runner1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που το έχει ψάξει να μας πει ποιες προσφορές αυτή την στιγμή είναι οι καλύτερες όσον αφορα όλες τις εταιρείες αλλά και ποια από όλες όσον αφορά το ΔΙΟΔΟΣ. Θέλει να πάρει κι ένας φίλος μου αλλά δεν ξέρω ποια να του προτείνω αυτή την στιγμή.Είναι στην Πάτρα και δεν ξέρω τι παίζει κι εκεί με ταχύτητες. Για ALTEC μέσω του ΔΙΟΔΟΣ τι λέτε;
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 an den pas se diodos tote oi 1024 pleon 2048 forthnet kai otenet ine arketa ikonomiko kai arketa grigoro.25 euro to mina eno me 17 perneis 384.7 euro diafora alla tripli grammi.
runner1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 an den pas se diodos tote oi 1024 pleon 2048 forthnet kai otenet ine arketa ikonomiko kai arketa grigoro.25 euro to mina eno me 17 perneis 384.7 euro diafora alla tripli grammi. Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα του το πω αν είναι γιατί κι εγώ εκτός από ΔΙΟΔΟΣ ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήμουν αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να το ψάξω αναλυτικά δεν ήθελα να τον κάψω κιόλας. Πάντως καλά θα ήταν σε αυτό το topic να βάζουμε τις καλύτερες προσφορές αλλά και του ΔΙΟΔΟΣ.
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 gia diodos distixos den xero.apla me 25 euro perneis 2 megabit .kali fasi.
pao132003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 2048/25>1024/14,9 το παραπάνω είναι οι λόγοι απόδοση/τιμή για τις προσφορές otenet 2mb και hol ΔΙΟΔΟΣ 1024(που είναι η καλύτερη) αντίστοιχα. Παρατηρούμε ότι η προσφορά της OTEnet έχει καλύτερο λόγο απόδοσης/τιμής, άρα είναι πιο συμφέρουσα. Ωστόσο, είναι 11,1 ευρώ ακριβότερη, οπότε, αν δεν μπορείς να διαθέσεις αυτά τα λεφτά, διαλέγεις hol ΔΙΟΔΟΣ! Να σημειώσω βέβαια ότι αν μιλάς πολύ στο τηλέφωνο το πάγιο του hol ΔΙΟΔΟΣ μειώνεται, καθώς παρέχεται έκπτωση στο πάγιο το 10% του λογαριασμού της σταθερής τηλεφωνίας(easyVoice). Ας πούμε, αν μιλάς 25ευρω το μήνα(που είναι υπερβολικός αριθμός) τότε το πάγιο θα έρθει 12,4 και τότε θα έχουμε καλύτερο δείκτη απόδοσης-τιμής από την προσφορά της OTEnet
runner1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Χμμμμμ....θα ελέγξω και για HOL αν είναι αλλά από ότι μου είπε δεν θέλει 12μηνες δεσμεύσεις τελικά.
pao132003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 οκ, altec ΔΙΟΔΟΣ τότε για 3μηνη δέσμευση 18ευρω το μήνα για 1024 χωρίς εξοπλισμό
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 an kai i otenet einai kaliteri san eteria
pao132003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 να σημειώσω εδώ για μια ακόμα φορά ότι στο ΔΙΟΔΟΣ δεν παίζει κανένα ρόλο ο πάροχος. μόνο τον έλεγχο του password αναλαμβάνει. το δίκτυο που συνδέεστε είναι το ΕΔΕΤ
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 να σημειώσω εδώ για μια ακόμα φορά ότι στο ΔΙΟΔΟΣ δεν παίζει κανένα ρόλο ο πάροχος. μόνο τον έλεγχο του password αναλαμβάνει. το δίκτυο που συνδέεστε είναι το ΕΔΕΤ grapse kai tin sinexeia.oti koinos se taxitites kaneis den xeri pos tha pate
runner1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Περιμένουμε τώρα μέρα με την μέρα και ακόμα καλύτερες προσφορές από τους providers!Μόλις μάθει κανείς για κάτι καλύτερο από όλα αυτά καλό θα είναι να μας το αναφέρει!
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 des esi ti tha pareis .tora me to foititiko rota kanenan pou to exei parei na sou pei ti taxitites pezoun giati den exo akousei kai poli kala logia.
runner1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι;;;Γιατί εγώ κάτι έχω ακούσει για σχετικά καλές ταχύτητες μέσω του ΕΔΕΤ!
sentient6 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 δηλαδη να αρχισω να το ξανασκεφτομαι κι εγω;;; ελεγα να βαλω ΔΙΟΔΟΣ οτενετ 768 -- 140ε ενα χρονο... εμ...τι με συμβουλευετε;;; την πεμπτη θα παω να αγορασω πακετο (μαλλον ΔΙΟΔΟ) οποτε αν ειναι συμβουλευτε με γρηγορα...Επειδη εχω ψιλομπερδευτει...'στω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.