Προς το περιεχόμενο

Μερικα tips για χρηστες ΟΤΕΝΕΤ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι , δεν θα σας πω κανα tip πως να κατεβαζετε με full ταχυτητα απο torrent clients...

Θα σας πω ομως καποια πραγματα που αντιληφθηκα απο τις τελευταιες αναβαθμισεις που εκανα(384->1024->2048), διοτι τα ατομα που δουλευουν στο support της οτενετ ειναι ψιλοασχετα... 15 διαφορετικα τηλεφωνα να παρεις , 15 διαφορετικες απαντησεις θα εχεις.

1ον) Οταν το modem , συγχρονιζει στην ταχυτητα που πρεπει να εχεις , αλλα οταν πας να κανεις connect σου βγαζει error 721 , τοτε ειναι προβλημα του ΟΤΕ (ειστε ενωμενοι στο DSLAM αλλα οχι στον ISP)... Μην προσπαθησετε να βγαλετε ακρη απο ΟΤΕΝΕΤ υποστηριξη , τζαμπα σαλιο χαλατε. Θα παρετε στην οτενετ και θα πειτε να δηλωσουν βλαβη στον ΟΤΕ και στα καπακια θα παρετε στο 121 να δηλωσετε κι εκει βλαβη για να ειστε σιγουροι γιατι μπορει να το ξεχασουν οι της οτενετ...

2ον)Μετα απο αναβαθμιση θα εχετε πολυ ασταθεις ταχυτητες... Παρτε 1 δις τηλεφωνα και αμα κανετε τιποτα , σφυριξτε κλεφτικα και ριξτε και μια γυρα... Αυτο που θα κανετε ειναι το εξης... Θα μπαινετε στο webselfcare της οτενετ και θα πηγαινετε στις υπηρεσιες. Εαν η γραμμη η καινουρια ειναι προς ενεργοποιηση και η παλια δεν εχει ληξει , τοτε o ISP δεν σου κανει καθολου bandwidth allocation με αποτελεσμα να εισαι του πεταματου και αμα δεν κατεβαζει κανεις , ισως να περισσευει κανα κοκκαλακι και για σενα... Αν και τα κυκλωματα ειναι UBR (unspecified bit rate) , εφ'οσον το bandwidth που εχουνε πουλησει δεν ξεπερναει αυτο που μπορουν να προσφερουν, τοτε θα εχεις το bandwidth allocation που σου αρμοζει ολες τις ωρες της ημερας (και εαν φυσικα δεν ειναι και πιταρισμενα τα DSLam του ΟΤΕ της περιοχης σας.)

Αυτα τα ολιγα απο εμενα, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αυτα που ειπα αλλα επειδη το εχουν σχεδον σαν στρατηγικη να σε παιδευουν ασκοπα, θα σωσει πολλους απο πολλες αγωνιες , σαλιο και οξυγονο...

Εις το επανιδειν

Δημοσ.
Θα μπαινετε στο webselfcare της οτενετ και θα πηγαινετε στις υπηρεσιες. Εαν η γραμμη η καινουρια ειναι προς ενεργοποιηση και η παλια δεν εχει ληξει , τοτε o ISP δεν σου κανει καθολου bandwidth allocation με αποτελεσμα να εισαι του πεταματου και αμα δεν κατεβαζει κανεις , ισως να περισσευει κανα κοκκαλακι και για σενα... Αν και τα κυκλωματα ειναι UBR (unspecified bit rate) , εφ'οσον το bandwidth που εχουνε πουλησει δεν ξεπερναει αυτο που μπορουν να προσφερουν, τοτε θα εχεις το bandwidth allocation που σου αρμοζει ολες τις ωρες της ημερας (και εαν φυσικα δεν ειναι και πιταρισμενα τα DSLam του ΟΤΕ της περιοχης σας.)

Auto den to katalavainw akrivws. Exw mpei sto webselfcare alla den katalavainw ti akrivws prepei na dw.

