Προς το περιεχόμενο

iBook Αξιζει η οχι πλεον?

Thresher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο iBook 12ʼ αλλά αξίζει η όχι πια???

Να πάω κατευθείαν σε Intel?

Δεν θέλω να το πάρω και του χρόνου να είναι για πέταμα λόγο εφαρμογών και λοιπά.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Προσωπικά θα σκεφτόμουν το iBook μόνο ως δεύτερο μηχάνημα πλέον.

Προβλήματα από εφαρμογές δεν θα υπάρξουν άμεσα, οι περισσότερες βγαίνουν σε Universal Binaries, ήτοι παίζουν και σε PowerPC και σε Intel. Αλλά οι Intel Core Duo (που "φοράει" ο αντικαταστάτης του iBook, το MacBook) είναι σαφώς πιο γρήγοροι από τον PowerPC G4.

Και, όπως και να το κάνουμε, οι επεξεργαστές Intel φαίνεται ότι είναι το μέλλον για την Apple...

Αναλόγως τι απαιτήσεις έχεις και κατά πόσο σε περιορίζει και το οικονομικό.

Το iBook αν και παλιό συγκριτικά, είναι αξιόλογο μηχάνημα.

χαλαρά intel αν και χρησιμοποιώ άνετα το ibook (το πήρα πριν 9 μήνες)

Εκτός από τη cpu κερδίζεις την wide οθόνη, την εύκολη αλλαγή σκληρού δίσκου + dual boot, virtualization και ότι άλλο υπάρχει για win εφαρμογές...

δεν ξερω ποσοι εχετε ιβοοκ παντος πηρα ενα και ειναι πολυ ανωτερω απο τα τα αλλα στο σπιτι που εχω

τα ιντελ θα ειναι καλυτερα σαν μηχανηματα αλλα δεν εχουν προβληματακια?

Δλδ υπάρχει περίπτωση στο μεσοπρόθεσμο μέλλον να σταματήσουν να βγαίνουν εφαρμογές που τρέχουν σε PPC macs?? Λίγο... κουφό μου ακούγεται, καθώς νομίζω υπάρχει μεγάλο κομμάτι της αγοράς που χρησιμοποιεί PPC ακόμα.

Εκτός και αν το δουν ως άλλο ένα μέτρο πίεσης για να σπρώξουν την αγορά στο να πετάξει τα PPC macs και να αγοράσει καινούργια...:evil:

Και μια και έθιξε το οικονομικό ο cue, η apple δεν ρίχνει τιμές, απλά αναβαθμίζει τα macs της... άρα δε θα σε χαλάσει καθόλου να πάρεις σε μερικούς μήνες με τα ίδια λεφτά καλύτερη cpu πχ....

Αν σου κάτσει bugy mac έτυχε... αλλά όποτε αγοράζεις laptop αυτό παίζει...

Εγώ θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα βγαίνουν οι εφαρμογές αμιγώς σε Intel.. Η Apple μπορεί να υποστηρίζει το PPC αλλά οι developers όση πίεση και να τρώνε από την Apple κάποια στιγμή θα ξεφύγουν αρκετοί από τους PPC..

Γενικά 1,5 - 2 χρόνια λειτουργικότητας έχουν ακόμα οι PPC και μετά θα φθείνει εκθετικά.. Άποψη μου είναι, και μακάρι να μην συμβεί γιατί κι εγώ PPC έχω..

...αλλά θέλω Intel :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...