Προς το περιεχόμενο

Μερικα tips για χρηστες ΟΤΕΝΕΤ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα μπεις μεσα στο webselfcare και θα πας στις λεπτομερειες. Απο εκει στις υπηρεσιες. Εαν σου γραφει S1 η S2 η S3 που ειναι 768 , 1024 και 2048 αντιστοιχα και ειναι ενεργοποιημενο, τοτε θα εχεις την ταχυτητα που σου αρμοζει , αλλιως θα τραβας αυτα που τραβας τωρα.

To thema einai oti ta anaferei swsta sto webselfcare.

OTENET OnDSL Kit Line S2

OTENET OnDSL Kit Access S2

kai ta dyo energa...

Mallon diladi einai fortwmena ta dslam? Poso fortwmena na einai pia k na pianw ligotero apo prin?

Δημοσ.

Μεσα στο webselfcare θα πηγαινετε στα αριστερα και θα διαλεγετε Υπηρεσιες. Στην εικονα που σας παραθετω ειναι με κιτρινα γραμματα οι υπηρεσιες που εχουν διακοπει (η 384 που ειχα) και με μαυρα γραμματα οι υπηρεσιες που εχουν ενεργοποιηθει. Με γκριζα ειναι οι υπηρεσιες προς ενεργοποιηση.

Θα παρατηρησετε οτι αλλο η γραμμη και αλλο ο ISP.

post-43733-12906293628_thumb.jpg

Δημοσ.

Οπως ειπα και στον deathlok, ειναι φυσικο επομενο να εισαστε πιο χαμηλα απο οτι πριν διοτι μην ξεχνατε οτι τους αναβαθμισανε ολους στο DSLam το οποιο ανηκετε...

Δημοσ.

Ρε παίδες, έχω 384 on dsl kit. Μπορώ να μεταπηδήσω στο πακέτο των 1024 με 26/μήνα; Ρωτάω πρώτα εσάς, γιατί τους έχει φοβηθεί το μάτι μου και δεν τους εμπιστεύομαι...

Δημοσ.
Οπως ειπα και στον deathlok, ειναι φυσικο επομενο να εισαστε πιο χαμηλα απο οτι πριν διοτι μην ξεχνατε οτι τους αναβαθμισανε ολους στο DSLam το οποιο ανηκετε...

ναι αλλά είναι ξεφτίλες δηλαδή χρόνισαν τα μηχανήματα τους να μας συνδέουν πιο ψηλά χωρίς να δώσουν και το bandwidth στις γραμμές:P ωραία τακτική. (και δεν μιλώ για bandwidth του ISP αλλά της γραμμής του ΟΤΕ)

Δημοσ.

Ομάδα Υπηρεσίας : ADSL Service

Όνομα Υπηρεσίας : OTENET OnDSL Home S2 Αορίστου

Κατάσταση : Ενεργό

Εμένα γράφει αυτά. Εχω full ταχύτητες αλλά πολύ latency στα online games. Να δούμε πότε θα το διορθώσουν :( Σε ερώτηση που έγινε σε υπάλληλο του ΟΤΕ τηλεφωνικά ώστε η γραμμή να μετατραπεί πάλι σε Fastpath και όχι σε Inteleaved που γίναν τώρα , ώστε να μην υπάρχει latency , η απάντηση του ήταν : " Μπορείτε να ζητήσετε υποβιβασμό της γραμμής σας σε 512Κ που είχατε πρίν ώστε να έχετε και Fastpath στην γραμμή σας." Απαράδεκτος ο ΠΟΤΕ. Κατέστρεψε το On line gaming έτσι.

Δείτε http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156819 σχετικό Post για να καταλάβετε την διαφορά Fastpath από Interleaved.

Mode: G.DMT

Type: Interleave

Line coding: Trellis On

Status: No Defect

Link power state: L0

Downstream Upstream

SNR margin (dB): 33.0 31.0

Attenuation (dB): 25.0 9.5

Output power (dBm): 16.9 11.8

Attainable rate (Kbps): 11936 1168

Rate (Kbps): 1024 256

K (number of bytes in DMT frame): 33 9

R (number of check bytes in RS code word): 16 16

S (RS code word size in DMT frame): 4 16

D (interleaver depth): 64 8

Delay (msec): 64 32 <------------ 64 latency στο download ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Δημοσ.

kosmasgr σου γραφει ADSL line S2 ενεργοποιημενη;

Λοιπον , εγω επειδη δεν εχω router , δεν μπορω να δω αυτες τις πληροφοριες . Αυτο που σκεφτηκα να κανω (και διορθωστε με αν ειναι λαθος ) ειναι να παω στα details της συνδεσης μου , να σημειωσω το server IP address (το οποιο λογικα παντα ειναι το IP του ISP μου) και μετα να κανω ping σε αυτη την ΙΡ. Εαν ειναι σωστη η σκεψη μου τοτε το δικο μου latency ειναι στα 15ms (average) . Αρα μαλλον εχει να κανει με περιοχες και μαρκα DSLam...

Και για να σου απαντησω στο ποστ που εκανες link , το οτι αναβαθμιστηκαν οι γραμμες , δεν σημαινει οτι γιναμε Ευρωπη (αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως) . Μην ξεχνατε οτι τα κυκλωματα ειναι UBR (unscpecified Bit Rate) και ειναι Class D , ητοι η χειροτερη ποιοτητα κυκλωματων που δεν σου εγγυαται σταθερο throughput. Βεβαια αυτο δεν στο αναφερουν οταν αγοραζεις γραμμη , και θα ειναι και σε τιποτα ψιλα γραμματα στο συμβολαιο , οποτε αμα τους πολυ κουνιεσαι σου πετανε ενα UBR στη μαπα (οπως απο το support της οτενετ προσφατα) και ληγει η υποθεση ... Ετσι ειναι παιδες, οταν εχεις μονοπωλιο , θετεις και τα στανταρ... Επλιζω μετα την κινηση της HoL , εαν ειναι σωστη και συντονισμενη , να αλλαξει αυτα τα στανταρ μεσα στο 2007 , ωστε να προσφερει περισσοτερες επιλογες στον καταναλωτη ...

Δημοσ.

Ναι ενεργοποιημένη ειναι. Ελπίζουμε μετα το τέλος της αναβάθμισης να το επαναφέρουν σε Fastpath αν και δύσκολο το βλέπω

Δημοσ.

kai egw exw On dsl 384 thn opoia sto site thhs otenet mou thn leei S1 =768.

768 egw den exw dei akoma.den pisteyw pws to DSLAM mou einai fortomeno giati zw se perioxh pou poly ligoi exoun DSL syndesh.Pantws apo taxythta eimai ok 40 kai 45 stathero se kalo server. !!!Exw omws kati parakseno (gia kalh mou tyxh???) otan syndewmai den mou leei 384kbps alla 393.2 !!!!! kserei kapoios kati????

Δημοσ.

Υποθετω οτι εισαι σε Siemens DSLam και για αυτο εχεις 393.2... Αλλα το θεμα ειναι οτι ο ΟΤΕ δεν σου εχει κανει αναβαθμιση ακομα αλλιως θα "κλειδωνε" στα 768 το modem...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...