kapas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Exo to DSL cube tis vivodi sta 512 gia 3 mines. Sto telos septemvriou teleionei to 3mino. Ama synexiso tin syndromi kai afou mexri tis 15 / 9 i grami mou tha ginei 1024 meta to peras tis diarkeias toy DSL cube ti tha plirono sunolika (pagio OTE + syndromi) ?????
astrea966 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 αν δεν το διακοψεις η δεν το ανανεωσεις με καποιο προπληρωμενο πακετο η συνδεση σου γινεται αυτοματως αοριστου χρονου με την αναλογη αυξηση στην τιμη
kapas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Nai to gnorizo ayto! I timi poia tha einai?
astrea966 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 δες εδω εγω παντως πηρα προπληρωμενο πακετο γιατι ειναι ποιο οικονομικο
kapas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 astrea966 propliromeno paketo ti ennoeis? to DSLcube? ego to DSLcube exo alla teleionei sto telos toy mina.
astrea966 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 και εγω το cube ειχα και μολις τελειωσε πηγα σε προπληρωμενο.στο link που σου εδωσα κοιταξε εκει που λεει ADSLaccess + DSLnet Dynamic - Προπληρωμένα πακέτα.κρατας τον εξοπλισμο σου και συνεχιζεις χωρις να κανεις διακοπη και επανασυνδεση
kapas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 kai ayti einai i synoliki xreosi? den xreiazetai kapoio pagio ston ote i kati tetoio paromoio?
kapas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 astrea ti diafora exei to shared LLU me to ARYS? ksero oti to ARYS einai prosvasi meso ote kai to Shared LLU einai meso vivodi sosta? kai pos mporo na kano tin syndesi moy Shared LLU?
nickolas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Mπορείς να πάρεις νέο Cube με δέσμευση όμως για 12μηνο στα 1024 (2048 αν είσαι σε δίκτυο Vivodi) στα 19-20 ευρώ το μήνα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!! Με την αναβάθμιση των γραμμών από ΟΤΕ θα πας στα 2048. Μάλιστα η Vivodi λέει 2048/640 όσοι όμως έχουν ΟΤΕ λογικά (δεν γνωρίζω-υποθέτω) θα έχουν 2048/512. Θα πρέπει να αγοράσεις το 6μηνο Cube στα ~100 ευρώ και τους υπόλοιπους μήνες 19-20ευρό έως το 12μηνο.
astrea966 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 astrea ti diafora exei to shared LLU me to ARYS? ksero oti to ARYS einai prosvasi meso ote kai to Shared LLU einai meso vivodi sosta? kai pos mporo na kano tin syndesi moy Shared LLU? για να βαλεις Shared LLU πρεπει να εχει δικτυο στην περιοχη σου η vivodi και αν εχω καταλαβει σωστα το Shared LLU ειναι ιντερνετ παροχη και προσβαση απο vivodi.ο οτε συνεχιζει να σου παρεχει τηλεφωνικη προσβαση.και αυτες ειναι οι συνολικες χρεωσεις χωρις τιποτα αλλο εξτρα
kapas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 nickolas eisai sigouros oti ginetai ayto? kai ti tha pao na paro to 5mino cube kai meta? tha ksanakano aitisi energopoisis? ti tha kano?
nickolas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ό,τι σου είπα μου το είπαν στο 13880...ειδικά το ότι δεν θα διακοπεί η σύνδεσή μου. Καλύτερα επικοινώνησε μαζί τους για να έχεις έγκυρη πληροφόρηση... Αυτό που μου είπαν είναι ότι στην αίτηση που έχει μέσα το Cube να γράψω πως το χρησιμοποιώ για ανανέωση της συνδρομής μου. Για μετά σίγουρα η χρέωση θα είναι τα ~20ευρώ. Το αν θα τα πληρώσεις εφάπαξ πχ. αγοράζοντας νέο Cube ή ανά μήνα δεν το ξέρω... Ρώτα στο 13880!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.