Προς το περιεχόμενο

Nvidia ForceWare Release 91.47

doc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Borw na peraso tous kainourious drivers panw ap'tous palious?Hrisimopoio akomi tous palious tis seiras 81...Tha eho provlima?H karta pou eho einai palia

Ge-force fx-5500

Μια χαρά θα είσαι.Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.Εγώ έχω την 5700 με τους νέους drivers.

Δημοσ.

Αν δεν παίζει κάποιος παιχνίδια και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάρτα γραφικών του, χρειάζεται να βάλει νέους drivers ?

Εγώ έχω ακόμα τους 53.03 και η κάρτα μου είναι η GeForce4 MX440.

Δημοσ.

Εισαι οκ φιλε μου τοτε μην ανησυχεις :-)

Εφοσον δεν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα μην ανησυχεις, δε χρειαζεται ;-)

Δημοσ.

Ίσως έχει μία δωση άλλου topic αυτό που θα το πω για να ησηχάσω.Εγω συναντησα το εξης προβλημα και θελω αν γνωριζει κανεις να μου πει : Η καρτα γραφικων μου εχει το 6800GT AGP. Ειχα προηγουμενους drivers 85 κατι. Και πριν μερες εβαλα τους 91.31. Ειδα μια μικρη βελτιωση σε κατι παιχνιδια , ομως δημιουργηθηκαν άλλα.Μου ξεκινουσε συνεχως το εικονιδιο της nvidia στο tray και παρολο που το εσβηνα απο το run του μητροου , αυτο παλι δημιουργοταν!!!Τελος παντων , επειδη ειχα και καποια αλλα προβληματα , τους εβγαλα και εβαλα παλι τους παλιους.Τώρα που βγήκαν οι 91.47 θα τους βάλω και θα σας πω αποτελέσματα....

• Moderators
Δημοσ.
Μου ξεκινουσε συνεχως το εικονιδιο της nvidia στο tray και παρολο που το εσβηνα απο το run του μητροου , αυτο παλι δημιουργοταν!

Τα ιδια και γω...και τους αποχαιρετησα μια και δεν ειδα καμια φοβερη διαφορα.Οταν βαλεις τους νεους για δωσε ενα feedback αν εξακολουθει το συγκεκριμενο"feature".

Δημοσ.

Με την 7300LE μου κάνει ότι και κάποτε μια έκδοση της σειράς 77.xx μαύρο βίντεο σε WMP / Winamp / Divx. Έβαλα τους 84.21 και μια χαρά. Είπα να βάλω και τους 91.31 αλλά απ' ότι θυμάμαι στου γαμπρού μου με την 6200 έβγαινε σε κάθε εκκίνηση το μπαλόνι που του έλεγε για SLI και λοιπά. Το αστείο είναι ότι είναι και υπογεραμμένοι WHQL από την microsoft για ποιότητα κ.λ.π. Χάλια drivers μια ζωή η nvidia...

Δημοσ.

Aporo Re Paidia Giati Tous Bgalan Tous 91.47...

Afou Diafora Stin Apodosi Den Iparxi (i Karta Mou Ine 7900 Series)......

As Bgaloun Kati Tis Prokopis Pou Na Apodidi Pragmatika Kai As Tous Dosoun...

Δημοσ.
Aporo Re Paidia Giati Tous Bgalan Tous 91.47...

Afou Diafora Stin Apodosi Den Iparxi (i Karta Mou Ine 7900 Series)......

As Bgaloun Kati Tis Prokopis Pou Na Apodidi Pragmatika Kai As Tous Dosoun...

Έχεις την παραμικρή ιδέα από drivers, τι κάνουν, με τι σχετίζονται, και τι μπορείς ( από επιδόσεις, και οτιδήποτε άλλο ) να πάρεις εξ' αυτών ?

Δημοσ.

Μια καινουρια εκδοση οδηγων δε μπορει καθε φορα να αυξανει την ταχυτητα της καρτας γραφικων (μεχρι που θα φθασει αλλωστε? :-)). Πολλες φορες απλα προσθετουν καποια επιπλεον χαρακτηριστικα ή διορθωνουν bugs και ασυμβατοτητες.

Οποτε ας μην κρινουμε τοσο ευκολα αρνητικα την καθε release...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...