Προς το περιεχόμενο

Pagio PSTN

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera paidia.tha ithela ta fota sas se kati me skopo na proxoriso se topothetisi grammis ote sto spiti.Poso erxete to dimino to pagio? sti selida tou ote leei 14,kati euro to mina ara 25 euro to dimino.Me tin proipothesi oti tin grammi tha tin balo mono kai mono gia na balo DSL apo pano (den tha kano tilefona diladi) to pagio tha mou erxete toso (25 euro to dimino) i mpainoun mesa kai foroi,pagia diafora,dimos,ert,nero,kinoxrista ktl :) kai tha erxete pagio 50 euro to dimino?

thanks!

Δημοσ.

Βασικά τέλη 24,80 ? + 19% ΦΠΑ

Τέλη Συντήρ. Τηλεφ. Συσκευής 0,88 + 19% ΦΠΑ

Ακριβώς έτσι τα έχει ο τελευταίος λογαριασμός μου. Βάλε και το πάγιο για την DSL που το πληρώνω στον ΟΤΕ, γι' αυτό δεν δίνω το τελικό νούμερο με το ΦΠΑ.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω την προσφορά της HOL στο δίοδος η οποία όμως προυποθέτει και σταθερή τηλεφωνία HOL! Ψάχνω στο site της αλλά δεν βρίσκω άλλες πληροφορίες. Ξέρετε πόσο είναι το μηνιαίο πάγιο της?

Δημοσ.

Μπες στη σελιδα τις vivodi για να δεις αν εισαι στο ιδιοτικό της δύκτιο.

Εκεί ίσως να μη χρειάζεται να πληρώνεις και πάγιο στον ΠΟΤΕ!

Δημοσ.
Μπες στη σελιδα τις vivodi για να δεις αν εισαι στο ιδιοτικό της δύκτιο.

Εκεί ίσως να μη χρειάζεται να πληρώνεις και πάγιο στον ΠΟΤΕ!

Δεν καταλάβατε.. Με νοιάζει το συνολικό κόστος και προσπαθώ να βρω την φτηνότερη λύση. Γιαυτό ψάχνω μια λύση στο δίοδος. Με 384-->768 είμαι υπερικανοποιημένος.

Η μία είναι κανονικά πάγιο στον ΟΤΕ (15ε/μήνα) και σύνδεση οτενετ 768 (12ε/μήνα). Σύνολο. Συνολο 27ε/μήνα

Η άλλη λύση είναι σταθερό στην HOL και διαγραφή του λογαριασμού μου απ'τον ΟΤΕ και σύνδεση ΗΟL 768(10ε/μήνα). Το ερώτημα είναι πόσο πάγιο έχει το μήνα η HOL για το σταθερό τηλέφωνο..Αν έχει περίπου 10ε θα με συμφέρει αφού συνολικά θα δίνω 20ε/μήνα κι όχι 27!

Όσο για vivodi, δυστυχώς γιοκ! Είμαι και περιφέρεια και δεν το κόβω να ρχεται ποτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...