Lexx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Το lulu.com είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σάιτ. Σου δίνει την δυνατότητα να εκδόσεις χωρίς έξοδα το δικό σου βιβλίο, cd, dvd, photo album Κλπ. Στην ουσία το υλικό σου παράγεται με κάθε παραγγελία στο κόστος που έχεις ορίσει.
punky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ ενδιαφέρον! Είναι όμως ανταγωνιστικό; Αναρωτιέμαι όμως, μιας και ανίδεος, πόσο θα κόστιζε μια αντίστοιχη λύση σε ένα ντόπιο τυπογραφείο. Έχει ιδέα κανείς;
kid Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 επειδή δεν κατάλαβα..αν φτιάξω δέκα αντίγραφα τα πληρώνω και τα παίρνω ή τα αφήνω για να τα πουλήσουν αυτοί;επίσης μήπως είδατε τα μεταφορικά για ελλάδα; πολύ καλό πάντως!θενκς
Lexx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 επειδή δεν κατάλαβα..αν φτιάξω δέκα αντίγραφα τα πληρώνω και τα παίρνω ή τα αφήνω για να τα πουλήσουν αυτοί;επίσης μήπως είδατε τα μεταφορικά για ελλάδα;πολύ καλό πάντως!θενκς Στη ουσία κάθε φορά που θα παραγγέλνει κάποιος ένα βιβλίο θα τυπώνεται εκείνη τη στιγμή οπότε εσύ θα πάρεις κατευθείαν τα κέρδος και δεν θα χρειαστεί να βάλεις λεφτά από πριν. Αυτό βέβαια είναι αντιπαραγωγικό με αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής όμως δεν θα χρειαστεί να βάλεις δραχμή από την τσέπη σου και θα μπορείς να διαδώσεις το βιβλίο σου σε όλο τον κόσμο χωρίς να κουνηθείς από την καρέκλα σου
gvard Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ...μα καλά, μόνο εγώ μπερδευτικα οτι το "εκδοθείτε δωρεάν" πηγαινε σε "εκδιδομενες γυναικες"? :D
mxpert Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 ...ο τίτλος είναι σίγουρα παραπλανητικός... ;-)
Pantelis51 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ που έχω ας πούμε άμεση σχέση με το αντικείμενο το κατάλαβα με τη πρώτη. Ξεχάστε το τυπογραφείο, στοιχίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Το P.O.D. υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια, χαίρομαι που βρέθηκε μια εταιρεία να το αναπτύξει. Θα κοιτάξω το εν λόγο website και θα σας γράψω εντυπώσεις. Πάντως το να εκδώσετε βιβλίο χωρίς να το έχετε καταχωρίσει πρώτα στην Ελληνική Βιβλιοθήκη έχω την εντύπωση πως είναι παράνομο. ... . . . .
Lexx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 ...μα καλά, μόνο εγώ μπερδευτικα οτι το "εκδοθείτε δωρεάν" πηγαινε σε "εκδιδομενες γυναικες"? :D χαχα, και στο σάιτ μου την ίδια κουβέντα κάναμε. όλοι νόμιζαν το "άλλο". Το lulu δεν θυμίζει και πολύ εκδόσεις...
Pantelis51 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Στην ουσία μια έξυπνη επιχείρηση Print On Demand! Στοίχημα περισσότερα βγάζουνε από τα βιβλία που αγοράζουνε οι ίδιοι οι συγγραφείς τους από ότι το... αναγνωστικό κοινό. Προσωπικά θα το δοκιμάσω (ως συγγραφέας) και θα σας μεταφέρω αποτελέσματα (αν αγόρασε κανείς...) Άντε, και καλή μου τύχη!
Lexx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 συμφωνώ. γι αυτό είναι και εξαιρετική ιδέα. καλή τύχη
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 krima re gamotokai nomiza oti brikan site gia na ekdidome dorean ta bradia gia extra merokamato.apogoiteutika apo to topic:P
kid Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 ελλάδα στέλνει; πόσο κοστίζει είδατε πουθενά;
Pantelis51 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Στέλνουνε και σε Ευρώπη. Οι τιμές τους όμως είναι τσουχτερές, περίμενα κάτι καλύτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.