Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Messenger

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το τελευταίο messenger και μου κάνει το εξής κουλό στα καλά του καθουμένου. Ενώ συνδέομαι κανονικά, οι άλλοι χρήστες δε με βλέπουν. Εγώ μπορώ να τους μιλήσω κανονικά και να μου μιλήσουν. Και όταν μου μιλούν, άλλες φορές εμφανίζεται ως κανονική συνομιλία και άλλες σαν να δέχομαι offline messages. Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ε bugs ειναι τι να κανουμε...αναφερε τα στην microsoft ωστε να το κοιταξουν, να το φτιαξουν και στην επομενη εκδοση να μην υπαρχει :)

(εγω τον 7.5 εχω btw)

Δημοσ.

Και εγώ την 8.0.0812.00 έχω και όλα λειτουργούν άψογα...Πάντως,αν συνεχίσει να σου παρουσιάζει προβλήματα,γύρνα στην 7.5.Όντως είναι πολύ σταθερή έκδοση.

Δημοσ.

Ούτε κ εδώ προβλήματα με το Live.

Συνήθως, βγάζουν probs τα IM της MS [π.χ. αποσυνδέσεις] όταν είσαι με παλιότερη έκδοση από αυτή που κυκλοφορεί, λόγω αλλαγών στο service τους.

Αυτά λύνονται απλά με αναβάθμιση.

[σχεδόν υποχρεωτική δηλ.]

/sc

Δημοσ.

Κι' εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μόνο με τον κολλητό μου όμως!! Έλεος... έχω καμιά 100αριά contacts και μόνο με αυτόν το παρουσιάζει... θα γυρίσω στην b4-Live έκδοση...

Δημοσ.

Εγώ είχα τον 7.5 και μια μέρα εντελώς ξαφνικά δεν μου έδειχνε τις υπογραφές των επαφών μου.Ξέρετε... αυτά τα στοιχάκια που βάζουμε δίπλα από τα ονόματα.

Και σκέφτομαι,δεν βάζω τον 8..... (8.0.0812.00)

Τι το'θελα......

Πλέον εκτός από το ότι δεν βλέπω τις υπογραφές, αν αλλάξω την δικιά μου μόλις βγω και ξαναμπώ θα έχω αυτή που είχα πριν την αλλαγή.Επίσης στα settings δεν μου έχει την επιλογή να αλλάξω το χρώμα του ονόματός μου.Και τέλος δεν βλέπω τις foto των επαφών μου,ουτε βέβαια και αυτοί την δικιά μου.

Α! Ούτε τα emotions που μου γράφουν βλέπω.....

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ρε παιδιά.... γιατί ειλικρινά εχουν σπάσει τα νεύρα μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...