kavalinas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 apofasisa na allajo ligo to pc m kai pira ta ejeis: ASUS P5WDH Deluxe INTEL CORE 2 DUO 6600(2.4Mhz) ASUS 7900GTX 512 PCi-E WESTERN 250GB SATA2 OCZ 1GB x 2 STA 667Mhz kai eixa kai dvd-rom kai dvd-rw kai karta ixou Audigy 2 Platinum EX ta opoia ta kratisa. to trofodotiko m einai pio palio 550watt kai exei 20pin. ebala antaptora na to kano 24pin kai antaptora na exei reuma gia ti karta grafikon. sinedesa to pc douleuoun ola anemistirakia fotakia ktl alla den deixnei tpt stin othoni (no singal kai analogiko kai psifiako. kai einai kai anameno monima to ledaki tou diskou. ti lete na ftaei? mipos thelo kai neo trofodotiko? i exo kanei lathos stis sindeseis?
gentux Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Αρχικά βάλε να παίξει μόνο ο σκληρός που έχει το σύστημα, ποντίκι, πληκτρολόγιο και φυσικά κάρτα γραφικών. Αν γίνεται δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό and post! Αν είχες κάνει λάθος στις συνδέσεις δεν θα έπαιζε καθόλου, θα μου πείς αν ήταν στο τροφοδοτικό το πρόβλημα πάλι δεν θα έπαιζε. Εύχομαι να είναι λάθος οι συνδέσεις !
geoal1973 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Η μητρικη σου θελει BIOS update για να δει τον επεξεργαστη γιατι με αυτο που ερχετε απο το εργοστασιο δεν παιζει με Core2Duo. Βρες καποιον Celeron ή PentiumD κανε το update και θα δεις οτι θα δουλεψει μετα με τον Ε6600.
@zouve@ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 allaxe trofodotiko , mix tsikouneuestai leuta gia to trofodotiko ............
S2Katana Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Aν το τροφοδοτικο δεν ειναι καλο, μην περιμενεις να γινει δουλεια με τετοια gpu... Εγω εβαλα 660W καλης μαρκας για να ειμαι ησυχος.
billpeppas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Η μητρικη σου θελει BIOS update για να δει τον επεξεργαστη γιατι με αυτο που ερχετε απο το εργοστασιο δεν παιζει με Core2Duo. Βρες καποιον Celeron ή PentiumD κανε το update και θα δεις οτι θα δουλεψει μετα με τον Ε6600. QFT. [ εκτός και αν μετά έχεις πέσει και σε καμία ασυμβατότητα RAM ]
memtsas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 σε ασυμβατοτητα RAM εχεις πεσει μεγαλε.ειμαι σιγουρος κατα 99% δυστυχως.ASUS(η mobo σου) και OCZ(η RAM σου) δεν πανε μαζι βλεπεις...
wolfkain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 παλιές καλές kingston ρε παιδιά..... σίγουρα πράγματα!
billpeppas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 σε ασυμβατοτητα RAM εχεις πεσει μεγαλε.ειμαι σιγουρος κατα 99% δυστυχως.ASUS(η mobo σου) και OCZ(η RAM σου) δεν πανε μαζι βλεπεις... Αυτή η σιγουριά σου με σκοτώνει. Εδώ δεν ξέρεις ποιο μοντέλο έχει το παιδί, εσύ πρόλαβες σαν μέντιουμ και ειδήμων να βρείς ότι είναι αυτό το πρόβλημα.
wolfkain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 πάντως πέρα απο τη πλάκα δεν φαίνεται πουθενά στο Internet να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ των δύο (ASUS+OCZ) μόνο φήμες σε μερικά forum.... π.χ. OCZ for ASUS P5W-DH Deluxe OCZ dual channel RAM compatible with Asus P4C800-E Το site της OCZ δεν αναφέρει πρόβλημα ασυμβατότητας με κανένα μοντέλο της ASUS ενώ μάλιστα οι δύο φαίνεται να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. δες... OCZ teams up with ASUS to break 1GHz barrier Οπότε φίλε μου δυστηχώς πρέπει να αναζητήσεις αλλού το πρόβλημα. Δοκίμασε να αποσυναρμολογήσεις όλο το μηχάνημα και να το στήσεις απο την αρχή διαβάζοντας το καταραμένο manual της ASUS ακόμα και αν γνωρίζεις.....
memtsas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ολο το insomnia,και οχι μονο,ειναι πνιγμενο απο αυτου του ειδους τα σχολια.τα ιδια ελεγαν και σε μενα καποιοι οταν ποσταριζα και τους ευχαριστω γιατι απεφυγα τις κακοτοπιες.σιγουρος δεν ειμαι φυσικα(πως θα μπορουσα αλλωστε!) 99%<100%. μακαρι το προβλημα του παιδιου να μην ειναι τοσο χοντρο και απλα να μην παταει καλα το ΑΤΧ POWER. γνωμες λεμε αλλωστε δεν κανουμε διαγνωσεις! sorry για το off-topic
tolis86 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 koita mipws exeis kanei lathos sindeseis ta kalwdiakia tou power on, reset, led sklirou kai power... an palei ta exeis swsta pigene to sto magazi pou to peires kai zitise tous na sou kanoun to update autoi mias kai sigoura exoun cpu enw esi prepei na psakseis na vreis...an kai pistevw pws tha eprepe na se rwtisoun an theleis na kanoun to update aytoi mias kai esi den ofeileis na ksereis na kaneis update to bios kai idika se periptwseis teteies...ti markas einai to trofodotiko sou? an einai q-tek sta skoupidia afou prwta to spaseis me kapoio ropalo kai kaneis minisi sti etairia kataskevis gia eleini proionta proiontwn kai kana tama se kana poliouxo pou de sou ekapse tipota mexri stigmis.pare ena hec, ena tagan, ena chieftech, ena fortron, ena ocz i kapoia kali marka telws pantwn kai na einai panw apo 480watt... kai eisai ok....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.