Προς το περιεχόμενο

AUdio CD Burning Speed

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

συμφωνα με τις δικες σας γνωμες και εμπειριες θελω να σας ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ταχυτητα για εγγραφη audio cd δηλαδή σιντι που θα παίζει στα στερεοφωνικα.

ρωταω γιατι πολλες φορες πηδανε και ειναι ενοχλητικο

χρησιμοποιω καλα σιντι χωρις να τα καιω στην αναφερομενη ταχυτητα τους πχ 52χ.

Δημοσ.

Τα audio είναι λίγο περίεργα στο θέμα συμβατότητας. Συμβουλή μου είναι αν δεν έχεις να κάψεις πολλά δισκάκια να τα καις σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη ταχύτητα και ποτέ πάνω από Χ16.

Δημοσ.

Den nomizo oti iparxei mia sigkekrimmeni taxitita gia na sou proteinei kapoios. To problima egkeitai afenos sto oti polla cdplayers einai pio euaisthita stin anagnosi apo ta pc drives kai afeterou sto gegonos oti ta audio cds exoun ligoteres amunes apenanti sta sfalmata kai theoritika. To thema einai na kratas to jitter se xamila epipeda alla akomi kai ta drives pou to metrane sta test poiotias metrane to jitter pou exei na kanei perissotero me tin poiotita sta data cds.Profanos to na epilegeis tin pio megali taxitita den einai to kalitero alla apo ekei kai pera to an tha to grapseis se 16x i 24x as poume prepei na to breis monos sou analoga ta diskakia kai to recorder pou xrisimopoieis kanontas dokimes .Apo tin empeiria mou to sigouro einai oti mikroteri taxitita den simainei panta kalitero apotelesma.

Δημοσ.
To thema einai na kratas to jitter se xamila epipeda alla akomi kai ta drives pou to metrane sta test poiotias metrane to jitter pou exei na kanei perissotero me tin poiotita sta data cds.Profanos to na epilegeis tin pio megali taxitita den einai to kalitero alla apo ekei kai pera to an tha to grapseis se 16x i 24x as poume prepei na to breis monos sou analoga ta diskakia kai to recorder pou xrisimopoieis kanontas dokimes .Apo tin empeiria mou to sigouro einai oti mikroteri taxitita den simainei panta kalitero apotelesma.

sigoyra, ala h empiria leei oti i mia xamili taxitita 16x sini8os krataei xamila to jitter, prama poy anebazi thn simbatotita me ta poio pola cd player.

prosopika den grafo audio cd pano apo 16-24x kai pote den eixa problima simbatotitas :)

Δημοσ.

πάλι καλα γιατι παντα ειχα προβλημα, ειχα ενα dvdrw μεχρι χθες της sony το οποιο δεν μου τα γραφε καλα βεβεαια εγω ο χαζοσ τυα βαζα σε 32χ!

τωρα πειρα ενα plextor760 και θα δοκιμασω σε 16χ να δω

Δημοσ.
sigoyra' date=' ala h empiria leei oti i mia xamili taxitita 16x sini8os krataei xamila to jitter, prama poy anebazi thn simbatotita me ta poio pola cd player.

prosopika den grafo audio cd pano apo 16-24x kai pote den eixa problima simbatotitas :)[/quote']

Simfono i taxitita prepei na einai sxetika mikri alla to poia tha einai den mporeis na to krineis apo to jitter sto test kai genika den mporeis na to krineis mono apo ta c1/c2 errors.To jitter pou paizei simantiko rolo sta audio cd einai auto pou exei na kanei me ton aposigxronismo tou rologiou tis siskeuis anagnosis kai ton xronikon stigmaton sto cd, auto einai pou prokalei ta kollimata s'ena kata ta alla kalogrammeno audio cd.Ara auto pou leo einai na kaneis dokimes me kala diskakia se diafores taxitites kai na krineis.An to kalo diskaki troei kollimata apo tin proti stigmi tote afou den exei polla c1/c2 ftaiei auto pou proanefera kai allazeis taxitita i programma eggrafis i prosexeis to pc na exei oso to dinaton ligotero forto apo alla programmata .Den exo xrisimopoiisei pote to DAE test kai den ksero poies akribos parametrous metraei alla ipotithetai oti einai kai auto mia endeiksi gia tin poiotita sta mousika cd.

