kirimis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Σταύρο ωραία τα λες. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τους drivers τί γίνεται?Έχει κάνει κανείς εγκατάσταση σε nforce4 και sata σκληρό? Μόνο έτσι θα μάθουμε ή το Σ/Κ που θα κάνω εγκατάσταση. Χα. Υ.Γ. Hal9000 ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου. Κωδικό πήραμε, να δούμε αν δουλεύει. Μια χαρα εγκατασταση γινετε σε NF4 με SATA σκληρο... απλα... πριν ξεκινησεις πηγαινε στην nvidia και κατεβασε τους Vista Beta drivers για το NF4. So simple....
geovard Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Αν έχεις ένα σύστημα x86 καί θες να βάλεις(επενδύσεις?) τα vista,αλλά σύντομα στο μέλλον θα αγοράσεις μηχάνημα x64,τι κάνεις?Δίλημμα δηλαδή αφού κρατάει ακόμη γερά το υπάρχον σύστημα.Αγοράζοντας την 64μπιτη έκδοση των vista προφανώς δεν θα δουλεύει στον x86.Ή μήπως δουλεύει?(Λέτε να έχει κανένα..κόφτη ) καί ρυθμίζεται το σύστημα να δουλεύει στα 32 bit? Δηλαδή προσπαθώ να πω ότι δεν μπορεί κάποιος να αγοράζει συνεχώς λειτουργικά.Μάλλον θα βάλω σε ένα partition τώρα 'αγοράζοντας' γιά το υπάρχον σύστημα καί αγοράζοντας κανονικά γιά ένα μελλοντικό μηχάνημα.
predalien Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 WTF?????? Den vriskei to c: na kanei install?
predalien Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Kanonika prepei na emfanisei sto window tous HDDs pou exeis gia na epilexeis pou tha ginei to INSTALL.
StavrosD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Σταύρο ωραία τα λες. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τους drivers τί γίνεται?Έχει κάνει κανείς εγκατάσταση σε nforce4 και sata σκληρό? Μόνο έτσι θα μάθουμε ή το Σ/Κ που θα κάνω εγκατάσταση. Χα. Υ.Γ. Hal9000 ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου. Κωδικό πήραμε, να δούμε αν δουλεύει. nforce4 έχω με SATA δίσκο, και A64. Το είδε κανονικά.
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Αν έχεις ένα σύστημα x86 καί θες να βάλεις(επενδύσεις?) τα vista,αλλά σύντομα στο μέλλον θα αγοράσεις μηχάνημα x64,τι κάνεις?Δίλημμα δηλαδή αφού κρατάει ακόμη γερά το υπάρχον σύστημα.Αγοράζοντας την 64μπιτη έκδοση των vista προφανώς δεν θα δουλεύει στον x86.Ή μήπως δουλεύει?(Λέτε να έχει κανένα..κόφτη ) καί ρυθμίζεται το σύστημα να δουλεύει στα 32 bit?Δηλαδή προσπαθώ να πω ότι δεν μπορεί κάποιος να αγοράζει συνεχώς λειτουργικά.Μάλλον θα βάλω σε ένα partition τώρα 'αγοράζοντας' γιά το υπάρχον σύστημα καί αγοράζοντας κανονικά γιά ένα μελλοντικό μηχάνημα. ta 64 bit den pezoun se 32.
pusher Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μη γράφω τα ίδια δίνω ένα link: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1249324&postcount=289 Για πείτε όσοι έχετε χρησιμοποιήσει την RC1 ισχύει όντως αυτό για το DRM και τα Vista;
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 blepo na bgenei crack ama ginei auto.kai xlomo to kovo na ginetai giati tha einai se epipedo software kai b.mipos tha ginetai mono me to built in programma?an ginei tha to spasoun
pusher Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 blepo na bgenei crack ama ginei auto.kai xlomo to kovo na ginetai giati tha einai se epipedo software kai b.mipos tha ginetai mono me to built in programma?an ginei tha to spasoun Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου! Περιμένω όμως απάντηση και από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει Vista.
madboy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ο σερβερ τα έχει δει όλα απο τους πολλούς χρήστες που κατεβάζουν τα Vista? 3 φορές έχει διακοπεί το κατέβασμα με αποτέλεσμα να χάσω οτι είχα κατεβάσει! Και τις 2 φορές ήταν με τον Akamai download manager που και καλά υποστηρίζει resume κλπ κλπ!!! Μου εμφανίζει μήνυμα οτι ο σερβερ δεν μπορεί να χειριστεί άλλο το κατέβασμα και μετά σβήνονται και όσα εχω κατεβάσει! Εχει κανείς την έκδοση για τα 32bit windows να μου την στείλει? Αθήνα μένω.
agoraki_23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ο σερβερ τα έχει δει όλα απο τους πολλούς χρήστες που κατεβάζουν τα Vista? 3 φορές έχει διακοπεί το κατέβασμα με αποτέλεσμα να χάσω οτι είχα κατεβάσει! Και τις 2 φορές ήταν με τον Akamai download manager που και καλά υποστηρίζει resume κλπ κλπ!!!Μου εμφανίζει μήνυμα οτι ο σερβερ δεν μπορεί να χειριστεί άλλο το κατέβασμα και μετά σβήνονται και όσα εχω κατεβάσει! Εχει κανείς την έκδοση για τα 32bit windows να μου την στείλει? Αθήνα μένω. Να στη έστελνα και δωρεάν φίλε μου αλλά μένω στο άλλο άκρο...Ξάνθη!
idet2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Geia sas. Koitaksa sto site tis Microsoft alla de katafera kapou na vrw tis apaitiseis pou prepei na exei ena sistima wste na treksei Windows Vista. Endiaferomai na agorasw kainourio ypologisti kai thelw apo twra an einai dynaton na dw ti xreiazetai wste na einai etoimos. Mporeite na mou peite pou mporw na vrw tis apaitiseis pou tha exoun ta Vista? Eyxaristw poly
agoraki_23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Θα βρεις τις απαιτήσεις των vista εδώ http://www.microsoft.com/hellas/windowsvista/getready/capable.mspx Επίσης κατέβασε αυτό για να δεις αν μπορείς με τον υπολογιστή που ήδη έχεις να τα τρέξεις... http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=65926&clcid=0x409
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.