triantis7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παίδες???Μου ήρθε σήμερα ενα mail απο το emarket.gr (fleamarket.gr) που μου στελνουν μια αποδειξη για να πληρώσω προμήθεια για τις συναλαγες που έχω κάνει!!Βγαινουν γυρω στα 8 ευρώ!!Χρησιμοποιώ το fleamarket απο τοτε που θυμαμαι να ασχολουμαι με internet!!Είναι σοβαρα πραγματα αυτά???Και στο κατω κατω δεν μπορει κανεις να αποδειξη οτι η συναλλαγη εγινε και δεν απέτυχε ακομα και αν υπάρχουν θετικές αξιολογήσεις!!Φυσικά τους απάντησα κατάλληλα και δεν θα πάρουν φράγκο!!!Εχει συμβεί και σε κανεναν αλλο???
giannisk1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μάλλον έχεις μείνει λίγο πίσω στο συγκεκριμένο θέμα.Πρίν ακόμα αλάξει σε e-market,το fleamarket είχε ανακοινώσει οτι θα κρατάει προμήθεια εαν οι συναλαγές ξεπερνούν ενα συγκεκριμένο ποσό.
triantis7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Σοβαρά??Εγώ δεν την είδα αυτην την ανακοίνωση!!Δεν μου έστειλαν κάποιο mail να με ειδοποιήσουν!!!
HexStatic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ela min ksanaleme ta idia kai ta idia... Search sto insomnia me keyword emarket , fleamarket kai tha breis apeira posts kai topics.
triantis7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Den kanw post gia plaka!!Ekana search me ti leksi emarket alla den brike tipota sxetiko!!An ekana me ti leksi fleamarket akoma anazitisi tha ekane!!An exeis problima min asxolisai me to topic!!!
PlaStiK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ισχύει εδώ και κάποιους μήνες η χρέωση, μπορείς να μην τα πληρώσεις τα 8 ευρώ αλλά να περιμένεις οτι θα σε διαγράψουν απο το site φυσικά. Υ.Γ Εγώ πάντως είχα πάρει email όταν ανακοινώθηκε αυτό.
HexStatic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 An ekana me ti leksi fleamarket akoma anazitisi tha ekane!!An exeis problima min asxolisai me to topic!!! Sopa re megale..bariesai na psakseis kai gia auto anoigeis new topic?Wraia logiki... koita omws ti grigora pou to brika to topic... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=137997&highlight=fleamarket BTW pare kai auth th lista : http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=719434 Kalo diabasma!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.