Eagle_IIz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 παιδιά έχω μια κούτα από παλιό coin-op και μου έκατσε να το φτιάξω σαν υπολογιστής ώστε να του βάζο διαφορα τωρινά παιχνίδια και να τα παίζω!!!! το θέμα είναι ότι δεν θέλω να έχω mouse και ταιτεία πράγματα απάνω στην κούτα!!δηλαδή όταν θα ανάβω τον υπολογιστή να μπαίνει στα windows και κατευθείαν να τρέχει το παιχνίδι!!! αυτό γίνετε?? αν φορτώσω τον υπολογιστή με 3-4 παιχνίδια θα μπορώ να κάνω και επιλογή μέσα από κάποιο μενού??το χειριστήριο για αρχή θα έχω ένα firestorme τις thrastmaster αλλα μετά θα κάνω και εκεί χημεία ώστε να έχω ένα αυτούσιο coin-op όπως στα παλιά καλά χρονια!!!
asmilon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Τι θες να κανεις δηλαδη? Να εχεις ενα σημερινο υπολογιστη σε ενα περιβλημα απο coinop? Και αν ενα παιχνιδι απαιτει Mouse πχ first person shoot em up τι θα κανεις? Περιεγραψε λιγο περισσοτερο τι θελεις να κανεις.. PS το ματι μου ακομα ποναει απο το "ταιτεία", φιλικα παντα
Eagle_IIz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 με ενδιαφέρει να πεζό νβα street και σε fifa street.ότι έχει σχέση με παιχνίδι με mouse δεν θα με ενδιαφέρει μην θα θέλουμε και όλα το καταλαβαίνω.απλός "θελο" να ανάβω τον υπολογιστή και να μπαίνει κατευθείαν στο μενού του παιχνιδιού αφού φόρτωση το παιχνίδι.και να έρχονται τα "φιλαρακιαμου" και να παίζουμε και διπλό.και άμα μπορούμε να επιλέγω και μέσα από menu 2-3 παιχνιδάκια από αυτά που έχω μάσα.πιστεύω να με κατάλαβες τώρα?όσο για το PS το ματι μου ακομα ποναει απο το "ταιτεία", φιλικα παντα ας είναι καλά το http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
vagpap Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.russprince.com/cabinet/ http://arcadecontrols.com/arcade.htm
Eagle_IIz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 να ξεκαθαρίσω κάτι ότι θέλω με κομμάτια από pc να κάνω δουλίτσα και όχι να αγοράσω κάτι από ape3o.pos μπορεί να γίνει όταν ανοίγω τα windows να εκτελείται το παιχνίδι αυτόματα χωρίς να κάνει κάποια κίνηση ο χρηστης?υπάρχει και κάτι σε μενού ώστε να επιλέγω κάποιο άλλο παιχνίδι εγώ από κάποια λίστα?δεν θέλω κάτι σε μάμε αλλα να παίζω κάποια από τα τωρινά παιχνίδια!
worldcitizen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Φτιάχνεις ένα .BAT file (τρέχει μέσω DOS) που επιλέγεις 1 - 2 - 3 ή όσα παιχνίδια θες και το κάνεις να τρέχει FullScreen μόλις ξεκινάει ο υπολογιστής μέσω του startup απο το Start Menu..
alerasta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχουν κάποια προγράμματα που σε βοηθούν να κατασκευάσεις autorun menus γιά CD/DVD. Βρίσκεις κάποιο που σου αρέσει, φτιάχνεις μία μίνι εφαρμογή με τα κουμπάκια που θέλεις (τα οποία θα εκτελούν ότι θέλεις) αλλά αντί να κάψεις τη συλλογή σε CD τη βάζεις σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σου. Βάζεις και μία συντόμευση του εκτελέσιμου στο startup και έχεις το δικό σου game-kiosk!
Dr_Slump Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Θα χρειαστείς ένα arcade joystic, MAME roms και ένα frontend όπως το MAMEwah.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.