Voorhees Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά θέλω να αγοράσω μια εξωτερική κάρτα για να βλέπω δορυφορικά στο PC. Όσο περισσότερα κάνει τόσο καλύτερα. Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν αρκεί να είναι καλή. Δώστε αν είναι κάποιο link για να δούμε τελικά ποια θα πάρουμε. Απλά δεν θέλω PCI αλλά εξωτερική.
manik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Τechnisat Skystar USB http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=74189 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133094
PaPpaS_gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Τo satstar2 USB το εχει κανεις; Διοτι ρωτησα κι εμαθα απο - σχετικα - εγκυρες πηγες οτι με software Που κατεβαζεις απο το ιδιο το forum της εταιριας , εχεις ολα τα "κομφορ" που σου προσφερουν διαφορα Plug-ins του ProgDVB Η AltDBV, αυτοματα(βρισκει μονο του τα "απαιτουμενα" IP, ο νοων νοειτω). Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος επειδη δεν την εχω πιασει στα χερια μου ακομα , αλλα θα σας κρατησω ενημερους με την πρωτη ευκαιρια... Α, ανεφερα οτι εχει μονο 69 ευρα; Αμα την εχει χρησιμοποιεισει κανεις ας ποσταρει να διασταυρωσουμε πηγες...
Voorhees Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε αυτή η SatStar 2 USB υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα; Αν έχεις site δώσε λίγο link.
PaPpaS_gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Την εχω βρει εδω για Ελλαδα συν οτι ειναι ενα μαγαζι στο Φαληρο που της πουλαει σιγουρα.... Δεν ξερω επωνυμια ακομα αλλα θα μαθω.
Dr_Slump Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Με την technisat είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε PCI όμως.
capthookb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Η usb έχει κάτι προβληματάκια με τους drivers και με diseq, αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά.
madevo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παιδια driver για win7 βρηκε κανεις για SatStar2 usb? δεν παλευετε η κατασταση. δεν λεει να παω σε XP μονο για αυτο.
biomecanoid Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχώς οι καλές κάρτες είναι σε pci η pci-e. Για πιο λόγο δεν βάζεις εσωτερική κάρτα ?
madevo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δυστυχώς οι καλές κάρτες είναι σε pci η pci-e. Για πιο λόγο δεν βάζεις εσωτερική κάρτα ? Μα την εχω την καρτα εδω και χρονια. στα ΧΠ δουλευε μια χαρα. Τωρα που εχω βαλει 7 δεν παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα