Προς το περιεχόμενο

Windows Vista 5700 RC1/5744 RC2 released

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα τα vista καί πήρα τα icons από το shell32.dll καί τα μετέφερα στα windows xp καί άλλαξα μερικά εικονίδια.Αυτό όμως πού δεν κατάφερα είναι να κάνω να δουλέψει στα xp η sidebar με τα gadgets.Μού αρέσει αυτό με την ένδειξη της θερμοκρασίας της πόλη σου,καί το slideshow.

Ελπίζω να μην καταδικαστώ γι αυτές τις ατασθαλίες.:)

Δημοσ.

Σχετικά με την Sidebar έχω ένα αρχείο που φέρνει ( free ) μία sidebar παρόμοια...

την θέλετε να την δώσω ;

ps. Αν ναι δώστε e-mail με Pm γιατί κάτι τρέχει με το upload στον browser μου στο Insomnia...

Δημοσ.
Λοιπόν έβαλα τα vista καί πήρα τα icons από το shell32.dll καί τα μετέφερα στα windows xp καί άλλαξα μερικά εικονίδια.Αυτό όμως πού δεν κατάφερα είναι να κάνω να δουλέψει στα xp η sidebar με τα gadgets.Μού αρέσει αυτό με την ένδειξη της θερμοκρασίας της πόλη σου,καί το slideshow.

Ελπίζω να μην καταδικαστώ γι αυτές τις ατασθαλίες.:)

eleos pali tha pixoume stin blakia.sidebar me thermokrasia.kai meta leei giati barenoun ta windows.kamia sidebar na mou leei kai tin taxitita tou anemou na xero an tha pao gia ptosi.eleos.

Δημοσ.

Παιδιά σε εγκατάσταση στα xp λόγω sata φορτώνουμε κάτι drivers στην αρχή. Με τα vista τι γίνεται? Τα ίδια ή δεν χρειάζεται?

Δημοσ.

Τα Vista ειτε τους εχουν ενσωματωμενους ειτε σου λενε απο που να παρουν τον οδηγο. Και αυτη την φορα -ευτυχως- δεν παιζει μονο το floppy αλλα και CD-Rom :-)

Δημοσ.
Παιδιά σε εγκατάσταση στα xp λόγω sata φορτώνουμε κάτι drivers στην αρχή. Με τα vista τι γίνεται? Τα ίδια ή δεν χρειάζεται?

asto na deis mipos to anagnorisei mono tou alios perna tous esi.

Δημοσ.

Προχωράς κανονικά την εγκατάσταση μέχρι να φτάσεις στο σημείο που σου ζητάει να διαλέξεις το partition στο οποίο θα εγκατασταθούν.

Αν βλέπει τον δίσκο, τότε έχουν ενσωματωμένους τους drivers.

Αν όχι, έχει ένα κουμπί που λέεi Load Driver.

Δημοσ.

Για να πάρετε Vista RC1 Key κάντε τα εξής

1. Go to this website and pick a country and click "go"

http://www.jkg.in/34-how-to-obtain-the-win...al-for-free.htm

2. Input your hotmail email and password and sign in.

3. Microsoft will sometimes show you the key in the browser but most of the time they send it to your hotmail email. They will always send it even if they show you the key.

The email also has download links, i have not tried installing Vista with them and am not sure if it activates it, so can someone please try it for us.

Hope it works!

http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=495040

Δημοσ.
Προχωράς κανονικά την εγκατάσταση μέχρι να φτάσεις στο σημείο που σου ζητάει να διαλέξεις το partition στο οποίο θα εγκατασταθούν.

Αν βλέπει τον δίσκο, τότε έχουν ενσωματωμένους τους drivers.

Αν όχι, έχει ένα κουμπί που λέεi Load Driver.

Σταύρο ωραία τα λες. :-) Σε περίπτωση που δεν έχουμε τους drivers τί γίνεται?

Έχει κάνει κανείς εγκατάσταση σε nforce4 και sata σκληρό? Μόνο έτσι θα μάθουμε ή το Σ/Κ που θα κάνω εγκατάσταση. Χα.

Υ.Γ. Hal9000 ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου. Κωδικό πήραμε, να δούμε αν δουλεύει.

Δημοσ.
Για να πάρετε Vista RC1 Key κάντε τα εξής

1. Go to this website and pick a country and click "go"

http://www.jkg.in/34-how-to-obtain-the-win...al-for-free.htm

2. Input your hotmail email and password and sign in.

3. Microsoft will sometimes show you the key in the browser but most of the time they send it to your hotmail email. They will always send it even if they show you the key.

The email also has download links, i have not tried installing Vista with them and am not sure if it activates it, so can someone please try it for us.

Hope it works!

http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=495040

It works!

Thanks.

Δημοσ.
Σταύρο ωραία τα λες. :-) Σε περίπτωση που δεν έχουμε τους drivers τί γίνεται?

Έχει κάνει κανείς εγκατάσταση σε nforce4 και sata σκληρό? Μόνο έτσι θα μάθουμε ή το Σ/Κ που θα κάνω εγκατάσταση. Χα.

Υ.Γ. Hal9000 ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου. Κωδικό πήραμε, να δούμε αν δουλεύει.

logika kai me drivers apo xp tha pexei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...