Προς το περιεχόμενο

καλωδιακή τηλεόραση (sos για φοιτητές)

johnys_ona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, μεταδίδει το όποιο τηλεοπτικό σήμα μέσω της internet γραμμής σου.

Θα χρειαστεί να έχεις 2 adsl συνδέσεις "της προκοπής" ουσιαστικά.

Μια εκεί που έχεις τον όποιο τηλεοπτικό επίγειο ή δορυφορικό δέκτη για εκπομπή κ άλλη μία εκεί που θες να δεις για λήψη.

Από τον υπολογιστή αμφιβάλλω αν θα έχει απαιτήσεις. Από την σύνδεση θα έχει, ιδίως αυτή που κάνει το upload. Αν λέει min 128k upload, βάλε 256 για να είσαι μέσα. ;) Με 128κ δεν κάνεις σωστό upload ούτε για εικόνα web camera.

/sc

Δημοσ.

φιλε μου γιατι δεν κανεις κατι πολυ πιο απλο, ευκολο

γινε συνδρομητητς nova, παρεα το πιατο στο εξωτερικο δεν ξερω που θες

συνδεσετο στις καταληλες μοιρες και εισαι μια χαρα

γνωστό απο συγκενεις στο εξωτερικο που πληρωνουν εδω και βλεπουν εκει

Δημοσ.

Για το λόγο ότι έχουν οι γονείς μου στην κύπρο δορυφορική και θέλω να μεταφέρω την εικόνα χωρίς συνδρομές και άλλα περιττά έξοδα.Για να μπορώ να βλέπω και κυπριακό ποδόσφαιρο βασικά

Δημοσ.

ρε παιδια λιγο βοηθεια σας παρακαλω!!! θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε με ποιο τροπο ενσυρματα ομως, οχι με video sender, μπορω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη και με αλλη μια τηλεοραση...τι καλωδια θα χρειαστω, και πως θα τα συνδεσω?? σας ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.
ρε παιδια λιγο βοηθεια σας παρακαλω!!! θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε με ποιο τροπο ενσυρματα ομως, οχι με video sender, μπορω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη και με αλλη μια τηλεοραση...τι καλωδια θα χρειαστω, και πως θα τα συνδεσω?? σας ευχαριστω πολυ!!!

mallon milas gia shma video pou koumponi i se ypodoxh video i se scart...i entasi tou simatos einai arketh wste na dwsei kai se 2 thleorashs esy apla xreiazese ena as to poume diakladwth pou apo ton apokodikopoihth sou tha pernei ta 3 kalodio

1)video -kitrino

2)hxos L - leyko

3)hxos R - kokkino

kai tha sou vgazei 2 set apo ayt ta 3 meta einai eykolo na ta pas opou thes...twra pali an exei scart yparxoun adaptores pou metratepoun to scart se ayta ta 3 pou eipa pio pano gia na to metafereis........h lysh pantos einai aplh phgene se ena magazi me hlektroniko eksoplismo pestous th thes kai se liga lepta tha sou dwsoun oti xreiazesai

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...