Edw k merikes meres exei diplasiastei i taxytita mou onomastika. Sto upload sta speed tes deixnei gyrw sta 200kbs (pisteuw kala) alla sto download pianw ta 380 to poly. Eixa 512 k katevaza me 50-55kb/s k twrw me to zori pianw ta 40... Pira stin otenet k mou eipan na parw aurio prwi na elenxoun tin grammi.

Δημοσ.

Θα μπεις μεσα στο webselfcare και θα πας στις λεπτομερειες. Απο εκει στις υπηρεσιες. Εαν σου γραφει S1 η S2 η S3 που ειναι 768 , 1024 και 2048 αντιστοιχα και ειναι ενεργοποιημενο, τοτε θα εχεις την ταχυτητα που σου αρμοζει , αλλιως θα τραβας αυτα που τραβας τωρα.

Δημοσ.

re paidia ego pira ondsl kit sta 1024 pou tha diplasiastei eipan.de leo i energopoihsh tis grammis egine grigora se 2 meres alla sti taxythta tou 384.tin epomeni egine 768 kai emeine ekei.etsi stadiaka tha anevainei??sinolo exoun perasei 6-7meres apo tote pou esteila ta xartia. to webselfcare ti einai akrivos??

Δημοσ.
Θα μπεις μεσα στο webselfcare και θα πας στις λεπτομερειες. Απο εκει στις υπηρεσιες. Εαν σου γραφει S1 η S2 η S3 που ειναι 768 , 1024 και 2048 αντιστοιχα και ειναι ενεργοποιημενο, τοτε θα εχεις την ταχυτητα που σου αρμοζει , αλλιως θα τραβας αυτα που τραβας τωρα.

άσε γιατί εμένα s3 λέει (γραμμή αναβαθμισμένη έχω 2mbit) αλλά ταχύτητες δράμα σκέτο. (Φταίει ο οτε η γραμμή μου είναι πολύ χειρότερη απο πριν)

Δημοσ.

Θα εχεις πεσει σε πιταρισμενο DSLam . ΚΑι μην νομιζεις , μπορει να συγχρονιζει κανονικα αλλα δεν σημαινει οτι εχουν τελειωσει την αναβαθμιση στο κεντρο που εισαι ... Υπομονη...

Δημοσ.

Σου λεει και η γραμμη οτι ειναι S1; διοτι αλλο S1 στον ISP και αλλο η γραμμη. Μαλλον σε εχει αναβαθμισει η ΟΤΕΝΕΤ αλλα οχι ο ΟΤΕ ακομα...

Δημοσ.
Emena leei S2 alla sto fyllo m exoun balei ginaika. Prospatho na to allaksw alla den ginetai mou bgazei error.

Den pane na ga...rgalithoune!!

καλά και εμένα γυναίκα λέει. (ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται)

Δημοσ.
Θα εχεις πεσει σε πιταρισμενο DSLam . ΚΑι μην νομιζεις , μπορει να συγχρονιζει κανονικα αλλα δεν σημαινει οτι εχουν τελειωσει την αναβαθμιση στο κεντρο που εισαι ... Υπομονη...

πιτα το dslam μου είναι αλλά είμαι χειρότερα από ότι ήμου με το 1mbit. Το πρόβλημα τουλάχιστον σε εμένα εντοπιζεταί στα ελάχιστα πακέτα που έχω (2mbit γραμμή και έχω 25-40 έλεος)

Δημοσ.

Μηπως ο λογαριασμος ειναι στο ονομα μανας/γυναικας σου?!? Περιεργο κι αυτο...Και δεν νομιζω να μπορεις να το αλλαξεις... Ποιο ευκολο θα ειναι να αλλαξεις φυλο παρα αυτο...χεχε

Δημοσ.
Σου λεει και η γραμμη οτι ειναι S1; διοτι αλλο S1 στον ISP και αλλο η γραμμη. Μαλλον σε εχει αναβαθμισει η ΟΤΕΝΕΤ αλλα οχι ο ΟΤΕ ακομα...

mou leei ayto...Όνομα Υπηρεσίας : OTENET OnDSL Home S1 Αορίστου twra poios me exei anaba8misei...:D:D ( an katalabainw kala pantws einai opws to eipes)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...