Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Παρατήρησα οτι ο φάκελος C:\Documents and Settings\ΧΧΧΧΧΧ\Local Settings\Temp μαζεύει οτιδήποτε από αποσυμπιεσμένα αρχεία, updates προγραμμάτων κτλ... Μπορώ να σβήνω τα περιεχόμενά του άφοβα; Ή κάποιο πρόγραμμα δεν θα δουλεύει σωστά; Θυμάμαι πριν χρόνια που τα έσβηνα είχα κάποια προβληματάκια με τις τότε εκδόσεις του nero. Και δεν μιλάμε για τίποτα ψωροMB αλλά για GB!
yv4k Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ το αδειάζω κάθε εβδομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα
activex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 den tha exis problima einai prosorina arxia apo installs klp..
asmilon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Χρησιμοποιησε το CCleaner για να καθαρισεις απο καθε temp αρχειο στον υπολογιστη σου αφοβα ;-)
alkisg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Καλύτερα να σβήνεις το temp αμέσως μετά από επανεκκίνηση, γιατί αν εκκρεμεί κάποια εγκατάσταση ή απεγκατάσταση μπορεί κάτι να πάει στραβά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.