Προς το περιεχόμενο

Parakseno Provlima.

dimokritos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera. Prosfata mou emfanistike ena provlima sta win (sp2), pou to eixa ksanadei mono mia fora sto pc mias filis. Kapoia stigmi, kati, mou aloiose tin registry me apotelesma na xathoun oloi oi tupoi arxeion, diladi na min kseroun ta windows pos na ta anoiksoun, akoma kai ta .exe, oi suntomeuseis, kai to control panel. To provlima stin fili mou to diorthosa me ena restore cd pou eixe, eno se mena ekana format. Mipos kserei kaneis an sumvei to idio ksana, diorthonetai xoris format? Prepei na itan ios, an kai sinithos den exo provlimata me ious.

Δημοσ.

system restore dokimasa na kano alla i moni efarmogi pou anoige sta win itan to roloi kai ta parathura tou explorer. euxaristo madsc gia to ziappaki alla den ksero an tha mporeso ekeini ti stigmi na to anoikso. thx anyway.

Δημοσ.

To system restore ειναι στο

windows\system32\restore\rstrui.exe

οταν λες δεν ανοιγει τιποτα εννοεις ουτε απο start-run?

Γιατι αν ειναι ετσι και να ανοιξεις το ζιπ πως θα προσθεσεις τα registry entries που θα βρεις μεσα?

Δες καταρχην αν ανοιγει τιποτα στο start-run. Δοκιμασε καταρχην το cmd.exe

και μεσα απο αυτο το regedit.exe. Αν ανοιγουν κατι γινεται. Μπορεις να ξεζιπαρεις το αρχειο σε αλλο υπολογιστη και να τρεξεις απο γραμμη εντολων regedit <filename>.reg τα αρχειακια.

Αλλα πρωτα δοκιμασε απο γραμμη εντολων ή απο start-run to system restore που θα το βρεις οπως εγραψα πιο πανω.

Δημοσ.

Άνοιξε το σε ένα άλλο pc αν δεν βρεις άκρη κ πήγαινε το σε usb flash/floppy/cd/dvd.

Στην αρχή θα παίξεις με δεξί κλικ => "open with..." για τα *.reg αρχεία κ μετά απλά διπλά κλικ. ;)

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...