xalia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Από σήμερα με το που ξεκινάει να γράφει το nero μου βγάζει burn procces failed με μήνυμα στο log power calibration error μου άφησε χρόνους το dvd-r?
mxpert Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 οχι, το έκανε και σε κάποιο γνωστό μου... αναβαθμίζεις το Νερο... αναβαθμιζεις το ASPI driver.... ...και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι....κοίτα στο google θα βοηθήσει !!!!
Nfountou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Lene oti h pio sta8erh version ASPI einai h 4.6 Epishs polla provlhmata uphran me mhtrikes me nforce2 kai ide drivers ths nvidia.
yv4k Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχα με cd-r παλαιότερα και από την έρευνα μου βρήκα ότι πιθανές αιτίες είναι: 1. Ταχύτητα εγγραφής 2. Ελλατωματικά δισκάκια 3. Μικρό τροφοδοτικό 4. Το drive τα τίναξε Εγώ είμουν στην 4η κατηγορία και ευτυχώς εντός εγγύησης
xalia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Είμαι κατά πολύ εκτός εγγύησης! Τα φάγε τα ψωμιά του, το έσπρωξα και λίγο το θέμα όταν του είχα κάνει ένα firmware update για να γίνει πιο γρήγορο...
billpeppas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 σημάδια Φθοράς... δοκίμασε πάντως και κάποια άλλη μάρκα δισκάκια.
Neurotic_Fest Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Kata 90% to recorder sou plisiazei sto telos tis zois tou, an thimamai kala auto simainei adinamia na kalimprarei sosta tin entash tou laser kata tin diarkeia tis eggrafis kathos i taxitita auksanetai.Ti diskakia xrisimopoieis ; Exeis ksanagrapsei epitixos me auta sto parelthon ;
blackstar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Mia akoma pi8anotita einai na exei skones kai na na mhn mporei na diabasi sosta, dokimase na to ka8arisis, an kai meta den pe3i, tote dystixos pas gia neo dvd-rw.
xalia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 κάποτε αυτό το dvd-r διάβαζε ότι του έδινα, τώρα τελευταία είχε γίνει πολύ εκλεκτικό στις προτιμήσεις και γράφει μόνο σε tdk! Τώρα δε τα γουστάρει ούτε αυτά!
blackstar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 opos eipa, dokimase na to ka8arisis kai an de pe3i kai tote, malon paredose to pneyma.
delis7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ego pantos pou to exo pathi 2 fores mexri simera kai tis 2 to drive paredose pneyma.
blackstar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 xm! egw ka8e fora poy ka8ariza to palio (pleon nekro) pioneer 106 epeze
xalia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν λέτε να το καθαρίσω να το κάνω μπίλιες και να καθαρίσω το ματάκι με κάτι?
blackstar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 basika ka8arizis to mataki me mia mpatoneta, poli apala, an kai meta apo ayto dne pe3i, tote malon paredose pneyma, pantos an exeis ta euro gia kainoyrgio, mhn mplekis, kai pare ena pioneer 111 na kaneis tin doyleia soy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.