Elven_King Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα, μετά απο πολύ καιρό σκοπεύω να πάρω καινούργιο pc (amd cpu) και με προβληματίζει το θέμα της m/b. Καταρχήν, πιστεύετε ότι πρέπει να κινηθώ σε socket 939 ή ΑΜ2? Επιπλέον, μπορείτε να μου δώσετε μερικές πληροφορίες σχετικά με το chipset? Σκεφτόμουν κάτι σε ΝForce αλλά δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτά. Γενικά, έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το θέμα m/b και δεν ξέρω τι παίζει τώρα στην αγορά αλλά και ποια επιμέρους στοιχεία της θεωρούνται αξιόπιστα και απαραίτητα.
SCidER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 AM2 fisika, i 939 siga siga tha eksafanizete
dsp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 939 mporeis na vreis cpu kai m/b se kommatia times
agpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Αν τελικά πάρεις ΑΜ2, σου προτείνω το Μ2Ν32 της Asus. Το δουλεύω από τον Ιούλιο και είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος. Ωστόσο, δώσε μ ε γ ά λ η προσοχή στις μνήμες σου. Είναι ιδιαίτερα δύστροπο ειδικά στα 800mhz. Προσωπικά έχω πάρει samsung 667 και όλα πάνε ρολόι. Διάσημες για την ασυμβατότητα τους με το mb είναι οι ocz. Το πρόβλημα δεν είναι αξεπέραστο, αλλά αν δε θες προβλήματα... Φυσικά πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, θα σου πουν να πάρεις C2D.
tzoni007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Αν τελικά πάρεις ΑΜ2' date=' σου προτείνω το Μ2Ν32 της Asus. Το δουλεύω από τον Ιούλιο και είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος. Ωστόσο, δώσε μ ε γ ά λ η προσοχή στις μνήμες σου. Είναι ιδιαίτερα δύστροπο ειδικά στα 800mhz. Προσωπικά έχω πάρει samsung 667 και όλα πάνε ρολόι. Διάσημες για την ασυμβατότητα τους με το mb είναι οι ocz. Το πρόβλημα δεν είναι αξεπέραστο, αλλά αν δε θες προβλήματα...Φυσικά πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, θα σου πουν να πάρεις C2D.[/quote'] kai go to m2n32-sli exw .. afto to m/b de pernei mono 800ares mnimes?
agpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 kai go to m2n32-sli exw .. afto to m/b de pernei mono 800ares mnimes? Όχι, δεν παίρνει μόνο 800άρες. Εξάλλου οι ΑΜ2 με μονό πολλαπλασιαστή, όπως ο 4200, τρέχουν τις μνήμες στα 677. Βέβαια, στο oc οι 800 βολεύουν, αν δε θες να μπλέξεις με διαιρέτες.
bloodram Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 ego to proto pou tha rotousa einai ti cpu thes na pareis ???? singel or duo core???? statistika ta singel alla kai ta duo core se xamiles sixnotites (mexri ton 3800+ duo ) einai ligo poio grigoroi se 939 shocked! ama paresi kati se am2 na pareis kati grigoro p.x kana 4200+ i akoma kalitero!
tzoni007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι, δεν παίρνει μόνο 800άρες. Εξάλλου οι ΑΜ2 με μονό πολλαπλασιαστή, όπως ο 4200, τρέχουν τις μνήμες στα 677. Βέβαια, στο oc οι 800 βολεύουν, αν δε θες να μπλέξεις με διαιρέτες. swstos nai vlakeia eipa :-?
JOHNX2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ego file mou tha sou protina na paris mia DFI me to NFORCE590-SLI kai tha apolausis epidosis sto megisto.apo prosopiki mou empiria tha sou po to exis :prin paro tin LANPARTY SLI-DR ixa tin MSI K8N DIAMOND, me tin alagi motherboard oi epidosis toy sistimatos ektinaxtikan sta ipsi.... ase pou an skeftese kai gia overclock den iparxi (kata tin gnomi mou panta) eteria na tin antagonisti ston xoro... DFI IT'S THE PROFFESIONAL!!!!!
GoriLLakoS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Οι μητρικες δεν εχουν καμια ασυμβατοτητα με μνημες...απλα στους AM2...οταν οι μνημες ξεπερασουν τα 667mhz πρπει απο 1Τ να μπουν στο 2Τ απο το bios αλλιως δεν μποοταρει καν το συστημα...ετσι ειναι το τσιπσετ..δεν υπαρχει λυση σε αυτο.... Απο την αλλη μην σας ξεγελανε κατι reviews μνημων πανω σε ΑΜ2...διοτι ο contorller απο μονος του χαλαρωνει πολυ τα latencies και οι μνημες πανε αρκετα πιο πανω απο C2D....επισης υπαρχουν καποιες μνημες με ενα σηματακι που λεει EPP...στην ουσια αυτες οταν ovelckloκαρεις χαλαρωνουν τα δευτερευοντα Timmings των μνημων και αφηνουν τα 4 πρωτευον να σφιξουν περισσοτερο με αποτελεσμα υψηλα mhz... Αν δεν ειναι να βαλει πανω κανεναν FX-62 η δεν σε νοιαζουν τα μπιμπιλικια οπως wi-fi , 8 sata ,10usb θα σου ελεγα να μην πας στην ASUS M2N32 SLI Dlx αλλα να κοιταξεις κατι εξισου ποιοτικο αλλα στα μισα λεφτα οπως καποια dfi infinity..
Strategos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 kala enoeite oti 939 kai kserw psomi oi AM2 sux alla ade na vreis twra, to oti oi 989 eksafanizode den simenei oti den einai kaliteroi. btw: AM3 apo martio ftw..... DDR3 +K8L+ PCI express 2
SUEd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Xmm...ok re paidia, ama parei 939 kai se 2 xronia thelei na kanei anabathmisi ston epexergasti. Ante na brei 939 cpu.... Bebea kai me AM2, ama isxuei auto pou leei o Strategos, ante na brei kai AM2 cpu. Mipws i AMD mas exei prixei ligo allazontas socket kathe 1 misi xrono? Proswpiki empeiria, exw amd 3000+ 939 kai den thelw na allaxw epexergasti, alla se 1 xrono ante na brw ton 4600 x2 se 939....
agpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Αν είχα s939, σίγουρα δεν θα άλλαζα μητρική, για να πάω στο ΑΜ2. Αν, όμως, ήθελα τώρα να πάρω amd, σίγουρα δε θα έπερνα ένα socket που οδεύει προς απόσυρση,s939. Οπωσδήποτε το ΑΜ2 έχει περισσότερες προοπτικές αναβάθμισης και ακούγεται πως οι Κ8L θα είναι συμβατοί, αλλά κανείς δεν ξέρει.
Voodooman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Το AM3 ετοιμάζεται γρήγορα γρήγορα... να ρωτήσω γιατί θέλεις οπωσδήποτε AMD;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.