Freakster Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια, αγορασα την 1970 LG και ενω πήγα να ανοίξω την αναδιπλούμενη βάση για να τη βάλω στο γραφείο μου παρατήρησα οτι ηταν λίγο ανοιγμένα τα πλαστικά της βάσης. Μόλις αναδίπλωσα τη βάση εκανε ενα κρακ ανοιξε τελείως το πλαστικό της βάσης και εμεινε σε εκείνη τη θέση! Αν είναι δυνατον καινουρια οθονη με σπασμένη βάση! Πηρα τηλεφωνο το σερβις και με ρωτησαν τα στοιχεία μου, αλλα δε μου ειπαν αν θα μου την αλλαξουν! Να στειλω λεει την αποδειξη με φαξ. Ελπίζω να μου την αλλάξουν. Εσείς τι πιστευετε, θα κανουν την αλλαγή;
tzoni007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια, αγορασα την 1970 LG και ενω πήγα να ανοίξω την αναδιπλούμενη βάση για να τη βάλω στο γραφείο μου παρατήρησα οτι ηταν λίγο ανοιγμένα τα πλαστικά της βάσης. Μόλις αναδίπλωσα τη βάση εκανε ενα κρακ ανοιξε τελείως το πλαστικό της βάσης και εμεινε σε εκείνη τη θέση! Αν είναι δυνατον καινουρια οθονη με σπασμένη βάση! Πηρα τηλεφωνο το σερβις και με ρωτησαν τα στοιχεία μου, αλλα δε μου ειπαν αν θα μου την αλλαξουν! Να στειλω λεει την αποδειξη με φαξ. Ελπίζω να μου την αλλάξουν. Εσείς τι πιστευετε, θα κανουν την αλλαγή; e nai re file giati na min stin alaksun? os gnoston i LG allazei ta panta vlepw exun perasei merikes meres..gia pes ti egine telika?
navar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 me ta plastika pou spane synhthos einai zorika ta pragmata
Freakster Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ειχα κακιες εμπειρίες απο μια acer... τεσπα, την παρασκευή πήρα τηλεφωνο την τριτη μου ειχαν φερει την καινουρια! Το service της lg ρουλαρει αγρια!
tzoni007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Ειχα κακιες εμπειρίες απο μια acer... τεσπα' date=' την παρασκευή πήρα τηλεφωνο την τριτη μου ειχαν φερει την καινουρια! Το service της lg ρουλαρει αγρια![/quote'] daxi mia xara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.