Δυστυχώς kaspersky δεν υποστηρίζει,πέρασα το avast! και σόρι δηλαδή αλλά δεν καταλάβαινα καν πως κάνει scan πολύ δυσνόητο δε μου άρεσε.

Τώρα είδα πως βγήκε το mcafee για vista λέω να περάσω αυτό.Καλό είναι?

An pas sto security center ton vista se stelnei mono tou se site ths m$ gia na breis a/v gia vista. Auto pou sou protinei einai ths Trend Micro to pc-cillin.

Egw auto exo kai sta xp kai einai kai elafrh kai apotelesmatiko

Δημοσ.

Aπαπα το trend micro και τέτοια δε μου γεμίζει το μάτι...θέλω μόνο antivirus κι όχι ολόκληρη σουίτα θα αρκεστώ με το firewall των vista.

Εννοώ poulinos ότι το μενού ήταν τόσο δυσνόητο που δε κατάλαβα που είναι τι...

Σαν skin από media player μου φάνηκε παρά antivirus interface!

Τεσπα θα βάλω το mcafee για αρχή που έχει ψιλο κατανοητό μενού και εννοεέιτε πως όταν γίνει συμβατό θα μπει με τη μία το kaspersky το καλύτερο απ όλα.

Δημοσ.

ante loipon k ta valame

k ta stisame meta apo polu kopo, logo tou oti oi drivers den uparxoun

k douleuon pleon telia...

mporoume na ta kanoume ghost me to acronis exw apo ta vista ? [mias k to acronis den ka8ete me tpt sta vista]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...