dimokritos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Kalispera. Prosfata mou emfanistike ena provlima sta win (sp2), pou to eixa ksanadei mono mia fora sto pc mias filis. Kapoia stigmi, kati, mou aloiose tin registry me apotelesma na xathoun oloi oi tupoi arxeion, diladi na min kseroun ta windows pos na ta anoiksoun, akoma kai ta .exe, oi suntomeuseis, kai to control panel. To provlima stin fili mou to diorthosa me ena restore cd pou eixe, eno se mena ekana format. Mipos kserei kaneis an sumvei to idio ksana, diorthonetai xoris format? Prepei na itan ios, an kai sinithos den exo provlimata me ious.
Bspus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Διορθωνεται με system restore αν δεν το εχεις απενεργοποιησει.
dimokritos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 system restore dokimasa na kano alla i moni efarmogi pou anoige sta win itan to roloi kai ta parathura tou explorer. euxaristo madsc gia to ziappaki alla den ksero an tha mporeso ekeini ti stigmi na to anoikso. thx anyway.
Bspus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 To system restore ειναι στο windows\system32\restore\rstrui.exe οταν λες δεν ανοιγει τιποτα εννοεις ουτε απο start-run? Γιατι αν ειναι ετσι και να ανοιξεις το ζιπ πως θα προσθεσεις τα registry entries που θα βρεις μεσα? Δες καταρχην αν ανοιγει τιποτα στο start-run. Δοκιμασε καταρχην το cmd.exe και μεσα απο αυτο το regedit.exe. Αν ανοιγουν κατι γινεται. Μπορεις να ξεζιπαρεις το αρχειο σε αλλο υπολογιστη και να τρεξεις απο γραμμη εντολων regedit <filename>.reg τα αρχειακια. Αλλα πρωτα δοκιμασε απο γραμμη εντολων ή απο start-run to system restore που θα το βρεις οπως εγραψα πιο πανω.
madsc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Άνοιξε το σε ένα άλλο pc αν δεν βρεις άκρη κ πήγαινε το σε usb flash/floppy/cd/dvd. Στην αρχή θα παίξεις με δεξί κλικ => "open with..." για τα *.reg αρχεία κ μετά απλά διπλά κλικ. /sc
dimokritos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 paidia euxaristo poli gia tis apantiseis sas. exo kanei format tora opote ta rotao auta gia pithano epomeno xtipima. elpizo na min xreiastei na ta dokimaso auta..
asmilon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Βαλε ενα σοβαρο antivirus αυτη την φορα, οπως το Kaspersky και το NOD32 και ενα firewall και θα εισαι οκ...
dimokritos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 kaspersky exo kai zone alarm, pera apo to router. thx pantos..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.