Δημοσ.
Simfono i taxitita prepei na einai sxetika mikri alla to poia tha einai den mporeis na to krineis apo to jitter sto test kai genika den mporeis na to krineis mono apo ta c1/c2 errors.To jitter pou paizei simantiko rolo sta audio cd einai auto pou exei na kanei me ton aposigxronismo tou rologiou tis siskeuis anagnosis kai ton xronikon stigmaton sto cd, auto einai pou prokalei ta kollimata s'ena kata ta alla kalogrammeno audio cd.Ara auto pou leo einai na kaneis dokimes me kala diskakia se diafores taxitites kai na krineis.An to kalo diskaki troei kollimata apo tin proti stigmi tote afou den exei polla c1/c2 ftaiei auto pou proanefera kai allazeis taxitita i programma eggrafis i prosexeis to pc na exei oso to dinaton ligotero forto apo alla programmata .Den exo xrisimopoiisei pote to DAE test kai den ksero poies akribos parametrous metraei alla ipotithetai oti einai kai auto mia endeiksi gia tin poiotita sta mousika cd.

στο θεμα προγραμματος και φορτου εργασιας δεν συμφωνο γιατι ολα τα recordes εχουν buffer δεν παιρνουν κατευθυαν απο το prog τα δεδομενα (δεν μιλαω σε καταστασεις buffer overburn που εκει γινονται λαθη)

Δημοσ.
στο θεμα προγραμματος και φορτου εργασιας δεν συμφωνο γιατι ολα τα recordes εχουν buffer δεν παιρνουν κατευθυαν απο το prog τα δεδομενα (δεν μιλαω σε καταστασεις buffer overburn που εκει γινονται λαθη)

Aloimono an den ipirxe kai to buffer an kai den einai to pio simantiko pleon gi'auto den paizei rolo toso to megethos tou pia.Panta omos kata tin eggrafi paizei rolo i roi ton dedomenon pros to drive apo ton ipologisti ipo tin kathodigisi enos programmatos eggrafis :) Nai men oso meioneis tin taxitita meioneis kai to forto ston opoio prepei n'antapekselthei to drive kai genika den baraineis auti tin roi dedomenon alla pali an o ipologistis einai poli fortomenos i an to programma gia kapoio logo meiosei ton rithmo pou stelnei dedomena i kanei mpoukomatakia auksanetai o kindinos auta ta problimata na min mporoun na lithoun apo tous mixanismous tou recorder kai na odigisoun se perissotera sfalmata.Sigoura ola einai stimena etsi oste na elaxistopoiountai autes oi pithanotites alla ta problimata den pauoun na iparxoun , alloste gi'auto sizitame.Kanena meros tis diadikasias eggrafis den einai teleio ara kalo einai na min apokleieis tipota.

Δημοσ.

@Neurotic_Fest

ti na po, egw pantos apo prosopiki empiria, mporo na po oti mia fora eixa problima me ena cd (marka me ekapses) kai apodixtike oti eftege to jitter(otan to metrisa me to benq), pantos me kalis poiotitas cd, den eixa antimetopisi kapoio problima.

Pantos 8a symfoniso oti yparxoyn para poles parametri gia mia sosti audio engrafi, opos episis oti ena megalo meros pezi kai to mixanima poy 8a kanei thn anagnosi.

Δημοσ.
@Neurotic_Fest

ti na po' date=' egw pantos apo prosopiki empiria, mporo na po oti mia fora eixa problima me ena cd (marka me ekapses) kai apodixtike oti eftege to jitter(otan to metrisa me to benq), pantos me kalis poiotitas cd, den eixa antimetopisi kapoio problima.

Pantos 8a symfoniso oti yparxoyn para poles parametri gia mia sosti audio engrafi, opos episis oti ena megalo meros pezi kai to mixanima poy 8a kanei thn anagnosi.[/quote']

Ego exo antimetopisei problima se Thats TY audio cd grammeno se sxetika ipsili taxitita pou ekane kollimmata me poli xamila c1 errors kai 0 c2.Auto to cd otan epaize sto pc ekane diakopes parola auta an to ekanes rip i pliroforia tha diabazotan kanonika.Auto mporeis na to sigkrineis xontrika me to na katebazeis ena video apo net kai na to paizeis otan oloklirothei me to na blepeis to idio video se live streaming.Allo to jitter pou diabazei to BenQ kai allo to jitter pou epipleon metraei stin sosti anaparogogi enos audio cd kai auto ap'oso ksero den metrietai, gi'auto milisa gia empeirikes methodous.To ena jitter einai to 'paiksimo' tou lambanomenou simatos giro apo tin 'idaniki' timi eno to allo einai to 'paiksimo' tou xronikou stigmatos s'ena audio cd guro apo tin thesi pou tha eprepe na exei gia na tautistei apolita me tous palmous tou rologiou tis sikeuis anagnosis.An to doume afirimena mallon milame gia to idio pragma, praktika omos otan to deutero den mporei na diorthothei to cdplayer th'apoprosanatolistei dimiourgontas auta ta enoxlitika kena i kollimata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...