Προς το περιεχόμενο

best radio music?

pern112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως θα χαρακτηριζατε την μουσικη που παιζει ο σταθμος καθε παρασκευη και σαββατο βραδυ?house?progressive?και μιας και playlists δεν παιζουν ειναι κομματια ακυκλοφορητα στην ελλαδα ή απλα πολύ ψαγμενα/βινυλια?

Δημοσ.

Άν είσαι πιωμένος (πόσο μάλλον χαπακωμένος) και σε club μέσα πιθανότατα να είναι μια χαρά η μουσική αυτή...

Αλλά για ραδιόφωνο και για τέτοιες ώρες η μουσική αυτή είναι Α-Θ-Λ-Ι-Α!!!!

Άν τώρα ένα επαναλαμβανόμενο beat θεωρείται ψαγμένο τότε...:roll:

Δημοσ.

Συγνώμη άθλια για εσένα. Η μουσική είναι progressive αν ακούς συχνά θα ξέρεις και τα κομμάτια (θα μάθεις και εγω πριν κανένα χρόνο ξεκίνησα). Την Παρασκευή ειδικά είναι η αγαπημένη μου αφου παίζει ένας απο τους καλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα (αν οχι ο καλύτερος) ο G.pal. Τα περισσότερα κομμάτια κυκλοφορούν σε cd μερικά remix σε βινύλια και ακόμη πιο λίγα δεν κυκλοφορούν καθόλου. Μπορείς να μπεις επίσης στο best forum για να ρωτήσεις για κάποιο κομμάτι που άκουσες αλλα και για να συζητήσεις. Αυτά ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

@ωραιος φιλε μου θα το κοιταξω απλα δεν πιανω διαφορα μεταξυ progressive, house, tencno κοκ. Οντως ο G.pal ειναι κορυφη και το cd του πεταει

@φιλε μπορει εσυ να πρεπει να χαπακωθεις για να ακουσεις σε ενα μαγαζακι οπως καποιος αλλος θα εκοβε φλεβες να ακουει heavy metal. Αλλοι ομως γουσταρουν τον ρυθμο με μπασα και γρηγορες εναλλαγες. Η μουσικη ειδικα παρασκευη βραδυ ειναι οτι πρεπει να σε φτιαξει μεσα στο αμαξι βγαινοντας

Δημοσ.

Τις διαφορές τις καταλαβαίνεις αφου ακούς και ξανακόυς και πιάνεις τα ακούσματα. Το μπέρδεμα είναι στα παρακλάδια π.χ house progresseve house, hard house klp. Μην νομίζεις και εγω αρχή είμαι ακόμα μαθαίνω και ψάχνομαι. Όσο για τον φίλο Mixalakis αυτά είναι απόψεις αλλα εσυ έχεις μπερδέψει την εμπορική house με την πιο underground σκηνη. Όσο για τα ναρκωτικά υπάρχουν σε ολα τα είδη (σχεδον) μουσικής...

Δημοσ.

Αν και ακουω ολη μερα best γιατι πιστευω οτι εχει τους καλυτερους παραγωγους και δεν εχει playlist αυτο το ειδος που παιζει o gpal δεν με τρελαινει αλλα δεν ειναι ωραιο να βαζουμε ταμπελες σε μερικα ειδη μουσικης ουτε να κρινουμε τους ανθρωπους.Δλδ αμα ακουω εγω τετοια μουσικη παει να πει οτι περνω κουμπια.Λαθος μεγαλο φιλε και αυτο το κανουν πολοι και ετσι πολοι νεοι δεν ψαχνουν πολλα ειδη μουσικης επειδη υπαρχουν αυτες οι θεωριες.

Υ.Γ Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το κοματι που εχει στην συλλογη του ο gpal που το παιζει συνεχεια ο best και ειδηκα οταν λεει για τις συναυλιες του καλοκαιριου???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...