geioannou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 αγορασα ON ADSLπριν 1 1/2 μηνα αλλα δεν ενεγροποιησα την υπηρεσια γιατι ο οτε ηθελε 1 μηνα να ερθει να μου βγαλει την ISDN και βεβαια μετα ελειπα και διακοπες οποτε δεν υπηρχε λογος.εχω παρει το πακετο 26 ευρω την 1024.τωρα βλεπεω οτι εχει παει αυτο το πακετο 20 ευρω.εγω τωρα εαν την ενεργοποιησω με πιο παγιο θα ειμαι.Ημπορω με καποιο τροπο να παω στο παγιο που με συμφερει???
kattistt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 εισαι στο παγιο που ηταν οταν αγορασες το πακετο (δηλ. 26). μιλα με ΟΤΕΝΕΤ μηπως μπορεις να κανεις αλλαγη πακετου.
geioannou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 αυτο απο που καθοριζετε?το εχουν καταγραψει την στιγμη που το αγορασα?
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Σε φίλο που πέρισυ σεπτέμβριο (που ειχαν πέσει αρκετά οι τιμές) εκανε 6μηνη σύνδεση πλήρωσε τους 2 πρώτους μήνες κανονικά (δηλαδή στην τιμή που ίσχυε πριν τη μείωση) και με το που έγινε η μείωση αυτόματα ο λογαριασμός του ερχόταν μειωμένος. Βέβαια εκείνος δεν ήταν με προπληρωμένο πακέτο και δεν ξερω τί θα ισχύσει στην περίπτωση σου. Εκείνος είχε 6μηνο με πληρωμη μηνιαία.
JiKL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μαλλον λες για το ondsl kit με τα 26 ευρω...Λογικα θα ενεργοποιηθεις στα 1024 αλλα αυτα θα γινουν 2048 οταν αναβαθμιστει το dslam στο οποιο ανηκεις...Η τιμη ιδια
polaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Σε φίλο που πέρισυ σεπτέμβριο (που ειχαν πέσει αρκετά οι τιμές) εκανε 6μηνη σύνδεση πλήρωσε τους 2 πρώτους μήνες κανονικά (δηλαδή στην τιμή που ίσχυε πριν τη μείωση) και με το που έγινε η μείωση αυτόματα ο λογαριασμός του ερχόταν μειωμένος. Βέβαια εκείνος δεν ήταν με προπληρωμένο πακέτο και δεν ξερω τί θα ισχύσει στην περίπτωση σου. Εκείνος είχε 6μηνο με πληρωμη μηνιαία.
johnbond Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μαλλον λες για το ondsl kit με τα 26 ευρω...Λογικα θα ενεργοποιηθεις στα 1024 αλλα αυτα θα γινουν 2048 οταν αναβαθμιστει το dslam στο οποιο ανηκεις...Η τιμη ιδια Ακριβώς έτσι είναι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.