sfar7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Σκεφτομαι να ανταλλαξω κινητο κ θα ηθελα την γνωμη σας για τα καταστηματα buy and sell, αξιζουν τα κινητα που πουλαει ή ειναι της πλακας;
savvvas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μπες στο http://www.emarket.gr, και δες πόσο περίπου πουλάνε το κινητό σου. Αν είσαι ικανοποιημένος από την τιμή, βάλε μία αγγελία!!!
pp6210 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 δύσκολα θα εμπιστευόμουν οτι το κινητό που μου δίνουν δεν είναι κακομεταχειρισμένο, πιθανόν βρεγμένο ή ίσως και κλεμμένο....
kattistt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 δύσκολα θα εμπιστευόμουν οτι το κινητό που μου δίνουν δεν είναι κακομεταχειρισμένο, πιθανόν βρεγμένο ή ίσως και κλεμμένο.... εχει δικιο! βαλε αγγελια σε forum δοκιμασε εδω στο Insomnia.gr ή αν εισαι μελος σε κανα club (ομαδων, ή αυτοκινητων). Παντως γνωστος μου εχει κανει αναταλλαγη σε Buy&Sell και μια χαρα του βγηκε. Εγω δεν το εχω κανει. εγω τα χαριζω σε φιλους, μαναδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.