aGka8l Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 peri ondsl kit sta 2048mbit ti times iparxune?
pao132003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 ΔΙΟΔΟΣ ταχύτητες: μια χαρά! (εγώ προσωπικά πιάνω το 80% της ονομαστικής και τώρα και πριν το διπλασιασμό, αλλά ένας φίλος μου πιάνει πάνω από το 90%) Μόνο ο ΟΤΕ είναι αυτός που περιορίζει τις ταχύτητες, το δίκτυο της ΕΔΕΤ αγγίζει την τελειότητα, ενώ είναι πολύ λίγοι οι φοιτητές που έχουν κάνει αίτηση για ΔΙΟΔΟΣ! kaneis den xeri pos tha pateγιατί ο μελλοντικός χρόνος; το ΔΙΟΔΟΣ έχει κλείσει 5 μήνες.
pao132003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Για του λόγου (μου) το αληθές ορίστε τι λέει το ίδιο το ΔΙΟΔΟΣ: Η ταχύτητα που έχει ένας χρήστης στο Internet εξαρτάται από: 1) Το πόσοι χρήστες είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στον τερματικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί τις aDSL συνδέσεις (DSLAM) της περιοχής σας, και τι φορτίο δικτύου δημιουργούν. 2) Τη διαθεσιμότητα των ενδιάμεσων δικτύων και των δικτυακών τόπων που προσπαθεί να προσπελάσει ο χρήστης. Από τα παραπάνω προκύπτει πως η ταχύτητα που έχει ένας χρήστης δεν εξαρτάται από το δίκτυο κορμού ΕΔΕΤ, καθώς αυτό έχει χωρητικότητα που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των χρηστών του.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 opos leei kai o pao prota euthinetai to dslam giati sinithos ekei ine to bottleneck.
arsi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά, Έχω μια σύνδεση της FORTHNET και σκέφτομαι να την μεταφέρω από Πάτρα στην Αθήνα (αν γίνεται, δεν το έχω ψάξει ακόμα) και να πάρω καινούρια φοιτητική για την Πάτρα. Αυτό που λέτε είναι ότι οποιοδήποτε πάροχο και να διαλέξω, την ίδια ταχύτητα και σταθερότητα θα έχω; Οπότε το μόνο που να κοιτάξω είναι η τιμή; (γιατί λέτε ότι όλοι συνδέονται στην ΕΔΕΤ από το Δίοδος) Παρεπιπτόντως είμαι στο "Πέλοπας" στο κέντρο της Πάτρας. Υπάρχει κανένας με Vivodi (προς αυτή κλίνω) στην ίδια περιοχή να μου πει την εμπειρία του;
pao132003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που λέτε είναι ότι οποιοδήποτε πάροχο και να διαλέξω, την ίδια ταχύτητα και σταθερότητα θα έχω; Οπότε το μόνο που να κοιτάξω είναι η τιμή; (γιατί λέτε ότι όλοι συνδέονται στην ΕΔΕΤ από το Δίοδος) η vivodi φοιτητικό δίνει μόνο shared επομένως 1)περιορισμένη διαθεσιμότητα 2)εξαρτάσαι από το δίκτυο της vivodi(το οποίο έχει προβλήματα) και όχι του ΟΤΕ.
hugelacky Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Παρεπιπτόντως είμαι στο "Πέλοπας[/b']" στο κέντρο της Πάτρας. Υπάρχει κανένας με Vivodi (προς αυτή κλίνω) στην ίδια περιοχή να μου πει την εμπειρία του; Kι εγώ στο ίδιο dslam νομίζω ότι είμαι (το τηλ μου είναι 62χχχχ) , η γραμμή σου έχει 2πλασιαστεί? Εμένα όχι ακόμα, πήρα τηλ στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι έχουν αναβαθμήσει από Καρόλου προς Αγία Σοφία μέχρι στιγμής. Με Forthnet πόσο έπιανες? Εγώ συνήθως γύρω στο 25-30, max τα βράδια 35-38. :neutral: Είνα κανείς άλλος στο ίδιο dslam να μας πεί για ταχύτητες forthnet/otenet/κτλ?
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά' date=' Έχω μια σύνδεση της FORTHNET και σκέφτομαι να την μεταφέρω από Πάτρα στην Αθήνα (αν γίνεται, δεν το έχω ψάξει ακόμα) και να πάρω καινούρια φοιτητική για την Πάτρα. Αυτό που λέτε είναι ότι οποιοδήποτε πάροχο και να διαλέξω, την ίδια ταχύτητα και σταθερότητα θα έχω; Οπότε το μόνο που να κοιτάξω είναι η τιμή; (γιατί λέτε ότι όλοι συνδέονται στην ΕΔΕΤ από το Δίοδος) Παρεπιπτόντως είμαι στο "Πέλοπας" στο κέντρο της Πάτρας. Υπάρχει κανένας με Vivodi (προς αυτή κλίνω) στην ίδια περιοχή να μου πει την εμπειρία του;[/quote'] na tin metafereis stin praxi den exei noima afou tha ginei katargisi kai energopoiisi apo tin arxi kai tha pliroseis kai telos energopoiisis.an isoun sto idio astiko kentro nai ekei metafereis tin grammi.
arsi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Kι εγώ στο ίδιο dslam νομίζω ότι είμαι (το τηλ μου είναι 62χχχχ) ' date=' η γραμμή σου έχει 2πλασιαστεί? Εμένα όχι ακόμα, πήρα τηλ στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι έχουν αναβαθμήσει από Καρόλου προς Αγία Σοφία μέχρι στιγμής. Με Forthnet πόσο έπιανες? Εγώ συνήθως γύρω στο 25-30, max τα βράδια 35-38. :neutral: Είνα κανείς άλλος στο ίδιο dslam να μας πεί για ταχύτητες forthnet/otenet/κτλ?[/quote'] Δεν κατεβάζω γενικά αρχεία (προτιμώ να τα κατεβάζω από το πανεπιστήμιο), οπότε δεν ξέρω να σου πω, κάπου εκεί όμως τα θυμάμαι, και κάπως χαμηλότερα. Με γραμμή PSTN ΟΤΕ και σύνδεση Forthnet 384, συνήθως έχω out 150 Kb/s - in 325 kb/s. ΥΓ. Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για τις συμβουλές!
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 mia xara ine ta apotelesmata sou gia 384.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.