capthookb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει κανένα script για να μπορέσω να ημι-διαβάσω κάποια cd-dvd που έχουν errors; Δηλαδή να κάνει ignore τα σημεία με τα λάθη και να συνεχίζει.... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Try Isobuster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ αλλά δε μου κάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Κάντα iso στη μικρότερη δυνατή ταχύτητα και κάψε τα. Εάν έχουν τα ίδια προβλήματα ψάξε για disc repair kits. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά αναφέρομαι σε λειτουργικό Linux. Πως θα κάνω iso από τη στιγμή που δε διαβάζεται ένα dvd; Και γιατί να το ξαναγράψω μετά; Δεν είναι γρατζουνισμένα τα cd/dvd απλά δε διαβάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί... στο linux δεν γίνεται image ripping; Το να τα ξαναγράψεις το είπα γιατί δεν γνωρίζω κάποιο πρόγραμμα virtual drive για linux. Το ότι δεν διαβάζονται εάν είναι απόλυτα καθαρά και αγρατζούνιστα, τότε κάτι έχει το drive σου προφανώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλλον κάτι είχε το drive που τα έγραψα. Πως θα γίνει όμως να φτιάξω image τη στιγμή που αποτυγχάνει η αντιγραφή;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει ένα πρόγραμμα για win (μη τσαντίζεσαι χαχαχα κάτσε να ακούσεις παρακάτω) που λέγεται dvd data rescue. Αυτό διαβάζει το dvd/cd, sector by sector και όχι κυκλικά, εξάγει τα δεδομένα, και συνθέται το παζλ ξανά από την αρχή στον σκληρό σου δίσκο. Εγώ αν τα δεδομένα που έχανα είχα σημαντική αξία για εμένα, θα το δοκίμαζα με wine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι θέλω κάτι σε Linux αποκλειστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί να άργησα λίγο αλλα το βρήκα: > $ dd conv=noerror if=/dev/hdg of=~/bad-cdrom.image bs=128 $ mount ~/bad-cdrom.image /mnt/image -o loop Δηλαδή αντιγράφω το image του cd/dvd αγνοώντας τα read errors στο bad-cdrom.image και μετά το κάνω mount στο /mnt/image. Σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόμουν Badcopy/Isobuster/DVD data rescue/CloneCD, τυχόν crack τους, και daemon tools ή κάποιο άλλο virtual drive προγραμματάκι ενώ έκανα τη δουλειά μου με 2 γραμμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 capthookb πολύ χρήσιμη πληροφορία που δείχνει και τη "δύναμη" τοu linux ευχαριστούμε capthookb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Το dd είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία ;-). Είναι ό,τι πιο χαμηλού επιπέδου μπορείς να έχεις και αν κάτι δεν το φτύνει το drive, μπορείς να το διαβάσεις με dd Να προσθέσω ότι για βλαμμένα Audio CD's υπάρχει πάντα το πολύ καλό cdparanoia, το οποίο σε εμένα τουλάχιστον έχει καταφέρει να rippάρει cd's που είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραία πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 ...Σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόμουν Badcopy/Isobuster/DVD data rescue/CloneCD, τυχόν crack τους, και daemon tools ή κάποιο άλλο virtual drive προγραμματάκι ενώ έκανα τη δουλειά μου με 2 γραμμές... SuperLOL, μπράβο capthookb, that's the spirit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 qpxtool: Το εργαλείο για να κάνετε τσεκάρετε την ποιότητα των cds/dvds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.