Προς το περιεχόμενο

Firefox 2 Beta 2

Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκδόσεις για Win:

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

Συνολικά, φαίνεται βελτιωμένο και γρηγορότερο. Έχει και τον ορθογράφο -- και άλλα καλούδια.

Αλλά έχει και προβλήματα:

• Τα καρτελάκια και η γραμμή τους έχουν ελεεινή όψη στο θέμα Windows Classic
  • Δεν έχει επιλογή να αφαιρέσεις το x από τα καρτελάκια και να επαναφέρεις την προηγούμενη συμπεριφορά. (Γίνεται μέσω του about:config)
  • Στη σελίδα που σε στέλνει να προσθέσεις λεξικά δεν βρήκα λεξικά

Και ένα χρήσιμο λινκ:

Δημοσ.
Firefox Portable 2.0 Beta 2. Απλα το κανετε unzip σε ενα φακελο και τρεχετε το εκτελεσιμο. Αυτο εβαλα εγω και εκανα κανονικα import τα bookmarks μου απο το κανονικο firefox και εκανα και extensions κανονικα εγκατασταση. Αν κατι παει στραβα απλα σβηνετε το φακελο.
Δημοσ.

ektos apo ta bookmarks krataei kai ta passwords? ego genika me tis teleytees ekdoseis tou firefox eixa provlima kai exo tora mia palioteri . mou mazeye polla cookies xiliades omos . me ayto ti ginete ? paratirise kaneis kana provlima?

Δημοσ.

kkostas77, είναι συμβατός με μπόλικα. Εμένα μου δέχτηκε το 1/3. Για τα υπόλοιπα, δύο είναι οι λύσεις:

Nightly Tester Tools ή

Τα φτιάχνεις με το χέρι:

• Κατεβάζουμε την επέκταση, αν δεν την έχουμε ήδη στον δίσκο
  • Την ανοίγουμε με το 7-Zip (μπορεί να δουλεύει και με WinRAR)
  • Edit (F4) το install.rdf
  • Ανάμεσα στις αγκύλες του em:maxVersion βάζουμε τιμή ίση ή μεγαλύτερη της έκδ. του Fx που θέλουμε, π.χ., 2.0.*
  • Αποθηκεύουμε την αλλαγή
  • Το 7-Zip λέει ότι το archive άλλαξε και ρωτάει αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε την αλλαγή: Ναι
  • Ρίχνουμε την επέκταση στον Fx

H δεύτερη λύση δεν σε φορτώνει με μία ακόμα επέκταση και έχει άλλο ένα πλεονέκτημα: καθώς είναι βαρετό να τα κάνεις ένα-ένα με το χέρι, κάνεις μόνο τις επεκτάσεις που σου είναι στ' αλήθεια απαραίτητες, οπότε γίνεται και ξεκαθάρισμα.

Προσοχή: η λύση αυτή δεν κάνει συμβατές τις επεκτάσεις. Απλά λέει του Fx ότι έχουν ελεγχθεί για την έκδοση που ορίζουμε και έτσι ο Fx τις δέχεται. Μπορεί κάποια να μην είναι τελικά συμβατή και μετά να έχουμε προβλήματα. (Δεν συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά συμβαίνει. Αυτό είναι άλλωστε το νόημα του maxVersion.)

Για το καινούργιο θέμα, τελικά φαίνεται ότι δεν έχει πολλούς φίλους. Κάτι μου λέει ότι θα το μαζέψουνε. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έτσι η 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...